Voor lassen

Accessoires voor lassen? Hierbij kunt u denken aan lasdraad, verbruiksartikelen zoals onderdelen voor toortsen en andere slijtagegevoelige onderdelen van en rondom lasapparaten. Behalve deze reserveonderdelen ter vervanging na slijtage, vindt u hier ook onder andere lashandschoenen, lasschorten, hoekmagneten en onderdelen van lasmachines.

Zie ook onze hoofdpagina met álle producten voor het lassen, inclusief bijvoorbeeld lashelmen, plasmasnijders en natuurlijk lasapparaten zelf.

 

Lees meer
Filter uw producten

Telwin Rutiel Stalen Laselektroden - 2 mm - 300 mm - 15 stuks
Deze Telwin Rutiel stalen laselektroden bevatten een speciale coating die een uitstekende oppervlaktekwaliteit geeft na stolling. Dit garandeert een nette afwerking van uw laswerkzaamheden. Voor gemiddelde materiaaldiktes.
Telwin Staalborstel
Met deze staalborstel van Telwin kunt u roest en vuil weg borstelen van ijzer en staal bij het lassen. Met een kunststof handgreep en gegolfd staaldraad.
Telwin Anti Stick Spray
Telwin Anti Stick Spray voorkomt aanhechting van lasslakken en lasdruppels op het werkstuk en beschermt het tegen oxidatie en corrosie. De spray vergemakkelijkt verder ook de laswerkzaamheden. De spray bevat geen siliconen en is CFK-vrij.
Telwin Crystal Clear Cup Box 1,6mm TIG Toorts ST17-ST18-ST26
Deze Telwin Crystal Clear Cup Box 1,6mm is bedoeld voor de TIG toortsen ST17, ST18 en ST26. De box bestaat uit een Pyrex nozzle/ mondstuk, elektrode adapter met kijkglas, elektrode diffuser, elektrode houder, een hitteschild en een O-ring.
Telwin PAPR Filters voor Air Lite Automatische Lashelm
5 stuks PAPR filters bedoeld voor de Telwin Air Lite Automatische Lashelm. U kunt deze filters gebruiken voor vernieuwing van uw huidige filters of al reserve filters voor bij uw lashelm. Verpakking is per 5 stuks aan filters.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1