Laptop opladers voor Sony | AC adapters voor Sony laptops

Een nieuwe Sony oplader kopen? Hier staan online alle Sony laders en Sony AC adapters met bijbehorende kabels. Voor alle modellen Sony apparaten, zoals laptops, notebooks, netbooks, elitebooks, desktops en ultrabooks. 

Acculaders.nl heeft alle opladers en AC adapters voor een Sony apparaat. Elk gewenst voltage, wattage en laadsnelheid, met alle Sony plugs (connectoren voor in het elektronisch apparaat). Alle Sony laders zijn ook op voorraad én u kunt ze hier online kopen voor een goede prijs: lees goedkoop. Na uw bestelling gaat de laptop oplader, tablet oplader of oplader / adapter voor een ander Sony device snel (vóór 22.00 uur besteld = dezelfde dag) via PostNL naar uw huis, kantoor of ander opgegeven adres. Zo kunt u direct weer verder.

Opladers voor alle Sony modellen

Hier kunt u uw nieuwe Sony oplader kopen (AC adapter en voedingskabel): voor elk model hebben we ze in huis. Alle Sony modellen die voor de lader geschikt zijn, staan in onze productomschrijving vermeld. Zo weet u altijd zeker dat de oplader op en in uw apparaat past. Bekijk ook altijd even de adapter plug: daarvan zijn er veel verschillende soorten, die vaak ook erg op elkaar lijken. Maar om het u makkelijker te maken, hebben we dus ook alle apparaat-modellen genoteerd.

Voor elk voltage en elk (laad)vermogen

Bekijk daarnaast het voltage en het wattage (het voltage vermenigvuldigd met het laadvermogen in ampère). Zo zijn er AC adapters met spanning van 5V, 12V, 19V en 20V, en vermogen uiteenlopend van 15W, 45W, 65W, 33W, 80W, 90W, 120W tot zelfs nog hoger én tussenliggende wattages, waaronder deels ook voor Sony.

Oplader voor Sony kopen?

Bekijk onze producten, en lees daar alle benodigde informatie. Behalve de originele Sony merkladers hebben we ook extra gunstig geprijsde, tevens kwalitatief prima Sony compatibel opladers. Daarnaast zijn er universele laders die geschikt zijn voor onder andere Sony devices. Vragen? Ook telefonisch of per e-mail staan we voor u klaar. Zoekt u een oplader of (alleen) AC adapter voor een ander merk? Zie ook: alle laptop opladers en AC adapters van alle merken.

 

Lees meer
Aanbieding Laptop lader USB-C AC Adapter 65W
Laptop lader USB-C AC Adapter 65W
Universele oplader met USB Type C voor laptops, chromebooks, tablets en smartphones met dit type USB aansluiting. Laadvermogen: max. 65W. Met uitgangsvoltages DC van 5V, 9V, 12V, 15V, 18V, 20V en 20,2V.

€34,95 €21,95

Informatie
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 92W voor Sony
Compatibel oplader voor de voeding van een Sony (VAIO) laptop. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 92W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Inclusief voedingskabel!
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 80W voor Sony
Compatibel oplader voor de voeding van een Sony (VAIO) laptop. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 80W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Inclusief voedingskabel!
Blu-Basic Laptop / netbook lader AC Adapter 39W voor Sony
Compatibel oplader voor de voeding van een Sony laptop of netbook. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 39W. De uitgangsspanning voor laptop / netbook is 19V.
Laptop lader USB-C AC Adapter 87W
Universele oplader met USB Type C voor laptops, chromebooks, tablets en smartphones met dit type USB aansluiting. Laadvermogen: max. 87W. Met uitgangsvoltages DC van 5V, 9V, 12V, 15V, 18V, 20V en 20,2V.
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 65W voor o.a. Sony, Fujitsu
Compatibel oplader voor voeding van o.a. een Sony Vayo of Fujitsu Siemens laptop. Met plug van 6,5 bij 4,4 millimeter. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 60W. Uitgangsspanning voor laptop: 16V. Voedingskabel inbegrepen!
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 120W voor o.a. HP
Compatibel oplader voor de voeding van vele merken laptops, waaronder HP: laptops met een ingang voor een ronde plug van 4,5 bij 3,0 mm. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 120W. Voor 19V laptops. De stroomkabel zit erbij!
Aanbieding Laptop lader USB-C AC Adapter 45W Universeel
Laptop lader USB-C AC Adapter 45W Universeel
Universele oplader met USB Type C voor laptops, chromebooks, tablets en smartphones met dit type USB aansluiting. Laadvermogen: max. 45W. Met uitgangsvoltages DC van 5V, 9V, 12V, 18V, 20V. Automatische voltdetectie.

€34,95 €29,95

Informatie
Yanec Laptop lader AC Adapter 92W Sony
Oplader voor de voeding van vele modellen laptops Sony Vayo met plug van 6,5 bij 4,4 millimeter. Het vermogen van de Yanec AC Adapter is 92W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Hoge kwaliteit, zuinig in stroomverbruik.
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 90W Universeel - met 8 plugs
Universele laptop oplader (AC adapter) voor eReader, laptop, netbook en tablet van merken als Acer, Asus, Dell, Fujitsu Siemens, HP, Lenovo, Medion, Packard Bell, Samsung, Sony en Toshiba. Vermogen 90W, output voltage 15-20V. Met 8 plugadapters én kabel.
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 120W voor Sony
Compatibel oplader voor de voeding van een Sony (VAIO) laptop. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 120W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Inclusief voedingskabel! Plug: rond met afmetingen van 6,5 bij 4,4 millimeter.
CoreParts USB-C Power Adapter EU, UK 45W Multi
Multi oplader 45W voor voeding via USB-C. Met EU stekker en UK stekker en voor uitgangsspanning van 5V, 9V, 12V, 15V en 20V. Voor laptop, notebook, tablet, Samsung smartphones en méér. Compatibel met o.a. Acer, Apple, Dell, HP, Huawei, Lenovo, Microsoft.
*Incl. btw
Pagina 1 van 2