Wandcontactdoos

Wandcontactdozen | welke variant zoekt u? Acculaders.nl heeft een wandcontactdoos van haast elk type. Zoals: ILME wandcontactdozen, mannelijk en vrouwelijk, voor het maken van een robuust CEE stopcontact, zoals voor 4- of 5-polige aansluitingen 380V / 16A / 32A, blauw en rood. Denk ook aan enkelvoudige en meervoudige waterdichte wandcontactdozen als onderdeel van een walstroom systeem voor Schuko. Of zelfs aan fietsoplaadpunten. Bekijk ons bijgaande aanbod. Zie desgewenst ook onze speciale pagina met walstroom connectoren. 

 

Lees meer
Filter uw producten

ILME Wandcontactdoos CEE 5-polig 16A - Mannelijk
Met deze ILME Wandcontactdoos (mannelijk) kunt u een robuust CEE stopcontact maken voor een 5 polige (3P+A+N) 380V 16A aansluiting/ stekker.
Busch-Jaeger Fietsoplaadpunt - Geaard
Met dit fietsoplaadpunt van Busch-Jaeger kunt u een elektrische fiets opladen. Het is een hoogwaardige wandcontactdoos die buiten te gebruiken is als laadstation/ oplaadpunt voor fietsen.
ILME Wandcontactdoos CEE 4-polig 16A - Vrouwelijk
Met deze ILME Wandcontactdoos (vrouwelijk) kunt u een robuust CEE stopcontact maken voor een 4 polige (3P+A) 380V 16A aansluiting/ stekker.
ILME Wandcontactdoos CEE 5-polig 16A - Vrouwelijk
Met deze ILME Wandcontactdoos (vrouwelijk) kunt u een robuust CEE stopcontact maken voor een 5 polige (3P+N+A) 380V aansluiting/ stekker.
ILME Wandcontactdoos CEE 4-polig 16A - Mannelijk
Met deze ILME Wandcontactdoos (mannelijk) kunt u een robuust CEE stopcontact maken voor een 4 polige (3P+A) 380V 16A aansluiting/ stekker.
ILME Wandcontactdoos CEE 5-polig 32A - Mannelijk
Met deze ILME Wandcontactdoos (mannelijk) kunt u een robuust CEE stopcontact maken voor een 4 polige (3P+A+N) 380V 32A aansluiting/ stekker.
ILME Wandcontactdoos CEE 4-polig 32A - Mannelijk
Met deze ILME Wandcontactdoos (mannelijk) kunt u een robuust CEE stopcontact maken voor een 4 polige (3P+A) 380V 32A aansluiting/ stekker.
ILME Wandcontactdoos CEE 4-polig 32A - Vrouwelijk
Met deze ILME Wandcontactdoos (vrouwelijk) kunt u een robuust CEE stopcontact maken voor een 4 polige (3P+A) 380V 32A aansluiting/ stekker.
Berker Fietsoplaadpunt - Geaard
Met dit fietsoplaadpunt van Berker kunt u een elektrische fiets opladen. Het is een hoogwaardige wandcontactdoos die buiten te gebruiken is als laadstation/ oplaadpunt voor fietsen.
ILME Wandcontactdoos CEE 4-polig 16A - Vrouwelijk - Blauw
Met deze ILME Wandcontactdoos (vrouwelijk) kunt u een robuust CEE stopcontact maken voor een 4 polige (3P+A) 230V 16A blauwe aansluiting/ stekker.
Ratio Wandcontactdoos enkelvoudig 16A | IP55
Schuko outlet IP55: enkelvoudige wandcontactdoos van het merk Ratio. Als onderdeel van het flexibele walstroomsysteem AC16 van Ratio Electric. Voor maximaal 16A. Voorzien van klep en is conform isolatieklasse IP55 'spuitwaterdicht'.
DEFA Wandcontactdoos Zwart
Zwarte wandcontactdoos van het merk DEFA voor het aansluiten van een apparaat met een schuko-stekker in een vaar- of voertuig.
*Incl. btw
Pagina 1 van 2