Verloopkabels en adapterkabels

Verloopkabel / adapterkabel | voor uiteenlopende toepassingen. Zie onze verloopstekkers en adapters voor bijvoorbeeld het laden van een auto met Type 2 aansluiting via een kabel met oorspronkelijk een Type 1 stekker. Zie hier ook onze verloopstekkers voor bijvoorbeeld het aansluiten en opladen van een boot met 16A walstroominlet via een 32A walstroomaansluiting. Zie ook SAE adapterkabels voor het laden en druppelladen van een motor met een CTEK lader, om nog alvast een voorbeeld te noemen. Voor elke toepassing hebben we wel een oplossing in de vorm van een verloopkabel. Zoals ook AC adapter-/verloopkabels om, voor het kunnen laden van vele soorten devices, de connectie mogelijk te maken. Bekijk de producten en selecteer ze desgewenst via het filtermenu.

 

 

Lees meer
Filter uw producten

Aanbieding Tecmate Optimate adapter STD-SAE O7
Tecmate Optimate adapter STD-SAE O7
Met de Optimate adapter STD-SAE kunt u van een STD aansluiting (TM/KET) een SAE aansluiting maken zodat u accessoires met een SAE stekker kunt aansluiten.

€16,95 €10,95

Informatie
Tecmate Optimate O67F adapter SAE naar DC
Met deze Optimate O-67F adapterkabel kunt u accessoires met een DC 2,5mm plug aansluiten op een SAE stekker.
Tecmate Oplaadkabel O112 verloop USB naar USB Micro - met extender
Deze universele oplaadkabel O-112 van Optimate is een verloopkabel van USB naar USB Micro, voor telefoon/smartphone, tablet en blue tooth apparaat van Android, Microsoft, Samsung, Nokia, HTC. Een laadkabel van 30 cm plus USB-extender van 1 meter!
Tecmate Oplaadkabel O111 verloop USB naar USB Mini - met extender
Deze oplaadkabel O111 van Optimate is een verloopkabel van USB naar USB Mini, geschikt voor Garmin, GO PRO en Tom Tom. Het betreft een laadkabel van 30 cm plus USB-extender van 1 meter lang!
Aanbieding Tecmate Optimate O37 Adapter kabel ODBII naar SAE
Tecmate Optimate O37 Adapter kabel ODBII naar SAE
Met deze adapter kunt u uw accu opladen en onderhouden via de ODBII aansluiting op uw voertuig. Ook kunt u accessoires met een SAE aansluiting koppelen aan uw accu/ voertuig via deze O-37 van Optimate.

€19,95 €17,95

Informatie
CTEK comfort indicator pigtail - adapter SAE naar CTEK
De CTEK comfort indicator pigtail is een adapter van SAE stekker naar CTEK stekker en tevens een indicator voor de laadstatus van uw accu. U kunt met deze adapter een CTEK lader of accessoire aansluiten op een SAE stekker aan uw accu.
Aanbieding Tecmate Optimate O67 adapter SAE naar DC
Tecmate Optimate O67 adapter SAE naar DC
Met deze Optimate O-67 adapterkabel kunt u accessoires met een DC 2,5mm plug aansluiten op een SAE stekker. Ook kunt u deze accessoire gebruiken bij een DC ingang.

€21,95 €19,95

Informatie
Ratio Verloopstekker 1 fase CEE 16A naar schuko
Met deze Ratio Verloopstekker/ adapter van 1 fase CEE 16A naar schuko kunt u van een CEE 1 fasige 16A uitgang een standaard schuko stopcontact maken. U kunt hierop vervolgens uw standaard verlengsnoer aansluiten.
Ratio Verloopstekker schuko naar 1 fase CEE 16A
Met deze Ratio Verloopstekker/ adapter van schuko naar 1 fase CEE 16A kunt u van een standaard schuko stopcontact een 1 fasige 16A uitgang maken. U kunt hierop vervolgens uw 1 fasige 16A snoer met blauwe CEE stekker op aansluiten.
Tecmate USB kabelset
Deze USB kabelset bestaat uit een USB verlengkabel van 1 meter, 2 typen verloopkabels van USB naar mini USB en 2 typen verloopkabels van USB naar micro USB.
Tecmate Optimate O39 adapter kabel CAN-bus DIN naar DC
Haal met deze kabel de stroom voor uw elektrisch verwarmde kleding van een DIN-stroomingang van 12 mm Ø van een BMW, Triumph, Victory, John Deere of Honda GW.
Mastervolt Verloopstekker CEE naar CEE-7/7
Mastervolt verloopstekker van CEE naar CEE-7/7 (Schuko). Met deze Mastervolt adapter/verloopstekker kunt u uw normale/ Schuko verlengsnoer of apparaat aansluiten op een CEE stopcontact of CEE verlengsnoer.
*Incl. btw
Pagina 1 van 2