Minioto Zekeringen

Minioto zekeringen worden gebruikt in vele voertuigen en toepassingen. Het is een trage en veilige zekering. ShoBlo staat voor Show Blow en laat met een LED zien dat de zekering is doorgebrand.

Minioto zekeringen worden aangeboden in twee verschillende varianten. De standaard Minioto zekering en een variant die aangeduid wordt met ShoBlo.

Standaard Minioto
Bij de standaard Minioto zekering is alleen aan de zijkant te zien of de zekering is doorgebrand. De zekering moet dus veelal uit de houder gehaald worden om vast te stellen of deze is doorgebrand of niet.

ShoBlo Minioto
En dan is er de ShoBlo Minioto zekering en ShoBlo staat in dit geval voor Show Blow. Het laat met een LED zien dat de zekering is doorgebrand. U kunt hierdoor zowel van boven als van de zijkant makkelijk zien of de zekering is doorgebrand of niet.

In deze categorie zijn beide varianten van de Minioto zekering opgenomen.

Lees meer
Filter uw productenMinioto Zekering 2A Grijs
Deze Minioto zekering wordt gebruikt in vele voertuigen en toepassingen. Het is een trage en veilige zekering. De waarde van deze grijze variant is 2A.
Minioto Zekering 25A Wit
Deze Minioto zekering wordt gebruikt in vele voertuigen en toepassingen. Het is een trage en veilige zekering. De waarde van deze witte variant is 25A.
Minioto Zekering 15A Blauw
Deze Minioto zekering wordt gebruikt in vele voertuigen en toepassingen. Het is een trage en veilige zekering. De waarde van deze blauwe variant is 15A.
Mikroto Zekering 25A Wit
Deze Mikroto bladzekering type mikro II wordt gebruikt in vele, vooral Amerikaanse, voertuigen en andere toepassingen. Het is een trage en veilige zekering. De waarde van deze witte variant is 25A.
Mikroto Zekering 15A Blauw
Deze Mikroto bladzekering type mikro II wordt gebruikt in vele, vooral Amerikaanse, voertuigen en andere toepassingen. Het is een trage en veilige zekering. De waarde van deze blauwe variant is 15A.
Mikroto Zekering 7,5A Bruin
Deze Mikroto bladzekering type mikro II wordt gebruikt in vele, vooral Amerikaanse, voertuigen en andere toepassingen. Het is een trage en veilige zekering. De waarde van deze bruine variant is 7,5A.
Mikroto Zekering 5A Geelbruin
Deze Mikroto bladzekering type mikro II wordt gebruikt in vele, vooral Amerikaanse, voertuigen en andere toepassingen. Het is een trage en veilige zekering. De waarde van deze geelbruine variant is 5A.
Mikroto Zekering 20A Geel
Deze Mikroto bladzekering type mikro II wordt gebruikt in vele, vooral Amerikaanse, voertuigen en andere toepassingen. Het is een trage en veilige zekering. De waarde van deze gele variant is 20A.
Mikroto Zekering 10A Rood
Deze Mikroto bladzekering type mikro II wordt gebruikt in vele, vooral Amerikaanse, voertuigen en andere toepassingen. Het is een trage en veilige zekering. De waarde van deze rode variant is 10A.
Mikroto Zekering 30A Groen
Deze Mikroto bladzekering type mikro II wordt gebruikt in vele, vooral Amerikaanse, voertuigen en andere toepassingen. Het is een trage en veilige zekering. De waarde van deze groene variant is 30A.
Minioto Zekering 7,5A Bruin
Deze Minioto zekering wordt gebruikt in vele voertuigen en toepassingen. Het is een trage en veilige zekering. De waarde van deze bruine variant is 7,5A.
Minioto Zekering 3A Paars
Deze Minioto zekering wordt gebruikt in vele voertuigen en toepassingen. Het is een trage en veilige zekering. De waarde van deze paarse variant is 3A.
*Incl. btw
Pagina 1 van 4