Snelle acculaders voor fiets, smartphone, tablet en laptop

Acculaders.nl is ook dé webshop voor het snel opladen van de accu's van jouw elektrische fiets, smartphone, tablet en laptop.

Onze selectie hoogwaardige snelladers biedt je de mogelijkheid om snel en efficiënt weer op pad te gaan, zonder lang te hoeven wachten op het laden van je accu.

Waarom kiezen voor een snelle acculader?

Of je nu onderweg bent op je e-bike, je smartphone intensief gebruikt voor werk of plezier, of je laptop nodig hebt voor je studie of werk, een snelle acculader is essentieel om jouw apparaten snel opgeladen te houden. Met een acculader met hoog ampèrage kun je jouw accu's in een fractie van de tijd opladen in vergelijking met traditionele laders.

Hoe werken snelle acculaders?

Snelle acculaders maken gebruik van geavanceerde technologieën zoals Quick Charge, Power Delivery (PD) en Adaptive Fast Charging om een hoger ampèrage te leveren dan traditionele laders. Deze technologieën detecteren automatisch de maximale laadsnelheid die je apparaat aankan. Daarop passen ze de stroomsterkte dienovereenkomstig aan, zoveel als het ampèrage van de lader dit toestaat. Zo kan de accu efficiënt en snel worden opgeladen.

Wat maakt een snelle acculader anders?

Het belangrijkste verschil tussen een snelle acculader en een normale acculader is het ampèrage dat beschikbaar is tijdens het opladen. Snelle acculaders kunnen een veel hogere stroomsterkte leveren, waardoor de accu sneller vol raakt zonder dat dit ten koste gaat van de levensduur van de batterij. Een deel van de snelle acculaders is ook voorzien van meerdere laadprotocollen, waardoor ze compatibel zijn met meerdere soorten apparaten.

Technologieën achter snelle acculaders

Er zijn in het algemeen gesproken meerdere technieken voor het snel kunnen laden van de accu.

Quick Charge: dit is één van de benamingen van technologieën die snelladen mogelijk maakt door het verhogen van de laadstroom naar een compatibel apparaat. Dit verkort de laadtijd aanzienlijk, zelfs bij het opladen van grote capaciteitsbatterijen.

Power Delivery (PD): PD is een universeel oplaadprotocol dat hogere vermogens levert dan standaard USB-oplaadprotocollen, waardoor sneller opladen mogelijk is voor een breder scala aan apparaten. Het maakt gebruik van slimme communicatie tussen de lader en het apparaat om de optimale laadsnelheid te bepalen.

Adaptive Fast Charging: deze technologie past de laadsnelheid aan op basis van verschillende factoren zoals de batterijstatus, temperatuur en het type apparaat, waardoor een optimale laadsnelheid wordt bereikt. Dit verlengt de levensduur van de batterij en houdt de accu koeler tijdens het opladen. Net elk eenvoudig apparaat is hiervoor echter geschikt.

Gebruikelijke ampèrages voor snelle acculaders

E-bike: de ampèrages voor snelle acculaders voor e-bikes beginnen bij ongeveer 4A; vanaf daar is sprake van snellader.

Smartphone: voor smartphones zijn gebruikelijke ampèrages voor snelle acculaders meestal tussen 2A en 3A, hoewel sommige high-end smartphones tot 5A kunnen ondersteunen.

Tablet: snelle acculaders voor tablets hebben doorgaans een ampèrage tussen 2A en 3A, waardoor ze de grotere batterijen van tablets efficiënt kunnen opladen.

Laptop: ampèrages voor snelle acculaders voor laptops kunnen variëren van 3A tot 5A, afhankelijk van het vermogen en de oplaadvereisten van de laptopbatterij.

Waarom kiezen voor Acculaders.nl?

Bij Acculaders.nl bieden we niet alleen een uitgebreide selectie van kwalitatief hoogwaardige snelladers, maar ook de garantie van scherpe prijzen. Onze webshop staat bekend om zijn betrouwbaarheid en uitstekende klantenservice, zodat je met een gerust hart jouw snelle acculader bij ons kunt bestellen.

Koop hier je snelle acculader

Klaar om snel en gemakkelijk jouw accu op te laden? Bekijk dan nu ons assortiment snelladers en vind de acculader die je op het oog hebt. Je kunt bij ons rekenen op snelle verzending en lage prijzen. Koop hier een nieuwe snelle acculader en ervaar vervolgens het gemak van snel opladen!

 

Lees meer
Filter uw productenYanec GaN Snellader USB-C 25W
Deze snellader met USB-C aansluiting is een GaN lader. Deze laadt de meeste smartphones met snellaadfunctie tot drie keer sneller op. Dit type USB-lader voor in het stopcontact is extra veilig en verspilt minder energie. Bovendien is-ie mooi én compact.
Yanec GaN Snellader USB-C 30W
Deze snellader met USB-C aansluiting is een GaN lader. Deze laadt de meeste smartphones met snellaadfunctie tot vijf keer sneller op. Dit type USB-lader voor in het stopcontact is extra veilig en verspilt minder energie. Bovendien is-ie mooi én compact.
Yanec GaN Snellader USB-A en USB-C 30W
GaN snellader met zowel USB-A als USB-C aansluiting. Gecombineerd vermogen tot 30W. Laadt smartphones met snellaadfunctie tot vijf keer sneller op. Deze USB-laders voor in het stopcontact zijn extra veilig en compact, en verspillen minder energie.
HTC USB-C snellader 2,5A - Zwart
Lichtgewicht HTC snellader voor (in elk geval) HTC U Play, HTC U Ultra en HTC 10 apparaten. Adapter met USB-A uitgang plus USB-kabel van 1 meter met USB-C plug voor in het betreffende HTC apparaat. Max. laadvermogen: 12,5W.
Yanec GaN Snellader 2 x USB-C 35W
Een GaN snellader met twee USB-C aansluitingen (35W of 25W + 10W). Deze laadt smartphones met snellaadfunctie tot vijf keer sneller op. Dit type USB-lader voor in het stopcontact is extra veilig en verspilt minder energie. Bovendien is-ie mooi én compact.
Cortina fiets acculader 36V 4A
Hoge kwaliteit snellader o.a. geschikt voor uw Cortina elektrische fiets. Deze lader geeft een laadvermogen van 4A bij 36V. Let op: NIET geschikt voor Stella fietsen!
BMZ fiets acculader 29.4V 4A XLR 3-polig
Oplader voor impulse systeem fietsaccu's van meerdere merken en modellen 24/26V e-bikes. E-bike acculader met laadspanning van 29.4V en laadcapaciteit van 4A. Met 3-polige stekker (XLR).
E-Bike Vision fiets acculader/ snellader 36V 4A
Geschikt voor Bosch-, Panasonic- en Gazelle-systemen

Snellader voor uw 36V fietsaccu of Speed Pedelec fietsaccu met een laadcapaciteit van 4A. Deze fietsacculader is geschikt voor Bosch-, Panasonic- en Gazelle-systemen. De stekker is 4 pins.

€137,95

Informatie
E-Bike Vision fiets acculader / snellader 26V 6A
Snellader voor uw 26V fietsaccu of Speed Pedelec accu met een laadcapaciteit van 6A. Deze krachtige fietsacculader met koelventilator, led display en aluminium behuizing is geschikt voor E-Bike Vision fietsaccu's. De stekker is 3 pins.

€174,95

Informatie
E-Bike Vision fiets acculader/ snellader 36V 6A
Geschikt voor Bosch-, Panasonic- en Gazelle-systemen

Snellader voor uw 36V fietsaccu of Speed Pedelec fietsaccu met een laadcapaciteit van 6A. Deze fietsacculader is geschikt voor Bosch-, Panasonic- en Gazelle-systemen. De stekker is 4 pins.

€174,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1