Acculaders Hornbach

Acculader van Hornbach kopen? Acculaders.nl heeft voor elke klant een goede en betaalbare acculader of druppellader.

Zoekt u een betaalbare acculader van Hornbach, met de zekerheid van goede kwaliteit? We zijn niet de Hornbach, maar verkopen wel betaalbare acculaders en druppelladers zoals Hornbach die ook heeft. De kwaliteit van merken die in deze branche gespecialiseerd zijn, is op Acculaders.nl onbetwist. De keuze is veel (!) groter, de laders zijn veelal goedkoper en u kunt rekenen op deskundig advies. Kiezen uit veel soorten goede, betaalbare acculaders / druppelladers: daarvoor bent u hier op de juiste plek.

Best verkochte acculaders
In deze categorie tonen we populaire laders voor auto, motor en andere voertuigen. Maar ook acculaders en druppelladers voor de meer niche toepassingen zijn bij ons altijd te vinden. Voor elk budget bieden we een passend product. Met uitgebreide informatie, om te beginnen online maar ook persoonlijk. Zoekt u een andere druppellader of acculader dan in deze categorie te vinden is? Bekijk dan even deze, nog uitgebreidere categorieën: acculaders en druppelladers.

 

Hornbach acculaders


Aanvullende tip: dezelfde en nog meer merken voor nog meer keus

Hornbach is een vooruitstrevend bedrijf met goede producten. Uitstekende en aantrekkelijke alternatieven voor hun acculaders zijn echter ook hier te vinden, op maat. De producten en merken op deze pagina zijn ten dele verkrijgbaar bij Hornbach. Voorbeelden hiervan zijn de merken Bosch, Einhell, GYS en Makita. Op Acculaders.nl staan er tientallen méér exemplaren van deze merken. Voor elke toepassing, met alle soorten functionaliteiten en vermogens. Zo is het makkelijk om een acculader of druppellader te kiezen die echt bij uw budget en situatie past.

Hornbach en andere acculaders en druppelladers vergelijken
Daarnaast hebben we vergelijkbare laders van andere merken in deze categorie geplaatst. Zoals met hetzelfde vermogen en dezelfde functies, maar dan van betere kwaliteit. Ondanks dat ze beter zijn, zijn ze zelfs goedkoper of niet veel duurder! Het gaat om de laders van Telwin, Noco Genius en DHC. Zoekt u buiten deze merken de echt betere merken acculaders? Kijk dan eens bij de merken CTEK en Mastervolt. Nog meer advies? Bekijk de teksten, specificaties en professionele productinfo. We staan altijd klaar om u van het juiste advies te voorzien. Om uiteindelijk de juiste aankoop te kunnen doen waarvan u nog jaren plezier zult hebben.

 

Lees meer
Filter uw producten

Aanbieding Einhell CE-BC 1 M Acculader / Druppellader
Einhell CE-BC 1 M Acculader / Druppellader
6V en 12V accu's tot ± 40Ah

Slimme acculader/ druppellader voor 6V en 12V accu's van motoren, kleine auto's, grasmaaiers, kleine boten en meer. Een volledig automatische acculader en tevens makkelijk te bedienen.

€29,95 €23,49

Informatie
PowerSmart Acculader Module voor B&D, Dewalt, Firestorm
Laadmodule Model ATP9096: één van de adapters voor op het PowerSmart basislaadstation voor 7,2 - 18V gereedschap. Geschikt voor Black&Decker, Dewalt, Firestorm apparaten met Ni-Cd/Ni-MH accu. De combinatie basisstation met module vervangt losse opladers!
PowerSmart Acculader Module voor Makita 2
Laadmodule Model ATP1430: één van de adapters voor op het PowerSmart basislaadstation voor 7,2 - 18V gereedschap. Geschikt voor meerdere (o.a.) Makita-apparaten met 14.4V Li-on accu. De combinatie basisstation met module vervangt losse opladers!
PowerSmart Acculader Module voor Makita 3
Deze laadmodule is één van de adapters voor op het universele PowerSmart basislaadstation voor 7,2 - 18V gereedschap. Geschikt voor meerdere Makita-apparaten met Li-on accu. De combinatie van basisstation met module vervangt losse opladers!
PowerSmart Acculader Module voor Makita 1
Deze laadmodule is één van de adapters voor op het universele PowerSmart basislaadstation voor 7,2 - 18V gereedschap. Geschikt voor o.a. meerdere Makita-apparaten met Ni-Cd of Ni-MH accu. De combinatie van basisstation met module vervangt losse opladers!
GYS druppellader ARTIC 800
De GYS ARTIC 800 (0.8A) is een microprocessor gestuurde druppellader voor 12V loodzuur accu's. Compact en licht, bestemd voor 1.6 - 25Ah accu's voor laden en accu's tot 80Ah voor druppelladen. Met Auto Restart, 100% automatisch.
Acculader gereedschap 7,2 - 24V | Ni-MH | Ni-CD Bosch
Deze acculader is er voor het opladen van (o.a.) Bosch gereedschap van 7,2 - 24 volt met een Ni-CD of Ni-MH batterij. Een praktisch, mini, licht en compatibel laadstation.
Aanbieding Einhell CE-BC 2 M Acculader / Druppellader
Einhell CE-BC 2 M Acculader / Druppellader
12V accu's tot ± 60Ah

Slimme acculader/ druppellader voor 12V accu's van motoren, auto's, grasmaaiers, boten, caravans en meer. Een volledig automatische acculader en tevens makkelijk te bedienen.

€34,95 €31,95

Informatie
FERM Acculader BCM1021 - 6V / 12V
De FERM Acculader BCM1021 is een 6V en 12V acculader met automatische beveiliging tegen overbelasting, kortsluiting en ompoling. De ampèremeter laat zien hoeveel stroom er naar de batterij gaat. Het laadvermogen bedraagt 5A.
Aanbieding GYS druppellader ARTIC 1500
GYS druppellader ARTIC 1500
De GYS ARTIC 1500 (1.5A) is een microprocessor gestuurde druppellader voor 12V loodzuur accu's. Compact en licht, bestemd voor 3 - 40Ah accu's voor laden en accu's tot 100Ah voor druppelladen. Met Auto Restart, 100% automatisch, 3 laadetappes.

€54,95 €39,95

Informatie
Aanbieding Einhell CE-BC 4 M Acculader / Druppellader
Einhell CE-BC 4 M Acculader / Druppellader
12V accu's tot ± 120Ah

Slimme acculader/ druppellader voor 12V accu's van motoren, auto's, grasmaaiers, boten, caravans en meer. Een volledig automatische acculader met een vermogen van maximaal 4A.

€44,95 €39,95

Informatie
Aanbieding Einhell CE-BC 6 M Acculader / Druppellader
Einhell CE-BC 6 M Acculader / Druppellader
12V accu's tot ± 150Ah

Slimme acculader/ druppellader voor 12V accu's van motoren, auto's, kleine vrachtauto's, boten, caravans en meer. Een volledig automatische acculader met een vermogen van maximaal 6A.

€54,95 €49,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 5