Laptop opladers voor Asus | AC adapters voor Asus laptops

Een nieuwe Asus oplader kopen? Hier staan online alle Asus laders en Asus AC adapters met bijbehorende kabels. Voor alle modellen Asus apparaten, zoals laptops, notebooks, netbooks, elitebooks, desktops en ultrabooks. 

Acculaders.nl heeft alle opladers en AC adapters voor een Asus apparaat. Elk gewenst voltage, wattage en laadsnelheid, met alle Asus plugs (connectoren voor in het elektronisch apparaat). Alle Asus laders zijn ook op voorraad én u kunt ze hier online kopen voor een goede prijs: lees goedkoop. Na uw bestelling gaat de laptop oplader, tablet oplader of oplader / adapter voor een ander Asus device snel (vóór 22.00 uur besteld = dezelfde dag) via PostNL naar uw huis, kantoor of ander opgegeven adres. Zo kunt u direct weer verder.

Opladers voor alle Asus modellen

Hier kunt u uw nieuwe Asus oplader kopen (AC adapter en voedingskabel): voor elk model hebben we ze in huis. Alle Asus modellen die voor de lader geschikt zijn, staan in onze productomschrijving vermeld. Zo weet u altijd zeker dat de oplader op en in uw apparaat past. Bekijk ook altijd even de adapter plug: daarvan zijn er veel verschillende soorten, die vaak ook erg op elkaar lijken. Maar om het u makkelijker te maken, hebben we dus ook alle apparaat-modellen genoteerd.

Voor elk voltage en elk (laad)vermogen

Bekijk daarnaast het voltage en het wattage (het voltage vermenigvuldigd met het laadvermogen in ampère). Zo zijn er AC adapters met spanning van 5V, 12V, 19V en 20V, en vermogen uiteenlopend van 15W, 45W, 65W, 33W, 80W, 90W, 120W tot zelfs nog hoger én tussenliggende wattages, waaronder deels ook voor Asus.

Oplader voor Asus kopen?

Bekijk onze producten, en lees daar alle benodigde informatie. Behalve de originele Asus merkladers hebben we ook extra gunstig geprijsde, tevens kwalitatief prima Asus compatibel opladers. Daarnaast zijn er universele laders die geschikt zijn voor onder andere Asus devices. Vragen? Ook telefonisch of per e-mail staan we voor u klaar. Zoekt u een oplader of (alleen) AC adapter voor een ander merk? Zie ook: alle laptop opladers en AC adapters van alle merken.

 

Lees meer
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 33W voor Asus
Compatibel oplader voor de voeding van een Asus laptop of netbook. Het laadvermogen van deze AC Adapter is 33W / 1,70A. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Met voedingskabel!
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 65W voor Asus, Compaq / HP
Compatibel oplader voor voeding van o.a. een Asus of Compaq / HP laptop. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 65W. Uitgangsspanning voor laptop: 19V. Voedingskabel inbegrepen! Lengte: 1,10 meter.
Aanbieding Laptop lader USB-C AC Adapter 65W
Laptop lader USB-C AC Adapter 65W
Universele oplader met USB Type C voor laptops, chromebooks, tablets en smartphones met dit type USB aansluiting. Laadvermogen: max. 65W. Met uitgangsvoltages DC van 5V, 9V, 12V, 15V, 18V, 20V en 20,2V.

€34,95 €21,95

Informatie
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 90W voor Asus, Compaq / HP
Compatibel oplader voor voeding van o.a. een Asus of Compaq / HP laptop. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 90W. Uitgangsspanning voor laptop: 19V. Voedingskabel inbegrepen! Lengte: 1,10 meter.
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 45W voor Asus
Compatibel oplader voor de voeding van een Asus laptop of netbook. Het laadvermogen van deze AC Adapter is 45W / 2,37A. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Met voedingskabel!
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 45W voor Asus
Compatibel oplader voor de voeding van een Asus laptop, netbook of tablet. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 45W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Inclusief voedingskabel!
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 90W voor o.a. Asus
Compatibel oplader voor de voeding van een Asus, Medion, Packard Bell of Toshiba laptop. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 90W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Inclusief voedingskabel!
Blu-Basic Laptop / netbook lader AC Adapter 36W Asus
Compatibel oplader voor de voeding van een Asus netbook. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 36W. De uitgangsspanning voor de laptop is 12V. Inclusief voedingskabel! Lengte kabel: 1,10 meter.
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 45W Toshiba en Asus
Compatibel oplader voor de voeding van Toshiba en Asus laptops. Het vermogen van deze AC Adapter is 45W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Voor vele modellen laptops. Met stroomkabel!
Blu-Basic Laptop / netbook lader AC Adapter 40W Asus
Compatibel oplader voor de voeding van een Asus netbook. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 40W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Inclusief kabel! Acculaders.nl.
Laptop lader USB-C AC Adapter 87W
Universele oplader met USB Type C voor laptops, chromebooks, tablets en smartphones met dit type USB aansluiting. Laadvermogen: max. 87W. Met uitgangsvoltages DC van 5V, 9V, 12V, 15V, 18V, 20V en 20,2V.
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 65W voor Asus
Compatibel oplader voor voeding van o.a. een Asus laptop. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 65W. Uitgangsspanning voor laptop: 19V. Voedingskabel inbegrepen! Lengte: 1,10 meter.
*Incl. btw
Pagina 1 van 4