Lashelmen

Lashelmen | Bescherm uw ogen en werk comfortabel met een lashelm. Het voordeel van een lashelm ten opzichte van een laskap? Met een helm heeft u beide handen vrij om te lassen. Dat werkt beter, geeft een netter resultaat en is veiliger én prettiger lassen.

We hebben lashelmen die automatisch dimmen. Ons aanbod betreft ook helmen met een vizier – deze kan open en dicht geklapt. Een handlasmasker kunt u eveneens kopen op Acculaders.nl.

Las- en slijphelmen zijn producten waar wel iets over te vertellen valt. Een lashelm is onmisbaar tijdens laswerkzaamheden – uiteraard qua veiligheid. Het beschermen is functie nummer één. Toch zijn er de nodige verschillen in dit type product. Zoals bij de eigenschappen rondpm de vormgeving, het gewicht, de maat en de vizier-mogelijkheden. Maar bekijk ook eens de innovatieve kenmerken van de moderne lashelmen!

Wat we zoal bieden als het gaat om lashelmen en slijphelmen:

 • Keuze uit helmen voor groot en klein
 • Comfortabele pasvorm
 • Licht van gewicht, voor extra ‘lascomfort’
 • Lashelmen met opklapvizier
 • Beschermende glasvensters
 • Helmen voor MMA, MIG/MAG en TIG-lassen
 • Lassen met beide handen vrij
 • Flexibel vizier, afhankelijk van werkzaamheden (lassen of overig): verduisterd glas of lichttransparant glas
 • Mooie, stoere vormgeving
 • Automatische lashelmen: zelf-dimmend lasvizier (gevoed door zonnecel en kleine lithium accu)
 • Tevens auto dimfunctie met LCD-filter
 • Helmen met verstelbare hoofdband
 • Lashelm met zweetband
 • Helmen met slijpstand
 • Lashelmen met True Color-technologie voor een realistische kleurwaarneming
 • Lashelmen met extra breed gezichtsveld van 180 graden
 • Lashelmen met PAPR-luchtfiltersysteem (Powered Air Purifying Respirators), voor schone lucht tijdens het lassen

U ziet, onze moderne lashelmen bieden veel veiligheid, comfort en ‘looks’, maar ook behoorlijk wat modern functioneel gemak!

Lashelmen: nu bestellen & direct (door met) lassen!

Onze lashelmen liggen bij ons in de schappen, klaar voor directe verzending. Met aandacht en snelheid verpakken wij u nieuwe lashelm, om deze vlug definitief van u te laten zijn!

 

Lees meer
Filter uw producten

Telwin Handlasmasker Zen
Met dit lichtgewicht handlasmasker van het merk Telwin beschermt u uw ogen en uw gezicht tegen vonken en druppels tijdens laswerkzaamheden.
Telwin Tiger XL Lashelm MMA/MIG-MAG/TIG
Deze Telwin Tiger XL las- en slijphelm is mooi vormgegeven, licht van gewicht en draagt zeer comfortabel. De helm met extra groot vizier is zeer geschikt voor MMA/MIG-MAG/TIG lassen.
Telwin Tiger Lashelm MMA/MIG-MAG/TIG
Deze Telwin Tiger las- en slijphelm is mooi vormgegeven, licht van gewicht en draagt zeer comfortabel. De helm met opklapvizier is zeer geschikt voor MMA/MIG-MAG/TIG lassen.
Telwin Lion Automatische Lashelm MMA/MIG-MAG/TIG
Deze Telwin Lion Automatische Lashelm is mooi vormgegeven en een zeer comfortabele helm met een verstelbare hoofdband en zweetband. De helm werkt zelfdimmend in 0,00040 seconden. Geschikt voor MMA/MIG-MAG/TIG lassen.
Telwin Tribe 9-13 Automatische Lashelm MMA/MIG-MAG/TIG
Deze Telwin Tribe 9-13 Automatische Lashelm is mooi vormgegeven en een zeer comfortabele helm met een verstelbare hoofdband en zweetband. De helm werkt zelfdimmend in 0,00040 seconden. Geschikt voor MMA/MIG-MAG/TIG lassen.
Telwin Stream Robot Automatische Lashelm MMA/MIG-MAG/TIG
Deze mooi vormgegeven automatische lashelm Stream Robot van Telwin draagt comfortabel en heeft een verstelbare hoofdband en zweetband. De helm is zelfdimmend. Geschikt voor MMA/MIG-MAG/TIG-lassen.
Telwin Jaguar Automatische Lashelm MMA/MIG-MAG/TIG
Deze Telwin Jaguar automatische lashelm is mooi vormgegeven. Het is een zeer comfortabele helm met een verstelbare hoofdband en zweetband. De helm is zelfdimmend in 0,00040 seconden. Geschikt voor MMA/MIG-MAG/TIG-lassen.

€109,95

Informatie
Telwin Vantage Red XL Automatische Lashelm MMA/MIG-MAG/TIG
Deze automatische lashelm Vantage Red XL van Telwin is mooi vormgegeven. Het is een zeer comfortabele helm met een verstelbare hoofdband en zweetband. De helm is zelfdimmend in 0,00010 seconden. Geschikt voor MMA/MIG-MAG/TIG-lassen.

€124,95

Informatie
Telwin T-View 180 Automatische Lashelm MMA/MIG-MAG/TIG
Deze automatische lashelm T-View 180 van Telwin draagt comfortabel en heeft een gezichtsveld van 180°. De helm is zelfdimmend. Geschikt voor MMA/MIG-MAG/TIG-lassen.

€349,95

Informatie
Telwin Air Lite Automatische Lashelm MMA/MIG-MAG/TIG + PAPR-luchtfilter
Deze mooi vormgegeven automatische lashelm Air Lite van Telwin draagt comfortabel en is uitgerust met een PAPR-luchtfilter. De zelfdimmende helm is geschikt voor MMA/MIG-MAG/TIG-lassen.

€599,95

Informatie
Telwin Air Pro Grandview Automatische Lashelm MMA/MIG-MAG/TIG + PAPR-luchtfilter
Deze mooi vormgegeven automatische lashelm Air Pro Grandview van Telwin draagt comfortabel en is uitgerust met een PAPR-luchtfilter. De zelfdimmende helm is geschikt voor MMA/MIG-MAG/TIG-lassen.

€799,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1