MPPT control

Via een MPPT control is de status af te lezen van een MPPT laadsysteem. Het toont bijvoorbeeld realtime de accuspanning, hoeveelheid zonne-energie, de laadstroom en de laadsterkte. Met een MPPT control is vaak ook de historische informatie hiervan te vinden (tot een maximum). Met dit product zijn eveneens de MPPT-instellingen te beheren.

De controller hoort te beschikken over een duidelijk display. Een makkelijke bediening is eveneens een sterke pré. Zie daarvoor de MPPT controllers uit ons aanbod.

Een MPPT laadregelaar (Maximum Power Point Tracker) maakt het mogelijk om het maximale vermogen uit een zonnepaneel te halen. Het verzorgt op efficiënte wijze de juiste elektrische stroom (met de juiste laadspanning) van het zonnepaneel naar de accu van een apparaat. Het is een onmisbare schakel, want deze voorkomt overladen én onderladen van de accu.

 

Lees meer
Filter uw producten

Aanbieding Victron SmartSolar Pluggable Display
Victron SmartSolar Pluggable Display
Het Victron SmartSolar Pluggable Display is bedoeld voor laadregelaars van het model en type SmartSolar MPPT 150/60 en hoger. Het display is rechtstreeks op de laadregelaar aan te sluiten.

€47,95 €38,95

Informatie
Aanbieding Victron MPPT Control
Victron MPPT Control
Deze Victron MPPT Control kunt u aansluiten via de VE.Direct communicatiepoort van uw BlueSolar of SmartSolar MPPT-laadstroomregelaar. U leest hierop de status van het systeem af en kunt uw MPPT laadregelaar instellen.

€69,95 €52,95

Informatie
Aanbieding Victron GX Touch 50
Victron GX Touch 50
De Victron GX Touch 50 is een mooi display bedoeld voor de Victron Cerbo GX. Het touchscreen is vijf inch groot en geeft een real time overzicht van uw systeem. Via dit scherm kunt u ook de instellingen in uw systeem aanpassen en beheren.

€329,95 €199,95

Informatie
Aanbieding Victron Color Control GX
Victron Color Control GX
De Victron Color Control GX is een intuïtief controlepaneel voor alle Victron-stroomsystemen zoals omvormers, multi's, quattro's, MPPT-zonneladers, BMV-accumonitors, Lynx Ion + Shunt en meer.

€604,95 €449,95

Informatie
Aanbieding Victron CANvu GX
Victron CANvu GX
De Victron CANvu GX is een waterdichte afstandsbediening/ controlepaneel voor Victron-stroomsystemen met VE.Direct interfaces zoals omvormers, multi's, quattro's, MPPT-zonneladers, BMV-accumonitors, Shunts en meer.

€999,95 €649,95

Informatie
Victron Maxi GX
De Victron Maxi GX biedt een ultramoderne monitoring voor uw Victron systeem. De Maxi GX is met name geschikt voor grote installaties met veel MPPT Solar laadregelaars omdat deze 25 VE.Direct-poorten heeft.

€1.999,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1