Lashelmen

Bescherm uw ogen en werk comfortabel met een lashelm. Het voordeel van een lashelm ten opzichte van een laskap is dat u twee handen vrij heeft om te lassen. Dat werkt beter, geeft een netter resultaat en is uiteindelijk veiliger en prettiger lassen.

We hebben lashelmen die automatisch dimmen of helmen met een vizier dat open en dicht geklapt kan worden.

Lees meer
Filter uw producten

Telwin Handlasmasker Zen
Met dit lichtgewicht handlasmasker van het merk Telwin beschermt u uw ogen en uw gezicht tegen vonken en druppels tijdens laswerkzaamheden.
Telwin Tiger Lashelm MMA/MIG-MAG/TIG
Deze Telwin Tiger las- en slijphelm is mooi vormgegeven, licht van gewicht en draagt zeer comfortabel. De helm met opklapvizier is zeer geschikt voor MMA/MIG-MAG/TIG lassen.
Telwin Tiger XL Lashelm MMA/MIG-MAG/TIG
Deze Telwin Tiger XL las- en slijphelm is mooi vormgegeven, licht van gewicht en draagt zeer comfortabel. De helm met extra groot vizier is zeer geschikt voor MMA/MIG-MAG/TIG lassen.
Telwin Lion Automatische Lashelm MMA/MIG-MAG/TIG
Deze Telwin Lion Automatische Lashelm is mooi vormgegeven en een zeer comfortabele helm met een verstelbare hoofdband en zweetband. De helm werkt zelfdimmend in 0,00040 seconden. Geschikt voor MMA/MIG-MAG/TIG lassen.
Telwin Tribe 9-13 Automatische Lashelm MMA/MIG-MAG/TIG
Deze Telwin Tribe 9-13 Automatische Lashelm is mooi vormgegeven en een zeer comfortabele helm met een verstelbare hoofdband en zweetband. De helm werkt zelfdimmend in 0,00040 seconden. Geschikt voor MMA/MIG-MAG/TIG lassen.
Telwin Stream Robot Automatische Lashelm MMA/MIG-MAG/TIG
Deze mooi vormgegeven automatische lashelm Stream Robot van Telwin draagt comfortabel en heeft een verstelbare hoofdband en zweetband. De helm is zelfdimmend. Geschikt voor MMA/MIG-MAG/TIG-lassen.
Telwin Vantage Red XL Automatische Lashelm MMA/MIG-MAG/TIG
Deze automatische lashelm Vantage Red XL van Telwin is mooi vormgegeven. Het is een zeer comfortabele helm met een verstelbare hoofdband en zweetband. De helm is zelfdimmend in 0,00010 seconden. Geschikt voor MMA/MIG-MAG/TIG-lassen.
Telwin Jaguar Automatische Lashelm MMA/MIG-MAG/TIG
Deze Telwin Jaguar automatische lashelm is mooi vormgegeven. Het is een zeer comfortabele helm met een verstelbare hoofdband en zweetband. De helm is zelfdimmend in 0,00040 seconden. Geschikt voor MMA/MIG-MAG/TIG-lassen.

€109,95

Informatie
Telwin T-View 180 Automatische Lashelm MMA/MIG-MAG/TIG
Deze automatische lashelm T-View 180 van Telwin draagt comfortabel en heeft een gezichtsveld van 180°. De helm is zelfdimmend. Geschikt voor MMA/MIG-MAG/TIG-lassen.

€349,95

Informatie
Telwin Air Lite Automatische Lashelm MMA/MIG-MAG/TIG + PAPR-luchtfilter
Deze mooi vormgegeven automatische lashelm Air Lite van Telwin draagt comfortabel en is uitgerust met een PAPR-luchtfilter. De zelfdimmende helm is geschikt voor MMA/MIG-MAG/TIG-lassen.

€599,95

Informatie
Telwin Air Pro Grandview Automatische Lashelm MMA/MIG-MAG/TIG + PAPR-luchtfilter
Deze mooi vormgegeven automatische lashelm Air Pro Grandview van Telwin draagt comfortabel en is uitgerust met een PAPR-luchtfilter. De zelfdimmende helm is geschikt voor MMA/MIG-MAG/TIG-lassen.

€799,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1