Hoppecke accu's, batterijen en toebehoren

Het Duitse merk Hoppecke maakt accu’s en accusystemen ter ondersteuning van grote off grid energieopslag- en laadinstallaties. Een wezenlijk onderdeel hiervan is het ontwikkelen van accu's en batterijcellen met moderne technieken voor batterijladen, batterijmonitoring en -bewaking. Acculaders.nl verkoopt van het merk Hoppecke met name hun vele soorten accu's, gebaseerd op verschillende technieken. Zoals de ventiel gereguleerde, onderhoudsvrij AGM-Ess loodzuuraccu’s die uitstekend geschikt zijn voor cyclische toepassingen.

Deze accu’s hebben een optimale milieu compatibiliteit. Ze zijn veelal zelfs geaccrediteerd voor hun hoge vermogen voor recycling. Andere Hoppecke accu’s zijn bijvoorbeeld de zuiver loden, industriële Xtreme VR accu's. Deze laatste zijn toegerust voor toepassingen met hoge energiestromen en hoge omgevingstemperaturen. Denk daarbij aan toepassingen in datacenters en telecom omgevingen.

Geschikt voor grote solarsystemen
De accu’s van Hoppecke in ons assortiment zijn ook zeer geschikt als opslagfundament voor in de grotere solar systemen. Dit mede dankzij de interne constructie, met loodmassa en elektrolyt, die geoptimaliseerd is voor onder andere deze solar applicaties.

Lange levenscyclus
Zeker ook de AGM-Ess accu’s van Hoppecke bieden excellente prestaties als het gaat om hun levenscyclus. Zo hebben ze een bovengemiddelde aandacht voor het efficiënt opnemen van de laadstroom. Verder maken de schokbestendigheid en de sterke behuizing van polypropyleen de Hoppecke accu’s bestand tegen mechanische invloeden van buitenaf.

Meer weten over elke afzonderlijke Hoppecke accu?
Klik daarvoor op de gewenste batterij. U vindt er alle belangrijke specificaties, kenmerken en overige details.

 

Lees meer
Filter uw producten


Hoppecke AGM-Ess VR M 12V/105Ah
De duurzame AGM-Ess VR M 12V/105Ah is een ventiel gereguleerde, onderhoudsvrij loodzuuraccu voor cyclische toepassingen, waaronder voor solar. Onderhoudsvrij, lange levensduur en met een optimale milieu compatibiliteit / geaccrediteerd recyclingsvermogen.

€511,95

Informatie
Hoppecke AGM-Ess VR M 6V/200Ah + kabel
De duurzame AGM-Ess VR M 6V/200Ah is een ventiel gereguleerde, onderhoudsvrij loodzuuraccu voor cyclische toepassingen, waaronder voor solar. Inclusief een 35mm² verbindingskabel van 12cm en twee M8 bouten. Geaccrediteerd recyclingsvermogen.

€513,95

Informatie
Hoppecke AGM-Ess VR M 6V/250Ah + kabel
De duurzame AGM-Ess VR M 6V/250Ah is een ventiel gereguleerde, onderhoudsvrij loodzuuraccu voor cyclische toepassingen, waaronder voor solar. Inclusief een 35mm² verbindingskabel van 12cm en twee M8 bouten. Geaccrediteerd recyclingsvermogen.

€527,95

Informatie
Hoppecke AGM-Ess VR M 2V/620Ah + kabel
De duurzame AGM-Ess VR M 2V/620Ah is een ventiel gereguleerde, onderhoudsvrij loodzuuraccu voor cyclische toepassingen, waaronder voor solar. Inclusief drie 35mm² verbindingskabels van 12cm en zes M8 bouten. Geaccrediteerd recyclingsvermogen.

€550,95

Informatie
Hoppecke AGM-Ess VR M 12V/135Ah
De duurzame AGM-Ess VR M 12V/135Ah is een ventiel gereguleerde, onderhoudsvrij loodzuuraccu voor cyclische toepassingen, waaronder voor solar. Onderhoudsvrij, lange levensduur en met een optimale milieu compatibiliteit / geaccrediteerd recyclingsvermogen.

€579,95

Informatie
Hoppecke AGM-Ess VR M 2V/890Ah + kabel
De duurzame AGM-Ess VR M 2V/890Ah is een ventiel gereguleerde, onderhoudsvrij loodzuuraccu voor cyclische toepassingen, waaronder voor solar. Inclusief vier 35mm² verbindingskabels van 12cm en acht M8 bouten. Geaccrediteerd recyclingsvermogen.

€715,95

Informatie
Hoppecke AGM-Ess VR M 12V/150Ah + bouten
De duurzame AGM-Ess VR M 12V/150Ah is een ventiel gereguleerde, onderhoudsvrij loodzuuraccu voor cyclische toepassingen, waaronder voor solar. Onderhoudsvrij, lange levensduur en met een optimale milieu compatibiliteit / geaccrediteerd recyclingsvermogen.

€828,95

Informatie
Hoppecke AGM-Ess VR M 2V/1120Ah + kabel
De duurzame AGM-Ess VR M 2V/1120Ah is een ventiel gereguleerde, onderhoudsvrij loodzuuraccu voor cyclische toepassingen, waaronder voor solar. Inclusief vier 35mm² verbindingskabels van 12cm en acht M8 bouten. Geaccrediteerd recyclingsvermogen.

€861,95

Informatie
Hoppecke Xtreme accu VR 12V/200Ah FT Telecom
AGM accu van een nieuwe generatie, met zuiver lood. De Xtreme VR is er voor toepassingen met hoge energiestromen en omgevingstemperaturen, zoals in de telecom. Toonaangevende industriële accu voor energieopslag. Hoog corrosiebestendig, lange levensduur.

€1.067,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1