Wandmontage

Wandmontage | op Acculaders.nl staan hier alle montagemiddelen voor bevestiging van diverse producten aan de muur. Een wandhouder voor een oplader en andere mogelijkheden voor het ophangen van diverse laadinstrumenten en bijbehorende accessoires aan de muur. Vind hier uw wandkast, montage wanddoos, ophangbeugel / ophangsysteem of andere vorm van muurmontage rondom acculaden in de brede zin van het woord. Zoekt u een specifiek product maar kunt u deze hier niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op om te kijken of we via ons leveranciersnetwerk alsnog snel de gewenste wandmontage kunnen vinden.

 

Lees meer
Filter uw producten

Victron Wandhouder voor IP65-Oplader
Met deze Victron houder voor wandmontage kunt u uw Blue Smart IP65-oplader gemakkelijk aan de muur ophangen. De lader is prima te gebruiken vanuit de houder en tevens gemakkelijk uit de houder te halen. Geschikt voor IP65 modellen 12/10, 12/15, 24/8.
Victron Muur Montage voor 65 x 120 mm GX-panelen
Met deze Victron wandkast/ montage doos kunt u een 65 x 120 mm GX-paneel op een nette en veilige manier monteren op een muur of schutboard.
Victron Muur Montage voor BMV of MPPT control
Met deze Victron wandkast/ montage doos kunt u een BMV-7xx of MPPT control op een nette en veilige manier monteren op een muur of schutboard.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1