Acculader / batterijlader voor schrobmachine

Acculaders voor een schrobmachines zijn hier te koop. Voor elke schrobmachine is er een passende acculader / batterijlader te vinden. Een lader voor een professionele schrobzuigmachine zoals van Comac, Kärcher (Professional), Nilfisk, Ghibli en andere merken zijn er voor diverse 24V en 48V accu's. Verder kunt u kiezen uit een losse lader of ingebouwde acculader voor de professionele schrobmachine, spatwater- (IP65) of geheel waterdicht (IP67), en onder meer uit conventionele of hoogfrequent batterijladers. Een acculader kopen voor de industriële schoonmaakmachine of een compactere zuigmachine? Laat u informeren door de specialist in acculaders.

Dit type laders bestemd voor de moderne boenmachine, veegmachine en/of zuigmachine vraagt om speciale eigenschappen. De accu's van deze schoonmaakmachines met zuigmotor zijn meestal van 24 volt, naast 48 volt. De opladers zijn speciaal geschikt voor (semi-)tractie accu's; natte accu's maar meestal betreft het AGM accu's. Ze zijn er ook met een specifieke stekkeraansluiting (tip, zie ook: Anderson SB Connector; alle varianten van deze stekker zijn bij ons op voorraad). En onze acculaders voor dit type moderne schoonmaakmachine zijn bestand tegen vocht en water, tot volledig (IP67) aan toe.

Acculaders voor de zuigmachine | conventioneel en hoogfrequent

Bij het aanschaffen van een nieuwe acculader voor de schrobmachine is er onder meer de keuze tussen een conventionele of hoogfrequente lader. Laatstgenoemde soort lader voor de zuigmachine - de hoogfrequente - is kleiner en lichter van gewicht. Het laadproces verloopt sneller maar ook rustiger en meer gecontroleerd, met bovendien een lagere accutemperatuur en minder waterverbruik van de accu. Dit heeft ook een langere acculevensduur als voordeel. De nieuwe hoogfrequente batterijlader voor de boenmachine kost echter initieel wel wat meer.

Acculaders voor schrobmachines


De andere optie voor een acculader voor de zuigwagen is zoals gezegd de conventionele variant.
Dit is een logische keuze voor als snelladen niet of nauwelijks van meerwaarde is (omdat er voor het acculaden toch voldoende tijd beschikbaar is), als de tractiebatterij minder intensief werk hoeft te doen en/of als het voordeel van de lagere aanschafprijs de overhand heeft. Een nadeel van de conventionele lader ten opzichte van de hoogfrequente lader is het hogere energieverbruik.

Welke lader voor de schrobzuigmachine | vermogen

Naast bovengenoemde opties voor het kopen van een acculader voor de schrobmachine, adviseren we normaliter altijd een lader te kiezen die 10 tot 20 procent van het accuvermogen aan laadcapaciteit kan leveren. Voorbeeld: bij een 24V accu van 120Ah gaat het dan om een lader met laadvermogen van plusminus 12 tot 24 ampère.

Wat is een schrobmachine?

Schrobmachines zijn er meestal voor professioneel gebruik. Met een professionele schrobmachine schrob én zuigt u de vloer van bijvoorbeeld winkelpand, sporthal, kantoor, bedrijfshal en andere delen van het (bedrijfs)pand. Schrobzuigmachines zijn geschikt voor alle typen harde ondergrond, zoals hardhout, tegels, cement en beton. Een roterende borstel, gemotoriseerd aangestuurd met een elektromotor, vormt het hart van een schrobzuigmachine, ook wel gewoon zuigmachine genoemd. De reinigingsmachine voor de vloer doet zijn werk in combinatie met water en schoonmaak - / reinigingsmiddel. De schrobveegmachine heeft meestal een extra watertank: één voor het opgezogen, vuile water en één voor het schone water bestemd voor het boenen van de vloer.

Batterijlader schrobmachine | alle merken

Er zijn de zogeheten achterloopmachines, aangestuurd door de lopende, aanduwende medewerker van dienst. Er zijn ook zitschrobmachines die gerekend kunnen worden tot de zwaardere, krachtige varianten van dit professionele hulpmiddel bij het schoonmaken. Ook functies zoals polijsten en poetsen horen bij deze machines doorgaans tot de standaard uitrusting. Er zijn ook compactere, eenvoudigere varianten, bestemd voor luxe thuisgebruik. Voor elke soort schrobmachine, van klein tot groot en krachtig, is er altijd een passende acculader. Laders voor de schrobzuigmachine zijn hier te koop van goede merken zoals AQ-Tron, Victron, CTEK, BatteryLabs en andere brands, voor reinigingsmachine-merken zoals Comac, Kärcher (Professional), Nilfisk, Ghibli en meer. Zie dit gevarieerde assortiment aan schrobzuigmachines batterijladers.

 

Lees meer
Filter uw producten
CTEK MXT14 (24V / 14A)
24V accu's tot ± 300 Ah
onderhoud tot ± 500 Ah


De MXT 14 is een professionele 24V lader. Hij is ontwikkeld voor commerciële voertuigen met zwaar belaste accu’s en hij is zodoende ideaal voor bussen, vrachtwagens en CV-werkplaatsen.

€299,95

Informatie
Victron Blue Smart IP65 Acculader 24/5
24V accu's tot ± 150Ah

De Victron Blue Smart IP65 Acculader 24/5 is een intelligente acculader met een spatwaterdichte behuizing. De lader is uit te lezen en in te stellen via de VictronConnect App voor uw smartphone.

€109,95

Informatie
CTEK MXT 4.0 (24V / 4A)
24V accu's tot ± 100 Ah
onderhoud tot ± 250 Ah


PERFECT ONDERHOUDSLADEN VOOR 24VDe MXT 4.0 is een rendabele lader, die geschikt is voor kleinere 24V accu’s. De MXT 4.0 is ideaal voor onderhoudsladen van grotere wagenparken met 24V voertuigen, back-upsystemen, pistemachines, rolstoelen e.d.

€169,95

Informatie
Victron Blue Smart IP67 Acculader 24/12
24V accu's tot ± 200Ah

De Victron Blue Smart IP67 Acculader 24/12 is een intelligente 24V acculader met een waterdichte behuizing. De lader is uit te lezen en in te stellen via de VictronConnect App voor uw smartphone.

€174,95

Informatie
BatteryLabs MegaCharge Lithium-ion 24V 2A
24V lithium-ion acculader - XLR Stekker

De MegaCharge Lithium 24V 2A is een automatische en intelligente oplader waarmee u een 24V Lithium-ion accu veilig en goed kunt opladen en onderhouden. Deze lader is prima geschikt voor elektrische scooters, elektrische steps, scootmobiels en soortgelijke
BatteryLabs MegaCharge Lithium-ion 36V 2A
36V lithium-ion acculader - XLR Stekker

De MegaCharge Lithium 36V 2A is een automatische en intelligente oplader waarmee u een 36V Lithium-ion accu veilig en goed kunt opladen en onderhouden. Deze lader is prima geschikt voor elektrische scooters, elektrische steps, scootmobiels en soortgelijke
Aanbieding Victron Blue Smart IP65 Acculader 24/13
Victron Blue Smart IP65 Acculader 24/13
24V accu's tot ± 250Ah

De Victron Blue Smart IP65 Acculader 24/13 is een intelligente acculader met een spatwaterdichte behuizing. De lader is uit te lezen en in te stellen via de VictronConnect App voor uw smartphone.

€252,95 €189,95

Informatie
Victron Blue Smart IP67 Acculader 24/5
24V accu's tot ± 100Ah

De Victron Blue Smart IP67 Acculader 24/5 is een intelligente 24V acculader met een waterdichte behuizing. De lader is uit te lezen en in te stellen via de VictronConnect App voor uw smartphone.

€104,95

Informatie
Victron Blue Smart IP65 Acculader 24/8
24V accu's tot ± 150Ah

De Victron Blue Smart IP65 Acculader 24/8 is een intelligente acculader met een spatwaterdichte behuizing. De lader is uit te lezen en in te stellen via de VictronConnect App voor uw smartphone.

€141,95

Informatie
Aanbieding GYS druppellader GYSFLASH 9.24
GYS druppellader GYSFLASH 9.24
De GYSFLASH 9.24 (6/9A) is een druppellader met microprocessor voor 6V, 12V en 24V accu’s van kleine en grote voertuigen. Met een intelligente 8-staps laadcurve inclusief Refresh mode voor het opladen van zeer diep ontladen accu's.

€229,95 €202,95

Informatie
BatteryLabs MegaCharge LZ 24V 8A
24V loodzuur acculader - XLR Stekker

De MegaCharge LZ 24V 8A is een automatische en intelligente oplader waarmee u een 24V loodzuur accu veilig en goed kunt opladen en onderhouden. Deze lader is uitgevoerd met een XLR-M3P Stekker.
Victron Blue Smart IP67 Acculader 24/8
24V accu's tot ± 160Ah

De Victron Blue Smart IP67 Acculader 24/8 is een intelligente 24V acculader met een waterdichte behuizing. De lader is uit te lezen en in te stellen via de VictronConnect App voor uw smartphone.

€134,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 8