Accupool adapters

Accupool adapters zorgen voor een verloop, om van dunnere naar dikkere (en andersoortige) polen te kunnen, en vice versa. Er zijn diverse accu adaptersets voor een aanpassing van de diameter. Voorbeelden zijn: 

  • Van Japanse accupolen naar dikkere standaard/conische DIN polen
  • Van M6 naar DIN
  • Adapters voor minpolen en pluspolen
  • Adapters voor accupolen met interne draad
  • Alles voor verschillende afmetingen

Vind hier adapters voor accupolen in vele soorten en maten!

 

Lees meer
Accupool Adapter Set + en - Jap/Euro
Deze adapter set kunt u gebruiken om van dunne Japanse accupolen, naar dikkere standaard/conische polen te gaan. Hierdoor ontstaan standaard DIN accupolen.
Adapter set kleine accupolen naar DIN formaat
Met deze adapter set maakt u van kleine accupolen DIN formaat accupolen.
Accupool adapter Min 5/16 inch - lood - Inwendige draad
Deze accupool adapter voor de minpool 5/16 inch heeft een interne draad. Als u een accu heeft met 5/16 inch draadeinden dan kunt u met deze minpool adapter een DIN minpool op uw accu maken. De pool is gemaakt van een loodlegering.
Accupool adapter Plus 5/16 inch - lood - Inwendige draad
Deze accupool adapter voor de pluspool 5/16 inch heeft een interne draad. Als u een accu heeft met 5/16 inch draadeinden dan kunt u met deze pluspool adapter een DIN pluspool op uw accu maken. De pool is gemaakt van een loodlegering.
Accupool Adapter set M8 - koper
Met deze accupool insert adapter set M8 maakt u van een accu met M8 inserts of draadeinden een accu met DIN polen. De set bestaat uit een plus en een min pool. De polen zijn gemaakt van een koperlegering.
Accupool Adapter set M6 - koper
Met deze accupool insert adapter set M6 maakt u van een accu met M6 inserts of draadeinden een accu met DIN polen. De set bestaat uit een plus en een min pool. De polen zijn gemaakt van een koperlegering.
Accupool insert adapter set M8 - lood
Met deze accupool insert adapter set M8 maakt u van een accu met M8 inserts een accu met DIN polen. De set bestaat uit een plus en een min pool. De polen zijn gemaakt van een loodlegering.
Accupool insert adapter set M6 - lood
Met deze accupool insert adapter set M6 maakt u van een accu met M6 inserts een accu met DIN polen. De set bestaat uit een plus en een min pool. De polen zijn gemaakt van een loodlegering.
Accupool insert adapter set M8
Met deze accupool insert adapter set M8 maakt u van een accu met M8 inserts een accu met DIN polen. De set bestaat uit een plus en een min pool.
Accupool insert adapter set M6
Met deze accupool insert adapter set M6 maakt u van een accu met M6 inserts een accu met DIN polen. De set bestaat uit een plus en een min pool.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1