Acculader elektrische fiets | pin aansluiting: 3-polig

Vind op deze pagina's 3-polige acculaders voor de elektrische fiets. Het aantal pinnen aan de stekker van de oplader correspondeert uiteraard met de gaatjes in de e-bike accu. Ook aan de hand van uw originele fietsacculader ziet u voor welke aansluiting uw nieuwe lader geschikt moet zijn. Er zijn natuurlijk ook andere type stekkers.

Welke plug of stekker past er in de accu van uw elektrische fiets. Is dat een stekker met 3 pinnen? Dan komen de acculaders op deze pagina in beeld. Het type connector kan onder meer ook zijn:

  • 1-polig
  • 4-polig
  • 5-polig
  • Tulip stekker

Let op: kijk bij het kiezen van een fietslader ook naar andere filters

Let op: ook al past de lader qua aansluiting op de accu van de elektrische fiets, toch is het mogelijk niet de juiste. Zorg dat de eigenschappen van de nieuwe fietsacculader ook overeenkomen met:

  • Het voltage van de accu
  • De capaciteit van de accu ofwel het amperage
  • Het type fietsaccu (zoals lithium)

Gebruik dus niet zomaar de lader van bijvoorbeeld iemand anders in huis, als het exemplaar van u kapot is. Ook al past deze óók op de e-bike van u. Tenzij het natuurlijk gaat om precies dezelfde lader (merk, type en uitvoering) en dezelfde elektrische fiets. In het andere geval raden we aan goed verder te kijken. Want het gevaar van een acculader die niet goed werkt of zelfs kortsluiting veroorzaakt, is dan namelijk reëel. En daarmee automatisch ook de kans op brand.

3 pins acculader voor de fiets kopen

Een 3-polige fietsacculader kopen? We verkopen originele fietsladers. Maar ook niet originele laders van een goed merk. Dat is vaak een goedkopere, en in dit geval evengoed verantwoorde keus. De kwaliteit van deze laders is prima tot zeer goed. Bij vragen: lees en bekijk de informatie bij het product. Resteert er nog twijfel? Neem contact met ons op en we helpen u verder. Zo vindt u snel de nieuwe 3 pins acculader voor de batterij van uw elektrische fiets.

 

Lees meer
Filter uw productenfiets acculader 42V 2,2A XLR 3-polig
Voordelige oplader voor 42V fietsaccu. Compatibel met diverse e-bikes accu's van Silent Force en Aldi City Star. Laadcapaciteit: 2,2A. Met 3-polige pin.
Phylion fiets acculader 36V 2A voor SportDrive accu
Hoge kwaliteit fiets acculader o.a. geschikt voor uw Cortina elektrische fiets met SportDrive accu. Deze lader geeft een laadvermogen van 2A bij 36V. Let op: NIET geschikt voor Stella fietsen!
Fiets acculader 36V 2A - 5,5 x 2,1 mm pin + XLR 3-pins Neutrik
Hoge kwaliteit fiets acculader geschikt voor een 36V fietsaccu met 2 soorten aansluitingen, te weten een 5,5 x 2,1 mm 1 pins stekker en een XLR 3-pins Neutrik stekker. Deze lader geeft een laadvermogen van 2A bij 36V.
Aanbieding Bosch Standaard oplader 2A - Inclusief netsnoer
Bosch Standaard oplader 2A - Inclusief netsnoer
Bosch Fietslader voor Powerpack 300/400/500

Originele Bosch standaard oplader met een laadvermogen van 2A. Deze Bosch fietslader is geschikt voor alle Bosch e-bike accu’s: Active line, Performance line en Classic line.

€89,95 €64,95

Informatie
Aanbieding Bosch Standaard oplader 4A - Inclusief netsnoer
Bosch Standaard oplader 4A - Inclusief netsnoer
Bosch Fietslader voor Powerpack 300/400/500

Originele Bosch standaard oplader met een laadvermogen van 4A. Deze Bosch fietslader is geschikt voor alle Bosch e-bike accu’s: Active line, Performance line en Classic line.

€99,95 €84,95

Informatie
Standaard oplader 4A Active/ Performance systemen - Inclusief netsnoer
Bosch Fietslader voor Powerpack 300/400/500

Standaard oplader met een laadvermogen van 4A bedoeld voor de Active/ Performance systemen van Bosch. Deze fietslader is geschikt voor alle Bosch e-bike accu’s: Active line en Performance line.
Phylion fiets acculader 36V 4A voor SportDrive accu
Hoge kwaliteit fiets acculader o.a. geschikt voor uw Cortina elektrische fiets met SportDrive accu. Deze lader geeft een laadvermogen van 4A bij 36V. Let op: NIET geschikt voor Stella fietsen!
Phylion fiets acculader 42V 2A | XLR 3-polig
Oplader voor uw 42V fietsaccu. Compatibel met accu's van meerdere merken en modellen e-bikes. Laadcapaciteit: 2A. Let op de plug/stekker die geschikt moet zijn voor uw e-bike (of step) accu: deze lader heeft een 3-polige XLR connector.
BMZ fiets acculader 29.4V 4A XLR 3-polig
Oplader voor impulse systeem fietsaccu's van meerdere merken en modellen 24/26V e-bikes. E-bike acculader met laadspanning van 29.4V en laadcapaciteit van 4A. Met 3-polige stekker (XLR).
E-Bike Vision fiets acculader / snellader 26V 6A
Snellader voor uw 26V fietsaccu of Speed Pedelec accu met een laadcapaciteit van 6A. Deze krachtige fietsacculader met koelventilator, led display en aluminium behuizing is geschikt voor E-Bike Vision fietsaccu's. De stekker is 3 pins.

€174,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1