18V accu's voor accugereedschap

18V accu's voor accugereedschap | Acculaders.nl heeft verschillende 18V accu's bedoeld voor accugereedschap. Waaronder accu's voor boormachines, radio's en verlichting. Zie hieronder het overzicht aan 18V accu's.

In het bezit van een accuboormachine, elektrische schroevendraaier, decoupeerzaag, grasmaaier, haakse slijper, verticuteermachines, hoogsnoeier, kettingzaag of ander elektrisch gereedschap? Deze apparatuur bevat dan een accu, vaak een 18V batterij.

18V gereedschapsaccu als nieuwe of tweede accu

Een extra accu kan noodzakelijk zijn ter vervanging, indien de originele defect is geraakt. Maar veel vaker zal een nieuwe accu vooral handig zijn voor bij het klussen: als reserve accu. Hoe langer de klus duurt – en het kan wel eens tegenvallen – hoe fijner het is om een tweede 18V accu achter de hand te hebben. Zo kan het werk met het elektrisch gereedschap dat onafhankelijk is van een vaste stroombron, op elke willekeurige locatie gewoon doorgaan. Onderwijl kan de andere accu dan weer via het vaste net worden opgeladen.

Onze 18V accu’s

Vaak is de vervangende 18V accu voor gereedschap merkspecifiek. Zo verkopen wij 18V lithium accu’s van en voor Einhell gereedschap, waaronder voor de Power-X-Change range. Deze batterijen die zijn opgebouwd uit hoogwaardige Li-Ion cellen hebben een lage zelfontlading, en kunnen dus bij een sessie met accugereedschap in werking extra lang mee. De 18V gereedschapsaccu’s die wij verkopen zijn voorzien van een hoogwaardige, rubberen behuizing, met als voordeel een goede bescherming, goede schokdemping en goede grip.

 

Lees meer
Filter uw productenEinhell Power-X-Change accu 18V 3Ah Plus
Deze Einhell Power-X-Change accu 18V 3Ah Plus kunt u gebruiken voor al uw Power-X-Change accugereedschap, zoals een Einhell accuboormachine, een schroevendraaier of decoupeerzaag.
Einhell Power-X-Change accu 18V 4.0Ah
Deze Einhell Power-X-Change accu 18V 4.0Ah kunt u gebruiken voor al uw Power-X-Change accugereedschap, zoals een Einhell accuboormachine, een schroevendraaier of decoupeerzaag.
Einhell Power-X-Change accu 18V 5.2Ah Plus
Deze Einhell Power-X-Change accu 18V 5.2Ah Plus kunt u gebruiken voor al uw Power-X-Change accugereedschap, zoals een Einhell accuboormachine, een schroevendraaier of decoupeerzaag.
Einhell Power X-Change Starter Kit 18V/2.5A accu + acculader
Met deze Einhell Power X-Change Starter Kit 18V heeft u een accu en acculader in een. U laadt u uw Power X-Change accu van Einhell snel en veilig op met de meegeleverde 18V acculader.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1