Laadbox thuis

Als u een elektrische auto rijdt, zult u deze geregeld op moeten laden. Dit kunt u uiteraard doen bij openbare laadpunten maar in de meeste gevallen zal u ook thuis een oplaadmogelijkheid willen hebben. Dan komt een laadbox voor thuis in beeld. Met een laadunit bij uw huis kunt u wanneer u wilt uw elektrische auto opladen. Doe dit bijvoorbeeld ’s avonds of ’s nachts, zodat u de volgende dag weer met een volle accu op pad kunt.

Voordelen van een laadbox aan huis
Zoals hierboven genoemd biedt een laadunit aan huis een stuk vrijheid. Het laadpunt is altijd vrij (u deelt deze in principe immers niet met andere auto-eigenaren) en u kunt er gebruik van maken wanneer u wilt. Zo zorgt u ervoor dat de accu tijdig opgeladen is en u niet met een lege accu komt te staan. De laadbox aan huis zorgt er bovendien voor dat uw auto snel opgeladen wordt. U heeft qua montage de optie voor een laadbox aan de muur of voor een laadbox met bevestiging op een paal.

Laadbox aan de wand of op een paal?
Een laadunit aan de wand of op een paal is in eerste instantie een kwestie van smaak. Wenst u geen laadbox aan de wand of heeft u er geen ruimte voor, dan is een laadpaal wellicht een goed alternatief. Het voordeel van een laadpaal is ook dat u iets meer ruimte heeft voor het laden van de auto en niet zo strak hoeft te parkeren. Een laadpaal is dus doorgaans iets toegankelijker. Een laadbox aan de wand hangt daarentegen wat meer uit het zicht. 

Andere opties voor thuisladen
Voor het thuisladen van uw elektrische of hybride auto zou u ook voor een mobiele lader kunnen kiezen (afhankelijk van uw type auto en accu). U hoeft dan geen laadbox aan te schaffen en te installeren, wat u kosten en ruimte scheelt. Echter, laden via een vaste unit gaat een stuk sneller dan laden via het stopcontact.

Acculaders.nl: kwalitatieve producten voor een scherpe prijs
Of u nou voor een laadstation met wandbevestiging of een laadpaal kiest, bij Acculaders.nl kunt u zeker zijn van hoogwaardige producten van goede kwaliteit. Neem dus gerust eens een kijkje in onze shop!

 

Lees meer
Filter uw productenWebasto Pure Black Edition 11 kW
De Webasto Pure Black Edition 11 kW is een hoogwaardig en mooi vormgegeven laadstation geschikt voor auto's met een type aansluiting aan autozijde. Deze laadbox kan met 1 of 3 fase laden met maximaal 11 kW aan laadvermogen.

€595,00

Informatie
Blaupunkt Mobiele thuislader type 2 - 8 meter
Blaupunkt mobiele thuislader type 2 - 8 meter - Met deze mobiele lader kunt u uw elektrische of hybride auto opladen via een normaal 230V stopcontact. Met 8 meter kabel bent u flexibel m.b.t. het parkeren van uw auto t.o.v. het laadpunt.

€399,95

Informatie
Ratio Home Box Smart Outlet 32A 3 fase + kWh meter
De Ratio Home Box Smart past het maximum laadvermogen dat het elektrische voertuig kan laden automatisch aan. Er kunnen tot 4 Home Box Smart laadstations op een netvoeding worden aangesloten. Dit laadstation is uitgevoerd met een kWh meter.

€879,95

Informatie
Webasto Pure Black Edition 22 kW
De Webasto Pure Black Edition 22 kW is een hoogwaardig en mooi vormgegeven laadstation geschikt voor auto's met een type aansluiting aan autozijde. Deze laadbox kan met 1 of 3 fase laden met maximaal 22 kW aan laadvermogen.

€695,00

Informatie
EO Mini Laadstation type 2 Outlet 32A - Blauw
Kleinste laadstation ter wereld, de EOmini laadbox type 2 Outlet 32A geschikt voor 1 fasig 32A opladen van uw elektrische auto met een type 1 of type 2 laadkabel. Dit laadstation is opvallend blauw van kleur.

€514,95

Informatie
Ratio Mobiele lader type 2 naar CEE - 3 fase 32A - 5 meter
Met deze mobiele thuislader kunt u uw elektrische of hybride auto opladen via een stopcontact voor een CEE stekker. De lader kan laden met maximaal 3 x 32A.

€629,95

Informatie
Ratio Mobiele lader type 2 naar CEE - 3 fase 16A - 5 meter
Met deze mobiele thuislader kunt u uw elektrische of hybride auto opladen via een stopcontact voor een CEE stekker. De lader kan laden met maximaal 3 x 16A.

€589,95

Informatie
Ratio EV Laadstation type 2 Outlet 16A
Hoge kwaliteit EV Laadstation type 2 Outlet 16A geschikt voor 1 fasig 16A opladen van uw elektrische auto met een type 1 of type 2 laadkabel.

€519,95

Informatie
Ratio Solar Box Outlet 32A 3 fase + kWh meter
Met de Ratio Solar Box kunt u uw elektrische auto opladen met 100% gratis opgewekte energie van uw zonnepanelen. De Solar Box past verder het maximum laadvermogen voor uw auto automatisch aan op de beschikbare stroom in uw net.

€929,95

Informatie
Charge Amps Ray mobiele lader type 2 naar schuko - 7,5 meter
Met de Charge Amps Ray mobiele lader kunt u uw elektrische of hybride auto opladen via een normaal 230V stopcontact. Dat kan handig zijn als u onderweg geen openbaar laadpunt vindt of gewoon thuis via het stopcontact.

€664,95

Informatie
Ratio Mobiele lader type 2 - 10 meter
Mobiele lader type 2 - 10 meter - Met deze mobiele lader kunt u uw elektrische of hybride auto opladen via een normaal 230V stopcontact. Met een langere kabel bent u flexibeler m.b.t. het parkeren van uw auto t.o.v. het laadpunt.

€450,00

Informatie
Wallbox Copper 7,4 kW - EV Laadstation type 2 met vaste rechte laadkabel
De Wallbox Copper is een compacte, intelligente en mooi vormgegeven oplader voor uw auto. Connectie maken met de Copper kan via wifi, ethernet of Bluetooth. Het beheer van uw lader kan met de Wallbox-app, via de myWallbox-portal.

€1.199,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 9