SOS Boosters Mobiel

Onder mobiele startboosters verstaan we startboosters die verrijdbaar zijn. U vindt in deze categorie de wat zwaardere boosters die vanwege hun gewicht te zwaar zijn om te tillen en daarom zijn uitgerust met twee (lekvrije) banden. Ook dit type startbooster verplaatst u dus gemakkelijk naar de plek waar u deze nodig heeft. Mobiele startboosters worden veel gebruikt bij werkplaatsen, opslagterreinen, garages, parkings, loodsen en vliegvelden.

Onze mobiele startboosters van SOS Booster zijn er in een aantal uitvoeringen, geschikt voor verschillende 12V/24V voer- en vaartuigen. De mobiele boosters van SOS Boosters worden gebruikt voor het starten van onder andere bussen, vrachtwagens, boten, tanks, terreinwagens, landbouwvoertuigen, vliegtuigen (zie hiervoor de categorie SOS Boosters Luchtvaart) en bedrijfsvoertuigen.

 

Lees meer
Filter uw producten
Schumacher SOS Mobile 12/24V 3200/1600CA
De SOS Booster SOS Mobile 12V/24V 3200/1600CA is een professionele, krachtige startbooster die geschikt is voor het starten van o.a. bestelwagens, landbouwvoertuigen, werkvoertuigen, vrachtwagens, bussen, tanks, vliegtuigen en boten.

€2.495,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1