Oplaadadapters

Oplaadadapters | AC adapters voor opladen van laptop, smartphone, tablet, netbook, notebook, desktop, iPhone, iPad, iPod, MacBook en méér apparaten. Vind hier oplaadadapters van merken zoals Samsung, Apple, HP, Asus, Acer, Dell, Toshiba, Lenovo, Sony, Google, Fujitsu Siemens, Packard Bell, LG, Lenovo/IBM, Medion. En alle overige tech merken, waaronder Hyper, MSI, Terra en Compaq.

Oplaadadapter kopen?

Maak uw keuze in het menu. U vindt er ons volledige assortiment aan AC oplaadadapters voor alle modellen van genoemde apparaten. Zowel compatibel opladers, universele als merk-originele opladers en adapters. Op Acculaders.nl besteld? Voordelige keus, bovendien alles op voorraad! Een oplaadadapter kopen is hier zo gebeurd & zo verzonden.

 

Lees meer
Filter uw producten

Carpoint USB adapter/ oplader 2400mAh Zwart
Met deze USB adapter van Carpoint kunt u uw elektronische apparatuur gemakkelijk en snel opladen via het 230V standaard schuko stopcontact met een USB aansluiting. Voorbeelden zijn telefoons, iPad's en startboosters van Noco Genius.
AC adapter 16V / 1A voor powertools
Gereedschapslader (compatible) 16V voor het laden van diverse powertools en tuingereedschap. Voor Li-ion accu's en specifiek voor gereedschap met plug van 5,5 bij 2,5 mm. Laadvermogen 1A.
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 90W voor Acer
Compatibel oplader voor de voeding van o.a. een Acer laptop. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 90W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. In de prijs: de voedingskabel!
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 90W voor o.a. Compaq / HP
Compatibel oplader voor de voeding van o.a. een Compaq / HP laptop. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 90W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. De voedingskabel is inbegrepen!
FERM Adapter 14.4V TCDL-1440 voor accuboormachines
Deze FERM AC adapter is een 14.4V lader voor verschillende elektrische boormachines met hun Nikkel batterijen (NiMh / NiCD) van hetzelfde voltage. Zie de lijst met specifieke modellen op Acculaders.nl.
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 65W voor HP
Compatibel oplader voor voeding van een HP laptop. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 65W. Uitgangsspanning voor laptop: 19V. Voedingskabel inbegrepen! Met ronde plug van 4,8 bij 1,7 millimeter.
Samsung Reislader Micro USB 2.0A Zwart
Simpele, kleine, handige Samsung reislader voor meerdere smartphones, GSM's, eReaders, PDA's en tablets van dit merk. Met USB-A uitgang en USB-kabel van 1 meter plus Micro USB connector voor in het (op te laden) Samsung apparaat.
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 90W Universeel met USB 2A
Universele laptop oplader (AC adapter) met sigarettenplug voor voeding, met USB 2A uitgang én 8 plugadapters voor het laden van een eReader, laptop, netbook en tablet. Vermogen 90W, output voltage 15-24V. Ideaal voor in de auto.
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 65W voor Compaq / HP
Compatibel oplader voor voeding van een Compaq / HP laptop. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 65W. Uitgangsspanning voor laptop: 19V. Voedingskabel inbegrepen! Lengte: 1,10 meter.
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 120W voor Asus
Compatibel oplader voor de voeding van een Asus laptop. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 120W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Inclusief voedingskabel!
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 90W voor IBM, Lenovo
Compatibel oplader voor de voeding van o.a. een IBM of Lenovo laptop. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 90W. De uitgangsspanning voor de laptop is 20V. In de prijs: de voedingskabel!
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 90W voor Samsung
Compatibel oplader voor de voeding van een Samsung laptop. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 90W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Inclusief voedingskabel! Lengte kabel: 1,10 meter.
*Incl. btw
Pagina 1 van 17