Keramische zekeringen/ torpedo zekeringen/ porselein zekeringen/ steenzekeringen

We hebben keramische zekeringen, ook wel torpedo zekeringen, porselein zekeringen of steenzekeringen genoemd, in alle beschikbare waardes.

Lees meer
Keramische Zekering 40A - Zwart
Deze keramische zekering, ook wel torpedo zekering, porselein zekering of steenzekering genoemd, heeft een waarde van 40A en de afmetingen zijn 6mm in diameter en 25mm in lengte.
Keramische Zekering 25A - Blauw
Deze keramische zekering, ook wel torpedo zekering, porselein zekering of steenzekering genoemd, heeft een waarde van 25A en de afmetingen zijn 6mm in diameter en 25mm in lengte.
Keramische Zekering 16A - Rood
Deze keramische zekering, ook wel torpedo zekering, porselein zekering of steenzekering genoemd, heeft een waarde van 16A en de afmetingen zijn 6mm in diameter en 25mm in lengte.
Keramische Zekering 10A - Groen
Deze keramische zekering, ook wel torpedo zekering, porselein zekering of steenzekering genoemd, heeft een waarde van 10A en de afmetingen zijn 6mm in diameter en 25mm in lengte.
Keramische Zekering 8A - Wit
Deze keramische zekering, ook wel torpedo zekering, porselein zekering of steenzekering genoemd, heeft een waarde van 8A en de afmetingen zijn 6mm in diameter en 25mm in lengte.
Keramische Zekering 5A - Geel
Deze keramische zekering, ook wel torpedo zekering, porselein zekering of steenzekering genoemd, heeft een waarde van 5A en de afmetingen zijn 6mm in diameter en 25mm in lengte.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1