Accuklemmen/ Krokodillen klemmen

Accuklemmen/ Krokodillen klemmen | Acculaders.nl heeft een breed aanbod aan accuklemmen/ krokodillen klemmen voor een snelle en gemakkelijke aansluiting op de polen van uw accu.

Juiste ampèrage, juiste accuklem
Bekijk goed welk ampèrage u nodig heeft voor uw toepassing en kies op basis daarvan een klem uit die dat aankan. De ampèrages staatn steeds bij de producten genoemd. 

Verschillende kwaliteiten
We hebben accuklemmen, ook wel krokodillen klemmen genoemd, in vele maten en soorten en verschillende kwaliteiten. In de productomschrijvingen wordt bij sommige klemmen expliciet aangegeven van welk materiaal of welke extra's ze bieden m.b.t. de geleiding bijvoorbeeld. 

Lees meer
Filter uw productenKleine zwarte accuklem (max. 40A)
Kleine zwarte accuklem voor kleine acculaders en accu's. De klemmen zijn bedoeld voor accupolen met een maximale diameter van 1 cm. De klem is toepasbaar tot 40A.
Kleine rode accuklem (max. 40A)
Kleine rode accuklem voor kleine acculaders en accu's. De klemmen zijn bedoeld voor accupolen met een maximale diameter van 1 cm. De klem is toepasbaar tot 40A.
Accuklem zwart (max. 60A)
Zwarte accuklem die maximaal te gebruiken is in toepassingen tot 60A.
Accuklem rood (max. 60A)
Rode accuklem die maximaal te gebruiken is in toepassingen tot 60A.
GYS Accuklemmenset 40A
Setje accuklemmen 40A geschikt voor piekbelasting van 75A. Reikwijdte van deze oplaadklemmen: 30 millimeter.
Accuklem Rood 100A
Deze rode accuklem / oplaadklem is geschikt voor 100A, met piekstromen tot 300A. De klem is compact en heeft een softe greep. De kabel is gemakkelijk te monteren door deze te klemmen of te solderen op de klem.
Accuklem zwart 100A
Deze zwarte accuklem / oplaadklem is geschikt voor 100A, met piekstromen tot 300A. De klem is compact en heeft een softe greep. De kabel is gemakkelijk te monteren door deze te klemmen of te solderen op de klem.
GYS Accuklem rood 60A
Deze rode accuklem / oplaadklem van kwaliteitsmerk GYS is geschikt voor 60A, met piekstroom tot 150A. Compact en met softe greep.
GYS Accuklem zwart 60A
Deze zwarte accuklem / oplaadklem van kwaliteitsmerk GYS is geschikt voor 60A, met piekstroom tot 150A. Compact en met softe greep.
Accuklem zwart (max. 120A)
Zwarte accuklem die maximaal te gebruiken is in toepassingen tot 120A.
Accuklem rood (max. 120A)
Rode accuklem die maximaal te gebruiken is in toepassingen tot 120A.
GYS Accuklem zwart 60A
Deze zwarte accuklem / oplaadklem van kwaliteitsmerk GYS is geschikt voor 60A, met piekstroom tot 150A. Compact met korte greep.
*Incl. btw
Pagina 1 van 4