Windturbine laadregelaar 12V

Zoekt u een windturbine laadregelaar 12V? Een laadregelaar (omvormer) 12 volt voor thuisgebruik is nodig om zelf windenergie te kunnen genereren én deze vervolgens ook echt te kunnen inzetten als 12V acculader of druppellader, naast de windmolen zelf. Met deze laadregelaars zet u de opgewekte energie om naar de juiste spanning voor de accu, in dit geval 12 volt. Veel van deze 12 volt laadregelaars zijn echter eveneens geschikt voor het omzetten van het voltage naar 24. Met een windturbine in combinatie met een laadregelaar / omvormer kunt u de accu van een boot, auto, camper of ander voertuig, maar ook toebehoren voor tuin- of strandhuisje veilig én optimaal laden en bijladen.

Met een kleine windturbine voor thuis kunnen kleinere en middelgrote accu’s goed worden onderhouden. Behalve onderhoudsladen (druppelladen) is het ook mogelijk om een accu zoals op 12 volt op basis van zelf opgewekte windenergie niet alleen bij te laden, maar ook als geheel op te laden. Daarvoor is dan wel een grotere variant van de compacte windturbine voor particulier gebruik nodig. Klik op de link om meer te weten te komen over druppelladen en acculaden op windenergie en welke windturbine voor thuis er te koop zijn.

 

Windturbine laadregelaar

Windturbine laadregelaar 12V

Een laadregelaar voor de windturbine is er zoals vermeld onder meer voor 12 volt, zoals te vinden op deze pagina. Met onze windturbine omvormers kunt u óók zonne-energie omvormen tot de juiste spanning, zodat ook die energie leidt tot, in dit geval, de juiste spanning voor de 12V accu. Die combi komt veel voor: windturbines die parallel worden geschakeld met één of meerdere zonnepanelen of andere generatoren en laders.

Wat doet een laadregelaar voor duurzame energie?

Laadregelaars, onmisbaar als tussenstation voor windmolen en accu, moeten zijn afgestemd op de windturbine in kwestie. De beste laadregelaars voor de windturbine hebben onder meer een ingang specifiek bestemd voor aansluiting van zonnepanelen, waarmee de genoemde combinatie van het tegelijkertijd opwekken van windenergie en zonne-energie mogelijk wordt. Een goede laadregelaar levert verder via een trapsgewijze laadregeling het gewenste vermogen en voltage. Zo stemt u deze perfect af op het bereiken van maximaal, duurzaam laadresultaat én onderhoudsresultaat voor de batterij van de boot, camper, auto, motor of soortgelijke 12V (of 24V) toepassing. De windturbine laadregelaars op Acculaders.nl zijn uitgerust met functies zoals de PWM (Pulse Width Modulation) technologie, het automatisch controleren en bewaken van de batterijspanning, het geautomatiseerd verdelen van opgewekte piekspanningen (zoals bij windvlagen), LED indicatie, geoptimaliseerde laadsnelheden en dito veiligheidsmechanismen.

Beste windturbine laadregelaars 12 volt

Op deze pagina vindt u de windturbine laadregelaars 12V van hoge kwaliteit. Acculaders.nl heeft hiermee, naast tal van andere soorten druppelladers en overige laders, óók de beste laadregelaars voor windgeneratoren voor particulier gebruik. Deze helpen u de opgewekte schone energie maximaal te benutten. Samen met de windmolen voor thuis die het best bij uw wensen past, behaalt u zo het beste rendement.

 

Lees meer
Filter uw producten


Rutland HRSi laadregelaar
Deze Rutland HRSi laadregelaar is bedoeld om tussen uw windturbine en uw accu te plaatsen. Deze laadregelaar is o.a. geschikt voor de Rutland 504, 914i en FM910-4 Furlmatic windladers. Bevat tevens ingang voor 160 Watt aan zonnepanelen.

€129,95

Informatie
Rutland HRDi laadregelaar - Loodzuur
Deze Rutland HRDi laadregelaar is bedoeld om tussen uw windturbine en uw accu te plaatsen. Deze laadregelaar is o.a. geschikt voor de Rutland 504, 914i en FM910-4 Furlmatic windladers. Bevat tevens ingang voor 160 Watt aan zonnepanelen.

€234,95

Informatie
Rutland HRDi laadregelaar
Deze Rutland HRDi laadregelaar is bedoeld om tussen uw windturbine en uw accu te plaatsen. Deze laadregelaar is o.a. geschikt voor de Rutland 504, 914i en FM910-4 Furlmatic windladers. Bevat tevens ingang voor 160 Watt aan zonnepanelen.

€249,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1