Opladers voor gereedschap

U zoekt een oplader voor uw gereedschap: een lader voor uw Bosch, Makita, Hitachi, Dewalt, ELU, AEG, Atlas Copco, Milwaukee, Metabo of Black & Decker gereedschapsaccu? Alle gereedschapsladers  van en voor alle bekende merken vindt u hier. Deze merkladers én universele laders zijn er voor gereedschapsaccu's van de soorten Ni-MH, Ni-CD en Li-ion. Ze bestaan vaak uit een basisstation met batterijmodule, zodat ze compatibel zijn met meerdere merken en modellen gereedschap (7,2 - 18V). Ook verkopen we gereedschapsopladers die specifiek geschikt zijn voor bijvoorbeeld één of meerdere apparaten van Makita, Hitachi, Dewalt, Metabo, ELU, AEG, Atlas Copco, Milwaukee, Bosch of Black & Decker. Onze laders voor powertools bieden veel laadvermogen en veel gebruiksgemak.

Universele oplaadstations voor de accu's van gereedschap bieden ruimte voor het plaatsen van meerdere soorten batterijmodules. Hiermee kunt u tot meerdere merken en modellen gereedschap opladen, zonder daarvoor telkens apart een afzonderlijke lader voor de betreffende powertool te hoeven kopen.

Acculaders voor gereedschap met Li-ion, Ni-MH en Ni-CD accu

Acculaders.nl vermeldt de modellen powertool / gereedschappen van de genoemde merken telkens bij de oplader die we verkopen. Zo vindt u snel de mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. Ook vermelden we al op onze site per oplader uitgebreid hoe deze werkt, zoals met betrekking tot de oplaadstatus en LED indicatie. Vanzelfsprekend vermelden we er ook de voltages en andere specificaties bij, met betrekking tot de diverse gereedschappen en hun Li-ion, Ni-MH en Ni-CD accu's.

Gereedschapsladers voor 7,2 tot 18 volt

De uitgangsspanning van de laders voor deze soort toepassingen ligt normaliter tussen de 7.2V en 18V. De uitgangsstroom verschilt per oplader en het type gereedschap waarvoor de lader kan worden gebruikt. Verder zijn alle laders voor gereedschap die op Acculaders.nl staan beveiligd, zoals tegen piekstroom/overbelasting, oververhitting en kortsluiting. Een andere gemene deler is (doorgaans) het compacte, lichtgewicht formaat.

Nieuwe acculader bestellen voor uw gereedschap?

Acculaders.nl is gespecialiseerd in werkelijk allerlei soorten batterijladers voor allerlei toepassingen. Van acculaders voor auto en motor tot golfkar, van laptop opladers en maritieme laders tot deze opladers voor gereedschap. Denk in deze laatste categorie aan laders voor uiteenlopende powertools zoals de accuboormachine, decoupeerzaag, schuurmachine, tacker of vergelijkbaar tuin- en overig gereedschap. Het voordeel van deze specialisatie is meervoudig: u krijgt van ons de juiste informatie, een uitgebreide keus aan zowel merkladers als compatibel gereedschapsladers, vanwege onze scherpe inkoop een uitstekende prijs, en we verzenden uw nieuwe acculader direct na uw bestelling rechtstreeks uit ons eigen magazijn. De lader wordt vervolgens snel via PostNL op het door u opgegeven adres geleverd (eventueel ook op het werk)!

Kijk snel verder voor een reserve of nieuwe accu oplader voor uw gereedschap / powertool van onder meer Bosch, Makita, Hitachi, Dewalt, ELU, AEG, Atlas Copco, Milwaukee, Metabo en/of Black & Decker!

 

Lees meer
Filter uw producten
FERM USB kabel 101287 voor 3.6V schroefmachines
Deze USB-kabel (USB Micro) hoort onder andere bij de oplaadadapters CDA1102 en CDA1078S voor de FERM 3.6V elektrische schroefmachines CDM1132 en CDM1108S met 3.6V / 1.3Ah Li-ion accu.
FERM Oplader 3.6V voor elektrische schroevendraaiers
Deze charger is een 3.6V lader voor elektrische schroefmachines zoals onder andere de TSC-360 reeks van het powertool merk FERM, evenals de CDM1124, de ECD-360L en FVS-36LI elektrische schroevendraaier.
FERM Charger Base 18V
De FERM Charger Base 18V is er voor de 18V NiCD accu's CDA1084 en CD1007 van deze gereedschapsmachines: de FERM boormachines CDM1123, CDM3002 en 818480.
FERM Charger Adapter 4.8V 0.3A 5mm plug 6V
Deze 4.8 Volt oplader / adapter is geschikt voor het laden van de FERM elektrische schroefmachine TSC-480 (met productnummer CDM5031) met 4.8V NiCD accu.
FERM Charger Base 12V
De FERM Charger Base 12V is het bakje dat met de CDA1095 Adapter een oplader vormt voor de 12V 1.5Ah Li-ion accu (CDA1094) van deze gereedschapsmachines: de FERM Combitool CTM1016, Decoupeerzaag JSM1026 en Multitool OTM1006.
FERM Charger Adapter 16.8V voor boormachines
Deze FERM charger is een 16.8V lader voor verschillende elektrische boormachines met hun Nikkel batterijen (NiMh / NiCD) van 16,8V of 18V. Binnen één uur opgeladen. Scroll verder voor de lijst met de bijpassende boormachines.
FERM Adapter 18V voor combiset / graskantknipper
Deze charger is een 18V lader voor meerdere sets tuingereedschap zoals de FERM combiset en de Garden combi / graskantknipper met NiCd accu. Lees verder voor de specifieke modellen.
FERM Adapter 6V 0.3A 6W voor elektrische schroevendraaiers
Deze adapter is een 6V lader (0.3A) voor elektrische schroefmachines zoals de WSC-360 elektrische schroevendraaier (CDM6178) en de CDM1080.
FERM Oplader 6V 0.3A voor elektrische schroevendraaiers
Deze charger is een 6V lader (0.3A) voor elektrische schroefmachines zoals onder andere de TCS-480 reeks van het powertool merk FERM, evenals de WSC-360 elektrische schroevendraaier.
FERM Oplader 18V voor accuboormachine / boorhamer
Deze charger is een 18V lader voor meerdere elektrische boormachines / boorhamers zoals die van het merk FERM met Li-ion, NiMH of NiCd accu. Lees verder voor de specifieke modellen.
FERM Charger Adapter 12V / 2,4A voor boormachines
Deze FERM charger is een 12V lader / 2,4A voor verschillende elektrische boormachines met hun Nikkel batterijen (NiMh / NiCD) van 12V.
FERM CDA1104 Fast Charger Adapter 16V
De FERM CDA1104 is een 16V snellader voor de FERM accuboormachine CDM1133 met 16 Volts Li-ion batterij van 1.5Ah (CDA1103). Deze gereedschapslader laadt de accu van de genoemde powertools op in 1 uur.
*Incl. btw
Pagina 1 van 7