Buigbare zonnepanelen

Een buigbaar zonnepaneel in de categorie semi flexibele zonnepanelen is geschikt voor montage op een licht gebogen oppervlak. Het paneel van buigbare zonnepalen is namelijk buigbaar tot bijvoorbeeld 3%. Dat houdt in, bij dit genoemde percentage, dat over een afstand van één meter er 3 centimeter buiging mogelijk is. Een semi flexibel zonnepaneel biedt dus letterlijk meer flexibiliteit, bij diverse toepassingen. Als de ondergrond waarop het zonnepaneel moet worden geplaatst niet geheel vlak is, is het toch prima mogelijk om dit soort professionele panelen te plaatsen.

Een buigbaar zonnepaneel is een mooie oplossing voor op boten, jachten, caravans en bijvoorbeeld campers met een niet kaasrecht oppervlak waarop het paneel wordt gemonteerd. Maar ook op licht kromme oppervlaktes van bijvoorbeeld een tuinhuis, woning, vrachtwagen of op zee op boeien of reddingsvlotten is een dergelijk type zonnepaneel vaak het juiste.

Semi flexibel zonnepaneel voor op licht gebogen ondergrond

De licht buigbare zonnepanelen op deze pagina's zijn vaak voorzien van een anti-slipmat. U ziet op deze site ook afbeeldingen van de dunne, transparante anti-slip. Dit voorkomt uitglijden op het anders - bij nat weer - vaak gladde oppervlak van het paneel. De aanwezigheid van deze extra laag geeft overigens al aan dat het gaat om beloopbare zonnepanelen. Een voorwaarde om zonder risico op een paneelbreuk te kunnen staan of lopen is wel dat deze wordt geplaatst op een stevige en slechts licht gebogen ondergrond. In tegenstelling tot een glas op glas zonnepaneel (zie elders in deze zonnepanelenshop) hoeft de montage van een buigbaar paneel dus echter niet per se op een 100% vlakke ondergrond. 

Buigbaar zonnepaneel kopen


Buigbare zonnepanelen van Solara

De semi flexibele zonnepanelen op Acculaders.nl zijn veelal van het merk Solara. Denk aan één van de uitvoeringen 'Marine'. Voor een hoger dan gemiddeld, maar alleszins faire prijs biedt Solara de mogelijkheid een buigbaar (of ander) zonnepaneel aan te schaffen van de allerbeste kwaliteit. Dat betaalt zich op langere termijn zeker uit, ook al omdat de Solara zonnepanelen blijven werken én renderen onder de zwaarste omstandigheden. Ter zee, ter lucht en op het land.

Een semi flexibel, dus buigbaar zonnepaneel kopen?

Maak hier uw keuze. Kies uit de verschillende vermogens Wp, geschikt voor de soorten accu's in kwestie en de door u gewenste toepassing(en). Van kleiner tot hoog elektrisch rendement. Bij het kopen van buigbare zonnepanelen verwijzen wij naar de uitgebreide info bij de producten. Maar ook voor extra ondersteuning is Acculaders.nl voor u altijd bereikbaar.

 

Lees meer
Filter uw producten

Solara Zonnepaneel S50P36 Marine 12 Wp - 431x243x4mm
Dit Solara Marine zonnepaneel levert een vermogen van 12Wp. Dit is een hoogwaardig beloopbaar zonnepaneel met een hoog elektrisch rendement, zelfs bij diffuus licht. U kunt hiermee bijvoorbeeld een 12V accu onderhouden.

€289,95

Informatie
Solara Zonnepaneel S320P41 Marine 80 Wp - 695x798x4mm
Dit Solara Marine zonnepaneel levert een vermogen van 80Wp. Dit is een hoogwaardig beloopbaar zonnepaneel met een hoog elektrisch rendement, zelfs bij diffuus licht. U kunt hiermee bijvoorbeeld een 12V accu onderhouden.

€758,95

Informatie
Solara Zonnepaneel S505M34 Marine 115 Wp - 987x657x4mm
Dit Solara Marine zonnepaneel levert een vermogen van 115Wp. Dit is een hoogwaardig beloopbaar zonnepaneel met een hoog elektrisch rendement, zelfs bij diffuus licht. U kunt hiermee bijvoorbeeld een 12V accu onderhouden.

€879,95

Informatie
Solara Zonnepaneel S665M43 Marine 150 Wp - 1507x541x4mm
Dit Solara Marine zonnepaneel levert een vermogen van 150Wp. Dit is een hoogwaardig beloopbaar zonnepaneel met een hoog elektrisch rendement, zelfs bij diffuus licht. U kunt hiermee bijvoorbeeld een 12V accu laden en onderhouden.

€999,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1