Laptop opladers voor Lenovo | AC adapters voor Lenovo laptops

Een nieuwe Lenovo oplader kopen? Hier staan online alle Lenovo laders en Lenovo AC adapters met bijbehorende kabels. Voor alle moLenovoen Lenovo/IBM apparaten, zoals laptops, notebooks, netbooks, elitebooks, desktops en ultrabooks. 

Acculaders.nl heeft alle opladers en AC adapters voor een Lenovo apparaat. Elk gewenst voltage, wattage en laadsnelheid, met alle Lenovo plugs (connectoren voor in het elektronisch apparaat). Alle Lenovo laders zijn ook op voorraad én u kunt ze hier online kopen voor een goede prijs: lees goedkoop. Na uw bestelling gaat de laptop oplader, tablet oplader of oplader / adapter voor een ander Lenovo device snel (vóór 22.00 uur besteld = dezelfde dag) via PostNL naar uw huis, kantoor of ander opgegeven adres. Zo kunt u direct weer verder.

Opladers voor alle Lenovo modellen

Hier kunt u uw nieuwe Lenovo oplader kopen (AC adapter en voedingskabel): voor elk model hebben we ze in huis. Alle Lenovo modellen die voor de lader geschikt zijn, staan in onze productomschrijving vermeld. Zo weet u altijd zeker dat de oplader op en in uw apparaat past. Bekijk ook altijd even de adapter plug: daarvan zijn er veel verschillende soorten, die vaak ook erg op elkaar lijken. Maar om het u makkelijker te maken, hebben we dus ook alle apparaat-modellen genoteerd.

Voor elk voltage en elk (laad)vermogen

Bekijk daarnaast het voltage en het wattage (het voltage vermenigvuldigd met het laadvermogen in ampère). Zo zijn er AC adapters met spanning van 5V, 12V, 19V en 20V, en vermogen uiteenlopend van 15W, 45W, 65W, 33W, 80W, 90W, 120W tot zelfs nog hoger én tussenliggende wattages, waaronder deels ook voor Lenovo.

Oplader voor Lenovo kopen?

Bekijk onze producten, en lees daar alle benodigde informatie. Behalve de originele Lenovo merkladers hebben we ook extra gunstig geprijsde, tevens kwalitatief prima Lenovo compatibel opladers. Daarnaast zijn er universele laders die geschikt zijn voor onder andere Lenovo devices. Vragen? Ook telefonisch of per e-mail staan we voor u klaar. Zoekt u een oplader of (alleen) AC adapter voor een ander merk? Zie ook: alle laptop opladers en AC adapters van alle merken.

 

Lees meer
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 90W voor IBM, Lenovo
Compatibel oplader voor de voeding van o.a. een IBM of Lenovo laptop. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 90W. De uitgangsspanning voor de laptop is 20V. In de prijs: de voedingskabel!
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 65W voor Lenovo Square plug
Goedkope, goede oplader voor voeding van een Lenovo laptop met de Lenovo Square plug. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 65W. Uitgangsspanning voor laptop: 20V. En de voedingskabel wordt... gratis meegeleverd!
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 45W voor Lenovo
Voordelige oplader voor voeding van een Lenovo laptop, zoals de Lenovo Yoga en Ideapad. Met plug van 4,0 bij 1,7 millimeter. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 45W. Uitgangsspanning voor laptop: 20V. Voedingskabel inbegrepen!
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 90W voor o.a. Asus
Compatibel oplader voor de voeding van een Asus, Medion, Packard Bell of Toshiba laptop. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 90W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Inclusief voedingskabel!
Blu-Basic Laptop / netbook lader AC Adapter 40W Medion, MSI, Lenovo, Toshiba
Compatibel oplader voor de voeding van een Medion, MSI of Toshiba laptop of netbook. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 40W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Inclusief kabel! Lengte 1,10 meter.
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 72W voor IBM Lenovo
Compatibel oplader voor de voeding van een IBM of Lenovo laptop. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 72W. De uitgangsspanning voor de laptop is 16V. Inclusief voedingskabel! Lengte kabel: 1,10 meter.
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 90W voor Lenovo Square plug
Uitstekende, voordelige oplader voor de voeding van een Lenovo 20V laptop met de Lenovo Square plug. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 90W. En de voedingskabel wordt... gratis meegeleverd!
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 45W voor Lenovo Square plug
Goedkope, goede oplader voor voeding van een Lenovo laptop met de Lenovo Square plug. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 45W. Uitgangsspanning voor laptop: 20V. En de voedingskabel wordt... gratis meegeleverd!
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 65W Asus, Fujitsu, Packard Bell, Toshiba
Compatibel oplader voor voeding Asus, Fujitsu Siemens, Packard Bell en o.a. Toshiba laptop. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 65W. Uitgangsspanning voor laptop: 19V. Voedingskabel inbegrepen! Lengte: 1,10 meter.
Aanbieding Laptop lader AC Adapter 90W voor vele merken
Laptop lader AC Adapter 90W voor vele merken
Compatibel oplader voor voeding van meerdere merken laptops. Het vermogen van deze krachtige Replacement AC Adapter is 90W. Uitgangsspanning voor laptop: 19V. Voedingskabel inbegrepen! Met ronde plug van 5,5 bij 2,5 millimeter.

€39,95 €29,95

Informatie
Blu-Basic Laptop lader USB-C + 2x USB-A | AC Adapter 45W
Universele oplader met USB Type C én tweemaal USB Type A ingang voor o.a. laptops met deze USB aansluiting(en). Laadvermogen: max. 45W. Output voltages: 5V-20V. Vaste stekker, witte uitvoering, compact, handig mee te nemen!
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 120W voor o.a. HP
Compatibel oplader voor de voeding van vele merken laptops, waaronder HP: laptops met een ingang voor een ronde plug van 4,5 bij 3,0 mm. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 120W. Voor 19V laptops. De stroomkabel zit erbij!
*Incl. btw
Pagina 1 van 4