Tecmate

Optimate accu- en onderhoudsladers: om op te bouwen

Topkwaliteit van dichtbij: Tecmate is de Belgische producent van de veelverkochte Optimate acculaders, accutesters en accessoires op Acculaders.nl. Vooral motorrijders en motorbedrijven waarderen de (Tecmate) Optimate ten zeerste. Maar ook accu's van andere gemotoriseerde voertuigen kunnen rekenen op de hoogwaardige eigenschappen van dit sterke acculaders-merk.

Acculaden, accutesten en motorprobleemoplossing
Het begon in België in 1994: Tecmate ging destijds van start met het ontwikkelen en produceren van professionele instrumenten voor acculaden, accutesten en motorprobleemoplossing en -afstelling. Ten dienste van met name auto's, racevoertuigen, vaartuigen, kleine vliegtuigen en industriële systemen.

Redden van AGM-, GEL- en STD-loodzuuraccu’s
De kennis en ervaring van Tecmate in professionele laders leidde in 1995 tot de ontwikkeling van de Optimate accubesparende laadmethode. Met als doel: het redden van verwaarloosde AGM-, GEL- en STD-loodzuuraccu’s.

Acculaders.nl en Tecmate Optimate: een goede combinatie
Tecmate is sterk gefocust op accu’s 6V en met name 12V. Tecmate Optimate laadt, test en onderhoudt ook lithium (LifePO4)-accu’s. Het productassortiment bevat bovendien onder meer uiteenlopende kabel- en voedingsaccessoires. Kijkt u op Acculaders.nl eens rustig rond!Lees meer
Filter uw producten


Tecmate Set Zuignappen voor Optimate Solar
Optimate zuignappen set (4 stuks) voor montage van uw zonnepaneel achter of op een raam. Montage op een zeer glad en effen oppervlak is veelal ook mogelijk.
Tecmate Handige ophanghaak voor acculaders
Met deze handige haak kunt u uw acculader ophangen bij het voertuig dat u aan het laden, testen of onderhouden bent. De lader is zo goed af te lezen en ligt nooit in de weg.
Tecmate Optimate O67F adapter SAE naar DC
Met deze Optimate O67F adapterkabel kunt u accessoires met een DC 2,5mm plug aansluiten op een SAE stekker.
Tecmate Oplaadkabel O112 verloop USB naar USB Micro - met extender
Deze universele oplaadkabel O112 van Optimate is een verloopkabel van USB naar USB Micro, voor telefoon/smartphone, tablet en blue tooth apparaat van Android, Microsoft, Samsung, Nokia, HTC. Een laadkabel van 30 cm plus USB-extender van 1 meter!
Tecmate Oplaadkabel O111 verloop USB naar USB Mini - met extender
Deze oplaadkabel O111 van Optimate is een verloopkabel van USB naar USB Mini, geschikt voor Garmin, GO PRO en Tom Tom. Het betreft een laadkabel van 30 cm plus USB-extender van 1 meter lang!
Tecmate Optimate adapter STD-SAE O17
Met de Optimate adapter STD-SAE kunt u van een STD aansluiting (TM/KET) een SAE aansluiting maken zodat u accessoires met een SAE stekker kunt aansluiten.
Tecmate Optimate adapter STD-SAE O7
Met de Optimate adapter STD-SAE kunt u van een STD aansluiting (TM/KET) een SAE aansluiting maken zodat u accessoires met een SAE stekker kunt aansluiten.
Tecmate Optimate O1 permanente accu aansluiting - SAE 5A max
Deze permanente accu aansluiting sluit u aan op uw accu waarna u een aansluiting van het type SAE heeft. Dit geeft u de mogelijkheid om uw acculader, accessoires of bijvoorbeeld een USB lader aan te sluiten.
Tecmate Optimate verlengkabel O3 180cm - SAE 5A max
Met de Optimate verlengkabel kunt u uw acculader of uw accessoires verder van de accu aansluiten. Deze verlengkabel is uitgerust met SAE stekkers.
Tecmate Optimate permanente accu aansluiting - DC 10A max
Deze permanente accu aansluiting sluit u aan op uw accu waarna u een aansluiting van het type DC heeft. Dit geeft u de mogelijkheid om uw accessoires met een DC stekker aan te sluiten en te voorzien van stroom.
Tecmate Optimate permanente accu aansluiting - SAE 10A max
Deze permanente accu aansluiting sluit u aan op uw accu waarna u een aansluiting van het type SAE heeft. Dit geeft u de mogelijkheid om uw acculader, accessoires of bijvoorbeeld een USB lader aan te sluiten.
Tecmate Optimate Y-splitter kabel SAE naar 2 DC-contacten
Met deze Y-splitter kabel van Optimate kunt u met 1 SAE uitgang 2 DC uitgangen maken. Hiermee kunt u bijvoorbeeld 2 elektrisch verwarmde kledingstukken aansluiten.
*Incl. btw
Pagina 1 van 8