Laadbox thuis

Als u een elektrische auto rijdt, zult u deze geregeld op moeten laden. Dit kunt u uiteraard doen bij openbare laadpunten maar in de meeste gevallen zal u ook thuis een oplaadmogelijkheid willen hebben. Dan komt een laadbox voor thuis in beeld. Met een laadunit bij uw huis kunt u wanneer u wilt uw elektrische auto opladen. Doe dit bijvoorbeeld ’s avonds of ’s nachts, zodat u de volgende dag weer met een volle accu op pad kunt.

Voordelen van een laadbox aan huis
Zoals hierboven genoemd biedt een laadunit aan huis een stuk vrijheid. Het laadpunt is altijd vrij (u deelt deze in principe immers niet met andere auto-eigenaren) en u kunt er gebruik van maken wanneer u wilt. Zo zorgt u ervoor dat de accu tijdig opgeladen is en u niet met een lege accu komt te staan. De laadbox aan huis zorgt er bovendien voor dat uw auto snel opgeladen wordt. U heeft qua montage de optie voor een laadbox aan de muur of voor een laadbox met bevestiging op een paal.

Laadbox aan de wand of op een paal?
Een laadunit aan de wand of op een paal is in eerste instantie een kwestie van smaak. Wenst u geen laadbox aan de wand of heeft u er geen ruimte voor, dan is een laadpaal wellicht een goed alternatief. Het voordeel van een laadpaal is ook dat u iets meer ruimte heeft voor het laden van de auto en niet zo strak hoeft te parkeren. Een laadpaal is dus doorgaans iets toegankelijker. Een laadbox aan de wand hangt daarentegen wat meer uit het zicht. 

Andere opties voor thuisladen
Voor het thuisladen van uw elektrische of hybride auto zou u ook voor een mobiele lader kunnen kiezen (afhankelijk van uw type auto en accu). U hoeft dan geen laadbox aan te schaffen en te installeren, wat u kosten en ruimte scheelt. Echter, laden via een vaste unit gaat een stuk sneller dan laden via het stopcontact.

Acculaders.nl: kwalitatieve producten voor een scherpe prijs
Of u nou voor een laadstation met wandbevestiging of een laadpaal kiest, bij Acculaders.nl kunt u zeker zijn van hoogwaardige producten van goede kwaliteit. Neem dus gerust eens een kijkje in onze shop!

 

Lees meer
Filter uw productenAlfen Eve Single Pro-line - 3 x 32A - 5 meter vaste kabel - RFID - E-Flux - Load Balancing
De Alfen Eve Single Pro-line is een compact oplaadpunt met geavanceerde slimme functies voor zakelijke en huiselijke toepassingen. Alfen staat bekend om zijn kwaliteit op het gebied van laden. Met 5 meter vaste laadkabel. Inclusief Load Balancing.

€1.869,95

Informatie
Webasto Pure II Black Edition 11 kW
De Webasto Pure II Black Edition 11 kW is een hoogwaardig en mooi vormgegeven laadstation geschikt voor auto's met een type aansluiting aan autozijde. Deze laadbox kan met 1 of 3 fase laden met maximaal 11 kW aan laadvermogen.

€595,00

Informatie
Alfen Eve Single S-line - 3 x 16A - Socket
De Alfen Eve Single S-line is een compact Plug & Charge oplaadpunt voor zakelijke en huiselijke toepassingen. Deze Eve Single S-line is een mooi vormgegeven lader en laadt met maximaal 3 x 16A (instelbaar).

€859,95

Informatie
Blaupunkt Mobiele thuislader type 2 - 8 meter
Blaupunkt mobiele thuislader type 2 - 8 meter - Met deze mobiele lader kunt u uw elektrische of hybride auto opladen via een normaal 230V stopcontact. Met 8 meter kabel bent u flexibel m.b.t. het parkeren van uw auto t.o.v. het laadpunt.

€399,95

Informatie
Alfen Eve Single Pro-line - 3 x 16A - Socket - RFID - E-Flux
De Alfen Eve Single Pro-line is een compact oplaadpunt met geavanceerde slimme functies voor zakelijke en huiselijke toepassingen. Alfen staat bekend om zijn kwaliteit en veelzijdigheid op het gebied van laden.

€1.589,95

Informatie
Alfen Grijs Front voor Eve Single Pro-line
Met dit grijze front voor de Eve Single Pro-line kunt u van een witte lader een grijze maken of u kunt het gebruiken als vervanging van uw grijze front. Kleur: Grijs (RAL 7043)
Webasto Pure II Black Edition 11 kW - 7 meter laadkabel
De Webasto Pure II Black Edition 11 kW is een hoogwaardig en mooi vormgegeven laadstation geschikt voor auto's met een type 2 aansluiting aan autozijde. Deze laadbox kan met 1 of 3 fase laden met maximaal 11 kW. 7 meter laadkabel.

€689,00

Informatie
Myenergi Zappi V2 met vaste laadkabel 3 fase - 22kW - Wit
De Zappi V2 is een modern vormgegeven laadstation geschikt voor 1 of 3 fase laden tot maximaal 22kW. Uitgevoerd met loadbalancing en mogelijkheid om te laden vanuit zonne-energie. Deze uitvoering heeft een type 2 vaste laadkabel.

€1.049,00

Informatie
Alfen Eve Single Pro-line - 3 x 32A - Socket - RFID - E-Flux
De Alfen Eve Single Pro-line is een compact oplaadpunt met geavanceerde slimme functies voor zakelijke en huiselijke toepassingen. Alfen staat bekend om zijn kwaliteit en veelzijdigheid op het gebied van laden.

€1.639,95

Informatie
Aanbieding Ratio Solar Box Outlet 32A 3 fase
Ratio Solar Box Outlet 32A 3 fase
Met de Ratio Solar Box kunt u uw elektrische auto opladen met 100% gratis opgewekte energie van uw zonnepanelen. De Solar Box past verder het maximum laadvermogen voor uw auto automatisch aan op de beschikbare stroom in uw net.

€929,95 €849,95

Informatie
EVHUB Laadstation type 2, 16A, 1 of 3 fase, rechte laadkabel
Deze 16A (3,7kW) EVHUB is een hoge kwaliteit EV laadbox met vaste type 2 laadkabel van 5 meter lang. Deze lader is geschikt voor zowel 1 fasig als voor 3 fasig 16A opladen van uw elektrische auto.

€604,95

Informatie
EVBox Elvi 3-fase 32A 22kW Socket Wi-Fi Zwart
Dit EVBox Elvi Socket laadstation is geschikt voor 1 of 3 fase opladen van uw elektrische auto. Dit mooi vormgegeven laadstation is uitgevoerd met Wi-Fi en geschikt voor zowel type 1 als voor type 2 elektrische auto's.

€1.059,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 16