Laadkabel Cupra

Een laadkabel kopen voor een Cupra? In dit keuzemenu hoeft u alleen nog maar het juiste model elektrische of hybride auto van Cupra te selecteren. Zo heeft u direct de correcte lader te pakken. Acculaders.nl heeft de oplaadkabels voor Cupra op voorraad, in het eigen magazijn in Beverwijk. Hetzelfde geldt overigens voor de laadstations voor dit merk (evenals de laadpalen van alle andere merken en modellen elektrische en hybride auto's). Vind hier uw Cupra kabel: goedkoop in de markt, afkomstig van een betrouwbare expert, online gekocht.

Kies het model en vindt laadkabels van het Type (1 of 2), voor een laadcapaciteit (16A of 32A) en met een lengte die past bij uw eigen model EV auto, oplaadvoorkeuren en 'laadparkeersituatie'. Het zijn laadkabels voor openbare laadpunten en voor een outlet laadbox bij huis of kantoor, zoals kabels voor Mode 3 (gecontroleerd) laden. U vindt op deze pagina('s) ook mobiele laders voor het opladen van uw Cupra elektrische auto via het reguliere 220-230V stopcontact.

Laders voor Cupra
Het Amerikaanse merk heeft twee elektrische auto's: de Born en de Tavascan.

  • De Cupra Born heeft een accu met een capaciteit van 62 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A of via 1 fase met maximaal 32A.
  • De Cupra Tavascan heeft een accu met een capaciteit van 82 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A of via 1 fase met maximaal 32A.

"Welke laadkabel moet ik hebben voor mijn Cupra?"

  • De Cupra Born heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 3 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 3 fase, 16A geschikt. Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadkabel kiezen van 7,4kW (1 x 32A) of 22kW (3 x 32A waarvan de Cupra Born 1 x 32A zal gebruiken) aan laadvermogen.
  • De Cupra Tavascan heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 3 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 3 fase, 16A geschikt. Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadkabel kiezen van 7,4kW (1 x 32A) of 22kW (3 x 32A waarvan de Cupra Tavascan 1 x 32A zal gebruiken) aan laadvermogen.

Kies hieronder het model van Cupra dat van toepassing is en u vindt de meeste geschikte laadkabel!

Lees meer