Acculaders voor powertools - gereedschap - tuingereedschap

Powertool laders: opladers voor powertools van Bosch, Makita, Hitachi, Dewalt, ELU, AEG, Atlas Copco, Milwaukee, Metabo of Black & Decker. Een powertool accu (zoals 18V) acculaden: vind hier alle gerenommeerde merken.

Onze powertool merkladers én universele laders zijn er voor Ni-MH, Ni-CD en Li-ion gereedschapsaccu's. Ze bestaan veelal uit een basisstation met batterijmodule. Zo zijn ze compatibel met meerdere merken en modellen gereedschap (7,2 - 18V).

Het laden van een powertool accu kan onder andere met één van onze gereedschapsopladers die specifiek geschikt zijn voor bijvoorbeeld Makita, Hitachi, Dewalt, Metabo, ELU, AEG, Atlas Copco, Milwaukee, Bosch of Black & Decker. Onze laders voor powertools bieden power én gebruiksgemak.

Powertool opladers voor Li-ion, Ni-MH en Ni-CD accu

Acculaders.nl vermeldt de modellen powertools van de genoemde merken telkens bij de oplader die we verkopen. Zo vindt u snel de mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. Ook vermelden we al op onze site per oplader uitgebreid hoe deze werkt, zoals met betrekking tot de oplaadstatus en LED indicatie. Vanzelfsprekend vermelden we er ook de voltages en andere specificaties bij, met betrekking tot de diverse gereedschappen en hun Li-ion, Ni-MH en Ni-CD accu's.

Acculaden gereedschap 7,2 - 18 volt

De uitgangsspanning van de powertool laders voor deze soort toepassingen ligt normaliter tussen de 7.2V en 18V. De uitgangsstroom verschilt per oplader en het type gereedschap waarvoor de lader kan worden gebruikt. Verder zijn alle powertool laders die op Acculaders.nl staan beveiligd, zoals tegen piekstroom/overbelasting, oververhitting en kortsluiting.

Powertool acculader kopen?

Een powertool acculader kopen voor bijvoorbeeld accuboormachine, decoupeerzaag, schuurmachine, tacker of vergelijkbaar tuingereedschap en overig gereedschap? Plaats uw bestelling op Acculaders.nl en wij zorgen voor de scherpste prijs en zorgvuldige verzending uit eigen magazijn. Zie het onderstaande powertool oplaad-assortiment.

 

Lees meer