Interfaces

Een interface is een elektronische koppeling om te kunnen communiceren tussen twee systemen, zoals elektrische stroomnetwerksystemen. Feitelijk is een interface een soort adapter, maar dan in de vorm van een elektrisch apparaat dat informatie van het ene systeem, begrijpelijk omzet naar het andere.

Interfaces zijn een logisch producttype op Acculaders.nl. Acculaden gebeurt vaak binnen een uitgebreid en/of innovatief stroomnetwerk, inclusief communicatie, instel- en monitormogelijkheden voor de beheerder. Een interface is dan vaak letterlijk een onmisbare schakel.

Voorbeelden van laadsystemen waarvoor interface oplossingen op de markt zijn, zijn protocollen zoals CANbus, VE.Direct, VE.can en NMEA. We leveren vanzelfsprekend ook interfacekabels en interface accessoires. We hebben merken zoals Mastervolt, CZone, Rutland en Victron.

Interface kopen

Een interface kopen? Elke bestelling via deze webshop handelen we snel, goed verpakt en zorgvuldig af. Vanuit eigen magazijn; direct klaar voor verzending met één van onze betrouwbare partners.

 

Lees meer
Filter uw producten


Aanbieding Victron VE.Direct to RS232 interface
Victron VE.Direct to RS232 interface
Deze Victron VE.Direct to RS232 interface kunt u gebruiken voor het koppelen van een Victron met een VE.direct uitgang aan een product met een RS232 poort (zoals bijvoorbeeld een computer).

€37,95 €26,95

Informatie
Aanbieding Victron RS485 naar USB interface kabel 1,8m
Victron RS485 naar USB interface kabel 1,8m
Met deze Victron RS485 naar USB interface kabel van 1,8 meter lang kunt u van een RS485 aansluiting een USB aansluiting maken zodat u een verbinding kunt maken met uw laptop.

€36,95 €27,95

Informatie
Aanbieding Victron VE.Direct to USB interface
Victron VE.Direct to USB interface
Met deze VE.Direct to USB interface maakt u een verbinding tussen een Victron product met een VE-Direct aansluiting en een apparaat met een USB poort (bijvoorbeeld uw computer).

€38,95 €29,95

Informatie
Aanbieding Victron RS485 naar USB interface kabel 5m
Victron RS485 naar USB interface kabel 5m
Met deze Victron RS485 naar USB interface kabel van 5 meter lang kunt u van een RS485 aansluiting een USB aansluiting maken zodat u een verbinding kunt maken met uw laptop.

€42,95 €34,95

Informatie
Rutland Controller Interface Kabel
Met deze Controller Interface Kabel kunt u uw Rutland 1200 windturbine ook geschikt maken voor o.a. het laden van lithium accu's. De laadvoltages en een ondertemperatuur voor laden van accu's kan hiermee geconfigureerd worden.
Victron Interface MK2.2b (VE.Bus naar RS232)
De Victron Interface MK2.2b (VE.Bus naar RS232) is nodig voor de communicatie met oude modellen Victron Phoenix Multi of MultiPlus omvormer/lader combinaties.
Victron interface MK3-USB (VE.Bus naar USB)
De Victron interface MK3-USB kunt u gebruiken om Victron producten aan te sluiten op een computer en daarmee het product te configureren.
Victron interface MK3-USB-C (VE.Bus naar USB-C)
De Victron interface MK3-USB-C kunt u gebruiken om Victron producten aan te sluiten op een computer en daarmee het product te configureren.
Aanbieding Victron VE.Can to NMEA2000 Micro-C Male
Victron VE.Can to NMEA2000 Micro-C Male
Met de VE.Can to NMEA2000 Micro-C Male Interface kabel verbindt u een VE.Can-product met een NMEA2000-netwerk.

€99,95 €73,95

Informatie
Aanbieding Victron Interface MK2 (VE.Bus naar USB)
Victron Interface MK2 (VE.Bus naar USB)
De Victron Interface MK2 (VE.Bus naar USB) is bedoeld voor het instellen van Phoenix acculaders. Let op: Deze accessoire is alleen toepasbaar op Phoenix acculaders.

€99,95 €79,95

Informatie
CZone Wireless Interface MasterBus Connector
Deze Wireless Interface stekker is benodigd voor de MasterBus aansluiting met CZone.
Mastervolt USB Interface voor Solar ChargeMaster
Mastervolt USB Interface en DataControl software voor Solar ChargeMaster. Deze Solar ChargeMaster communicatiekit is bedoeld voor de communicatie tussen uw PC en de Solar ChargeMaster waarmee u de configuratie kunt beheren.
*Incl. btw
Pagina 1 van 4