Internet dongles, smart dongles en overig

Een dongle kopen? Onze internet dongles (Wifi, 3G, 4G, 5G, Bluetooth) en smart dongles zijn veelal onderdeel van een laad- en energiesysteem of omvormer. Zoals die van Victron. Het zijn kleine hardware onderdelen met veelal meerdere functies. Het uitlezen van systeeminformatie, batterij informatie, het configureren, monitoren en het wijzigen van instellingen zijn hier voorbeelden van.

De dongle maakt dus een wezenlijk onderdeel uit van de netwerkcommunicatie. Het aflezen hiervan kan via een device zoals een pc of smartphone, vaak in combinatie met een app.

 

Lees meer
Filter uw producten

Aanbieding Victron Outdoor 2G, 3G en 4G GSM Antenne
Victron Outdoor 2G, 3G en 4G GSM Antenne
Deze Victron Outdoor 2G, 3G en 4G GSM Antenne kunt u gebruiken voor uw Victron GX GSM internet dongle en zorgt ervoor dat u een goede verbinding heeft met het GSM netwerk. De eigen interne GSM antenne van de GX GSM schiet veelal te kort in bereik.

€37,95 €31,95

Informatie
Aanbieding Victron Active GPS Antenne
Victron Active GPS Antenne
De Victron Active GPS Antenne is nodig om een GPS signaal te ontvangen op de Victron GX GSM internet dongle. De GPS-ontvanger in de Victron GX GSM kan het ontvangen GPS signal doorgeven aan het systeem.

€37,95 €34,95

Informatie
Aanbieding Victron VE.Direct Bluetooth Smart dongle
Victron VE.Direct Bluetooth Smart dongle
Met de Victron VE.Direct Bluetooth Smart dongle kunt u Victron-producten monitoren en configureren. De dongle werkt met de VictronConnect-app voor zowel Android- als iOS-apparaten.

€49,95 €41,95

Informatie
Victron VE.Bus Smart Dongle
Met de Victron VE.Bus Smart Dongle kunt u via Bluetooth systeeminformatie uitlezen en sommige instellingen wijzigen. De Smart Dongle biedt verder een batterijtemperatuur- en spanningsinformatie aan een lader-omvormer of omvormer.
Aanbieding Victron GX GSM 4G internet dongle
Victron GX GSM 4G internet dongle
De Victron GX GSM 4G dongle is een mobiel modem voor Venus-apparaten waarmee u uw Victron systeem voorziet van mobiel internet. U kunt vervolgens gebruik maken van het VRM (Victron Remote Management) waarop u uw systeem altijd en overal kunt monitoren.

€278,95 €209,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1