Reserveonderdelen voor verschillende merken acculaders en startboosters

Is het wiel van uw acculader of booster/ jumpstarter kapot? Of is een accuklem kapot? Dat is vervelend natuurlijk en het zorgt er soms voor dat een product helemaal niet meer gebruikt kan worden. Deze categorie biedt mogelijk de oplossing. We hebben de meest gevraagde reserveonderdelen hier voor u beschikbaar.

Niet gevonden wat u zoekt?
Niet gevonden wat u zoekt? Neem even contact met ons op en we kunnen het mogelijk wel bestellen voor u. 

Lees meer
Filter uw producten
Afdekkapje voor zekeringhouder Normoto
Afdekkapje voor de zekeringhouder Normoto (verticaal met kabelschoen). Beide producten zijn los te bestellen.
Zekeringhouder Normoto horizontaal met kabelschoen
Horizontale, stapelbare zekeringhouder Normoto met kabelschoen. Afmetingen: 6,3x0,8mm. Geschikt voor Mini zekeringen tot 30A.
Zekeringhouder Normoto verticaal met kabelschoen
Zekeringhouder Normoto verticaal met kabelschoen. Geschikt voor Mini zekeringen tot 30A.
Steekzekering 10A (per 1 stuk)
Deze standaard steekzekering met een waarde van 10A (verpakt per 1 stuk) is bedoeld voor zekering distributiehouders of als vervanging van een kapotte zekering in een auto, vrachtwagen of boot.
Steekzekering 40A (per 1 stuk)
Deze standaard steekzekering met een waarde van 40A (verpakt per 1 stuks) is bedoeld voor zekering distributiehouders of als vervanging van een kapotte zekering in een auto, vrachtwagen of boot.
Steekzekering 35A (per 1 stuk)
Deze standaard steekzekering met een waarde van 35A (verpakt per 1 stuk) is bedoeld voor zekering distributiehouders of als vervanging van een kapotte zekering in een auto, vrachtwagen of boot.
Steekzekering 30A (per 1 stuk)
Deze standaard steekzekering met een waarde van 30A (verpakt per 1 stuk) is bedoeld voor zekering distributiehouders of als vervanging van een kapotte zekering in een auto, vrachtwagen of boot.
Steekzekering 25A (per 1 stuk)
Deze standaard steekzekering met een waarde van 25A (verpakt per 1 stuk) is bedoeld voor zekering distributiehouders of als vervanging van een kapotte zekering in een auto, vrachtwagen of boot.
Steekzekering 20A (per 1 stuk)
Deze standaard steekzekering met een waarde van 20A (verpakt per 1 stuk) is bedoeld voor zekering distributiehouders of als vervanging van een kapotte zekering in een auto, vrachtwagen of boot.
Steekzekering 15A (per 1 stuk)
Deze standaard steekzekering met een waarde van 15A (verpakt per 1 stuk) is bedoeld voor zekering distributiehouders of als vervanging van een kapotte zekering in een auto, vrachtwagen of boot.
Steekzekering 7,5A (per 1 stuk)
Deze standaard steekzekering met een waarde van 7,5A (verpakt per 1 stuk) is bedoeld voor zekering distributiehouders of als vervanging van een kapotte zekering in een auto, vrachtwagen of boot.
Steekzekering 5A (per 1 stuk)
Deze standaard steekzekering met een waarde van 5A (verpakt per 1 stuk) is bedoeld voor zekering distributiehouders of als vervanging van een kapotte zekering in een auto, vrachtwagen of boot.
*Incl. btw
Pagina 1 van 36