Klemmenblokken

Klemmenblokjes en klemmenblokken, distributie klemmenblokken. 6-wegs, 4-wegs, 2-wegs, 8-wegs of (veel) groter, ze zijn er in veel verschillende vormen. Een klemmenblok bestaat uit één of meerdere contactparen, waarbij draden verbonden worden met één gemeenschappelijk contact. De aders zijn vast gemonteerd in de connector, en de draden zijn er solide in vast te draaien. Er zijn specifieke klemmenblokken voor specifieke toepassingen. Een klemmenblok heeft schroefaansluitpunten voor het aansluiten van de bedrading. Ze zorgen behalve voor verbinding ook voor isolatie.

 

Lees meer
Filter uw producten

CZone Klemmenblok 6-wegs voor MI
Klemmenblok (6-wegs) bestemd voor de CZone Meter Interface (MI). Bedoeld als reserveonderdeel of als u de MI koopt zonder deze aansluiting.
CZone Klemmenblok 8-wegs voor SI en MI
Klemmenblok (8-wegs) bestemd voor de CZone Signal Interface (SI) en Meter Interface (MI). Bedoeld als reserveonderdeel of als u de SI of MI koopt zonder deze aansluiting.
CZone Klemmenblok voor OI en MOI
Klemmenblok (6-wegs) bestemd voor de CZone Output Interface (OI) en Motor Output Interface (MOI). Bedoeld als reserveonderdeel of als u de OI of MOI koopt zonder deze aansluiting.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1