Alfen

Alfen is een Nederlandse fabrikant van slimme laadoplossingen voor elektrische auto's. U heeft ze vast wel eens gezien, de witte robuuste laders van Alfen. De meest verkochte laders zijn de Eve modellen, uitgevoerd in enkele en dubbele outlet en tevens met vaste laadkabel.

Alfen EV – laders en abonnement

Bij de Alfen laders bieden we verder scherp geprijsde E-Flux abonnementen waarmee u uw lader nog slimmer kunt inzetten. U kunt uw lader koppelen met een backoffice systeem van bijvoorbeeld een leasemaatschappij waardoor verrekening van geladen energie gemakkelijk gebeurt. Ook kunt u met de laders van Alfen in combinatie met E-Flux betaalopties aanbieden voor bijvoorbeeld klanten die bij u willen laden.

Op deze pagina's vindt u onder andere deze Alfen producten:

 Alfen oplaadpunt (zakelijk en privé)  Eve Double Pro-Line
 Alfen laadstation  Eve Single Pro-Line
 Alfen laadpas  Eve Single S-Line
 Alfen montagepaal  
 Alfen fronts  
 Alfen laadkabels  
 Alfen load balancer  
 Alfen sleutelhanger  
 Overige Alfen producten en accessoires  Overige Alfen series en productlijnen

Alfen laadstations

Op Acculaders.nl kunt u Alfen laadstations kopen, een Alfen EV abonnement afsluiten, maar ook Alfen accessoires aanschaffen. Acculaders.nl heeft het volledige palet, online verkrijgbaar, aan EV laadpalen en daarmee verwante services en benodigdheden. Neem contact met ons op voor vragen en mogelijkheden, wij staan klaar om u van de juiste antwoorden te voorzien. Bel ons via 0251-748742 of stuur een e-mail naar [email protected].

Alfen | het merk

Alfen, in Hilversum opgericht, gaat al richting de leeftijd van een kleine honderd jaar. Het ontwikkelt in de tijd van elektrisch autorijden behalve EV laders (EV laadpalen) ook energieopslagsystemen, smart grids en transformatorstations evenals vele soorten aanverwante producten en diensten. De energieopslagsystemen van Alfen worden ingezet voor onder meer load balancing, handel in energie, frequentieregeling en het realiseren van autonome elektriciteitsnetten in combinatie met zonne- of windenergie. Ook legt Alfen complete elektriciteitsnetwerken aan in de glastuinbouw en in de industriële sector.

In 1937 begon Alfen, eigendom van J. van Alfen, als een Nederlandse fabriek van hoog- en laagspanningsapparaten en als producent van voornamelijk schakelapparatuur. Inmiddels is het een internationale onderneming, nog steeds Nederlands, met een brede focus binnen de elektrische energiewereld. In 2011 nam Alfen het failliet gegane Exendis over, dat omvormers en laders produceerde. De onderneming was 35 jaar onderdeel van bouwgigant TBI en voorloper OGEM en in 2018 ging Alfen naar de beurs. Inmiddels is de focus verlegd naar genoemde producten en services waaronder het op grote schaal leveren van transformatorstations in Nederland.

De naam en het bedrijfslogo van Alfen zijn veelvuldig terug te vinden in het straatbeeld: namelijk op de talrijke EV laadpalen. Verder, ter indicatie: Alfen had in 2019 een omzet van 143,2 miljoen euro, met een operationele winst van 14,5 miljoen euro en een nettowinst van 6,2 miljoen euro, mede dankzij het leveren van intelligente stroomnetsystemen, het leveren van transformatorhuisjes en de nieuwe onderdelen: laadstations en mogelijkheden voor energieopslag. Het Hilversumse bedrijf heeft zo’n 500 medewerkers in dienst. Een deel ervan wordt opgeleid binnen de eigen Alfen Academy.

Alfen laadpaal kopen

Een laadpaal kopen van Alfen? Acculaders.nl levert alle soorten laadstations van Alfen, voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Een Alfen lader voor de elektrische auto is standaard met ingebouwde Load Balancing en simlock vrij. Acculaders.nl kan het proces van leveren én installeren uit handen nemen. Op zoek naar een laadoplossing van Alfen? Voor thuis / particulier gebruik zijn er de Single S-line (1-fase) en Single Pro-line. Laatstgenoemde kan zowel met 1-fase als 3-fasig laden. Zakelijk zijn er de Alfen Single Pro-line en Alfen Double Pro-line. Meer informatie? Zie het uitgebreide productaanbod van Alfen op deze pagina’s van Acculaders.nl.

Alfen producten bij Acculaders.nl

Alfen producten zijn bij ons leverbaar uit eigen voorraad. Tenzij anders aangegeven ligt uw aankoop al bijna verzendklaar in ons magazijn in Beverwijk. Het online kopen van een product van Alfen of een ander merk is in deze webshop voordelig: wij hanteren de laagst mogelijke prijzen. De verzending van uw bestelling gebeurt via DHL en PostNL.

Morgen laten bezorgen of direct afhalen
Uw pakket met product(en) van Alfen en/of ander kwaliteitsmerk is in goede handen. Een aankoop op Acculaders.nl vóór 22:00 wordt diezelfde dag verzonden. Afhalen kan ook. Geef dit aan bij uw bestelling en we leggen deze alvast voor u klaar.

Acculaders.nl is onderdeel van Media 73 B.V. Deze online shop biedt een van de grootste assortimenten aan opladers, acculaders, druppelladers, omvormers, starters / boosters, accu's, accutesters, laadkabels, laadpalen en onder andere lasapparatuur. In deze webshop zijn ook vele andere accessoires, onderdelen en aanverwante producten te vinden; voor haast elk elektrisch voertuig, - vaartuig of - apparaat. Bovendien leveren we alles voor montage, communicatie en monitoring rondom opladen. Zoals ook voor laden via zonne- en windenergie. Naast Alfen zijn er nog veel meer uitstekende merken op Acculaders.nl.

 

Lees meer
Filter uw producten

Alfen Sleutelhanger met RFID
Met deze Alfen sleutelhanger (ook wel druppel genoemd) kunt u laadsessies starten en stoppen op uw Alfen laadstation. De sleutelhanger werkt ook op andere laadstations die voorzien zijn van een RFID cardreader.
Alfen Laadpas met RFID
Met deze Alfen laadpas kunt u laadsessies starten en stoppen op uw Alfen laadstation. De pas werkt ook op andere laadstations die voorzien zijn van een RFID cardreader.
Alfen Eigen logo in 3,5" kleurendisplay
Wilt u uw eigen logo in het 3,5" kleurendisplay op uw Alfen lader? Dat kan!
Alfen Vermogenstoename 32A Pro-Line
Alfen Vermogenstoename 32A is een softwarematige uitbreiding op een laadnetwerk van Alfen waarbij u het laadvermogen van 16A kunt upgraden naar 32A.
Alfen Wit Front voor Eve Single S-line
Met dit witte front voor de Eve Single S-line kunt u van een grijze lader een witte maken of u kunt het gebruiken als vervanging van uw grijze front. Kleur: Wit
Aanbieding Alfen Metalen Sokkel voor Laadpaal
Alfen Metalen Sokkel voor Laadpaal
Deze metalen sokkel wordt gebruikt voor een stabiele montage van uw Alfen laadpaal op een plaats waar geen andere stabiele montage van de laadpaal mogelijk is.

€189,95 €89,95

Informatie
Alfen Wit Front voor Eve Single Pro-line
Met dit witte front voor de Eve Single Pro-line kunt u van een grijze lader een witte maken of u kunt het gebruiken als vervanging van uw witte front. Kleur: Wit
Alfen Metalen Sokkel voor modulaire Laadpaal
Deze metalen sokkel wordt gebruikt voor een stabiele montage van uw modulaire laadpaal op een plaats waar geen andere stabiele montage van de laadpaal mogelijk is.

€119,95

Informatie
Alfen Smart Charging Network
Alfen Smart Charging Network is een softwarematige uitbreiding op een laadnetwerk van Alfen waarbij meerdere laders een gezamenlijke aansluiting delen. De master verdeelt de beschikbare stroom over de aangesloten laders.

€149,95

Informatie
Alfen Grijs Front voor Eve Single S-line
Met dit grijze front voor de Eve Single S-line kunt u van een witte lader een grijze maken of u kunt het gebruiken als vervanging van uw grijze front. Kleur: Grijs (RAL 7043)

€149,95

Informatie
Alfen Load Balancing
Alfen Active Load Balancing is een softwarematige aanpassing in uw Alfen laadstation. U kunt het gebruiken om uw Alfen laadstation aan te sluiten op de P1 poort van de slimme meter en vervolgens gebruik te kunnen maken van Active Load Balancing.

€199,95

Informatie
Alfen Montagepaal voor Eve Single
Deze Alfen montagepaal is bedoeld voor paalmontage van een Eve Single laadstation. Als montage op de wand niet mogelijk is of als u montage op een laadpaal mooier vindt dan is deze mooi vormgegeven montagepaal een prima optie.

€199,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 8