Laadkabel Mitsubishi

Een laadkabel kopen voor een Mitsubishi? In dit keuzemenu hoeft u alleen nog maar het juiste model elektrische of hybride auto van Mitsubishi te selecteren. Zo heeft u direct de correcte lader te pakken. Acculaders.nl heeft de oplaadkabels voor Mitsubishi op voorraad, in het eigen magazijn in Beverwijk. Hetzelfde geldt overigens voor de laadstations voor dit merk (evenals de laadpalen van alle andere merken en modellen elektrische en hybride auto's). Vind hier uw Mitsubishi kabel: goedkoop in de markt, afkomstig van een betrouwbare expert, online gekocht.

Kies het model en vindt laadkabels van het Type (1 of 2), voor een laadcapaciteit (16A of 32A) en met een lengte die past bij uw eigen model EV auto, oplaadvoorkeuren en 'laadparkeersituatie'. Het zijn laadkabels voor openbare laadpunten en voor een outlet laadbox bij huis of kantoor, zoals kabels voor Mode 3 (gecontroleerd) laden. U vindt op deze pagina('s) ook mobiele laders voor het opladen van uw Mitsubishi elektrische auto via het reguliere 220-230V stopcontact.

Laders voor Mitsubishi
Het Japanse automerk Mitsubishi heeft één plug-in hybride auto: de Outlander. De Mitsubishi Outlander heeft ook een nieuwer model vanaf 2020. De Outlander is van een Type 1 naar Type 2 stekker gegaan. Daarnaast heeft Mitsubishi ook een volledig elektrische auto de i-MiEV.

  • De Mitsubishi Outlander PHEV (tot 2019) heeft een accu met een capaciteit van 12 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.
  • De Mitsubishi i-MiEV heeft een accu met een capaciteit van 16 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.
  • De Mitsubishi Outlander PHEV (vanaf 2020) heeft een accu met een capaciteit van 13,8 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.

"Welke laadkabel moet ik hebben voor mijn Mitsubishi?"

  • De Mitsubishi Outlander PHEV (tot 2019) heeft een type 1 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 1, 1 fase, 16A geschikt.
  • De Mitsubishi Outlander i-MiEV heeft een type 1 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 1, 1 fase, 16A geschikt.
  • De Mitsubishi Outlander PHEV (vanaf 2020) heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 1 fase, 16A geschikt.

Kies hieronder het model van Mitsubishi dat van toepassing is en u vindt de meeste geschikte laadkabel!

 

Lees meer