Startboosters voor de auto

"Ik zoek een startbooster voor mijn auto"

Een jumpstarter of startbooster, ook wel booster voor de auto geheten, helpt uw voertuig te starten wanneer de accu ervan leeg is. Boosters worden ook wel starthulp of boosterpack genoemd, maar het gaat dus om hetzelfde. Acculaders.nl geeft u tips over de beste booster voor uw auto of ander voertuig. En dat kan afhangen van onder meer particulier of professioneel gebruik.

Jumpstarter auto

Ook zijn er verschillen in startboosters als het gaat om de functies. Elke jumpstarter kan een lege accu via een boost weer dienst laten doen. Er zijn diverse soorten apparaten waarmee dit kan. Acculaders.nl heeft bijvoorbeeld de acculaders met starthulp, de powerbanks met boosterfunctie en de pure boosterpacks die één specialisme hebben: het afgeven van een starthulp.

1 | Wilt u als particulier uw auto met lege accu weer op gang krijgen? Dan raden we u al snel een powerbank met startboost functie aan. De webshop Acculaders.nl heeft meerdere varianten hiervan in huis die capaciteit voldoende hebben om ten minste een personenauto mee te starten. Onze zware powerbanks zijn geschikt voor bijna alle soorten 12V accu’s.

Overigens kunt u zo’n powerbank met jumpstarter via de USB-poorten tevens prima inzetten voor het laden van apparaten als laptop, smartphone of fototoestel. Ideaal, ook voor op vakantie!

Twee goede voorbeelden van powerbanks met jumpstart functie voor de auto zijn deze van het merk Einhell: de Einhell powerbank jumpstarter CC-JS 12 en zijn iets zwaardere broer, de CC-JS 18. Een alternatief kan zijn de powerbank Telwin Drive 9000 of de Telwin Drive 13000. Deze zijn heel compact en bewaart u gewoon in het handschoenenkastje, zodat u ze altijd direct bij de hand heeft.

Starthulp auto


>>> Gebruikt u een starthulp alleen voor uzelf? Ons advies: leg een multifunctionele powerbank in uw auto!

Rijdt u bijvoorbeeld niet zo veel en kan de accu van uw auto soms een starthulp gebruiken? Zet de genoemde Drive powerbank startbooster erop en u kunt meteen door. Aansluiten en starten maar, daar komt het eigenlijk op neer.

Een powerbank dan wel startbooster, jumpstarter of starthulp (als gezegd zijn dit verschillende begrippen maar betreft het één soort apparaat), heeft altijd een eigen, lithium accu. Het voordeel hiervan is dat deze zeer onderhoudsongevoelig is. Eens in de drie, vier maanden kort aan het stroom en deze interne Li-ion / lithium-ion accu, met een heel trage zelfontlading, blijft in optimale staat.

TIP 1: het voorkomen van een lege accu is (indien mogelijk) natuurlijk nog het beste. Bovendien gaat een goed onderhouden accu beduidend langer mee. Bekijk daarom ook eens onze druppelladers.

TIP 2: heeft u thuis bij uw auto (bijvoorbeeld als u woont in een appartement) niet een, twee, drie netstroom bij de hand? Dan kunt u ook kiezen voor een druppellader op zonne-energie om uw accu vol en gezond te houden.

2 | Wilt u als professional een gestrande klant met lege accu weer op weg helpen? Of heeft u een bedrijf waar het startboosten van auto’s in de eigen werkplaats aan de orde van de dag is?

Startbooster auto

In het eerste geval wijzen wij u op de Startzilla 2012 en Startzilla 3024, die beschikken over een interne accu. De Startzilla 3024 heeft naast 12V accu’s eveneens de mogelijkheid 24V accu’s een starthulp te geven. Zo kunt u ook bijvoorbeeld de accu van een gestrande kleinere vrachtwagen snel en makkelijk boosten.

In het tweede geval wijst Acculaders.nl u op de professionele startboosters die erop gemaakt zijn in de garage ‘aan de lopende band’ accu’s een krachtige boost te geven. Deze starters hebben géén interne accu, maar sluit u aan op netstroom en bieden met hun capaciteit flink extra startvermogen. Denk hierbij voor de gemiddelde auto aan de Telwin Dynamic 320 of – afhankelijk van de zwaarte van de (diesel)motor – aan de Dynamic 620. Beide acculaders / startboosters zijn overigens makkelijk verrijdbaar.

 

Lees meer
Filter uw producten


Aanbieding Noco Genius GB20 Lithium Sport Jumpstarter 500A
Noco Genius GB20 Lithium Sport Jumpstarter 500A
Jumpstarter/ Powerbank

De Noco Genius GB20 Lithium Sport Jumpstarter 500A is een compacte, handige starthulp en powerbank in één. U kunt prima uw auto of motorfiets starten met deze GB20. U kunt ook telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen.

€109,95 €94,95

Informatie
Einhell powerbank jumpstarter CE-JS 8
Powerbank/ startbooster

De Einhell CE-JS 8 is een compacte, handige starthulp en powerbank in een. U kunt telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. U kunt zelfs uw voertuig ermee starten.
GYS Nomad Power 300 - Lithium Jumpstarter, Powerbank
Powerbank/ jumpstarter

De GYS Nomad Power 300 is een compacte, handige starthulp en powerbank in een. U kunt telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. U kunt er zelfs een voertuig zoals een motorfiets, een scooter of een auto starten.

€114,95

Informatie
Aanbieding Noco Genius GB40 Lithium Plus Jumpstarter 1000A
Noco Genius GB40 Lithium Plus Jumpstarter 1000A
Jumpstarter/ Powerbank

De Noco Genius GB40 Lithium Plus Jumpstarter 1000A is een compacte, handige starthulp en powerbank in één. U kunt prima uw auto of zelfs kleine vrachtauto starten met deze GB40. U kunt ook telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen.

€129,95 €119,95

Informatie
Aanbieding GYS Nomad Power 400 - Lithium Jumpstarter, Powerbank
GYS Nomad Power 400 - Lithium Jumpstarter, Powerbank
Powerbank/ jumpstarter

De GYS Nomad Power 400 is een compacte, handige starthulp en powerbank in een. U kunt telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. U kunt er zelfs een voertuig zoals een motorfiets, een scooter of een auto starten.

€149,95 €129,95

Informatie
Aanbieding GYS Start Up 80 - Acculader/ Starthulp/ Tester
GYS Start Up 80 - Acculader/ Starthulp/ Tester
12V Starthulp en Acculader

De GYS Start Up 80 is een compacte automatische 12V acculader, starthulp en tester voor motorfietsen, personenauto’s, campers en bestelwagens. Het startvermogen is 50A en het laadvermogen bedraagt maximaal 17A.

€149,95 €129,95

Informatie
Einhell CE-BC 15 M Acculader / Jumpstarter
6V accu's tot ± 60Ah, 12V accu's tot ± 300Ah

Slimme acculader/ jumpstarter voor 12V accu's van motoren, auto's, lichte vrachtauto's, boten, vrachtwagens en meer. Een automatische acculader / druppellader en starthulp.

€129,95

Informatie
Einhell powerbank jumpstarter CE-JS 12
Powerbank/ startbooster

De Einhell CE-JS 12 is een compacte, handige starthulp en powerbank in een. U kunt telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. U kunt zelfs uw voertuig ermee starten.

€129,95

Informatie
Noco Genius GBX45 Noco Boost X Lithium Jumpstarter 1250A
Jumpstarter/ Powerbank

De Noco Genius GBX45 Noco Boost X Lithium Jumpstarter 1250A is een compacte, handige starthulp en powerbank in één. U kunt prima uw auto of zelfs kleine vrachtauto starten met deze GBX45. U kunt er ook telefoons, iPads en laptops mee opladen.

€154,95

Informatie
Aanbieding Noco Genius GB50 Lithium Plus Jumpstarter 1500A
Noco Genius GB50 Lithium Plus Jumpstarter 1500A
Jumpstarter/ Powerbank

De Noco Genius GB50 Lithium Plus Jumpstarter 1500A is een compacte, handige starthulp en powerbank in één. U kunt prima uw auto of zelfs kleine vrachtauto starten met deze GB50. U kunt ook telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen.

€189,95 €169,95

Informatie
Einhell powerbank jumpstarter CE-JS 18
Powerbank/ startbooster

De Einhell CE-JS 18 is een compacte, handige starthulp en powerbank. U kunt telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. U kunt zelfs uw voertuig ermee starten.

€174,95

Informatie
Aanbieding GYS Nomad Power 500 - Lithium Jumpstarter, Powerbank
GYS Nomad Power 500 - Lithium Jumpstarter, Powerbank
Powerbank/ jumpstarter

De GYS Nomad Power 500 is een compacte, handige starthulp en powerbank in een. U kunt telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen. U kunt er zelfs een voertuig zoals een motorfiets, een scooter of een auto starten.

€199,95 €184,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 5