Contacten (voor allerhande stekkers)

Allerhande losse contacten voor allerhande stekkers: zie het aanbod op deze pagina. Deze contacten zijn geschikt voor diverse soorten stekkers en snoeren. Denk aan een extra contactset / contactenset voor het maken van een extra aansluiting. Vind hier bijvoorbeeld een (auxiliary) contact kit, UMA, REMA of andere extra contacten specifiek afgestemd op uw stekkertype, kabel en benodigde diameter, voor uiteindelijke aansluiting in het stopcontact. Sets van één, twee of meer stuks, en voor 2-, 3- of meerpolige stekkers. Nieuwe stekkercontactpunten kopen? Als reserveonderdeel of ter vervanging van een kapot contact? Bijvoorbeeld (ook) om gesoldeerd of gekrompen aan te sluiten op een accukabel? Contactpinnen voor allerhande stekkersoorten: bekijk ons assortiment op deze pagina's.

 

Lees meer
Filter uw producten

REMA Contact voor Eurostekker FT80 - Mannelijk - 16mm2
Dit REMA contact is geschikt voor de mannelijke REMA Eurostekker type FT80. De diameter van het contact t.b.v. de kabelaansluiting is 16mm2. Bedoeld voor gebruik als reserve-onderdeel of ter vervanging van een kapot contact.
Anderson Contacten voor SB / S50 - 16mm2 - Set van 2 stuks
Deze Anderson contactset met 2 contacten is geschikt voor Anderson SB / S 50 stekkers. De diameter van de contacten t.b.v. de kabelaansluiting is 16mm2. Deze set is bedoeld voor gebruik als reserve-onderdeel of ter vervanging van een kapot contact.
REMA Contact voor Eurostekker 80A - Mannelijk - 16mm2
Dit REMA contact is geschikt voor de mannelijke REMA Eurostekker type 80A. De diameter van het contact t.b.v. de kabelaansluiting is 16mm2. Bedoeld voor gebruik als reserve-onderdeel of ter vervanging van een kapot contact.
REMA Contact voor Eurostekker 80A - Mannelijk - 25mm2
Dit REMA contact is geschikt voor de mannelijke REMA Eurostekker type 80A. De diameter van het contact t.b.v. de kabelaansluiting is 25mm2. Bedoeld voor gebruik als reserve-onderdeel of ter vervanging van een kapot contact.
Anderson Extra contact/ auxiliary contact voor Anderson SBX / SAE SBX / SA 175 - 1-4mm2
Met dit extra contact/ auxiliary contact voor Anderson SBX / SAE SBX / SA 175 stekkers kunt u een extra aansluiting maken op uw Anderson stekker. De aansluiting kan aangesloten worden met 1 tot 4mm2 kabels.
REMA Contact voor Eurostekker FT80 - Mannelijk - 25mm2
Dit REMA contact is geschikt voor de mannelijke REMA Eurostekker type FT80. De diameter van het contact t.b.v. de kabelaansluiting is 25mm2. Bedoeld voor gebruik als reserve-onderdeel of ter vervanging van een kapot contact.
REMA Extra Contact/ Auxiliary Contact voor Eurostekker Air 320A - Vrouwelijk
Dit REMA extra contact/ auxiliary contact is geschikt voor de vrouwelijke REMA Eurostekker type Air 320A. Bedoeld voor gebruik als reserve-onderdeel of ter vervanging van een kapot contact.
REMA Extra Contact/ Auxiliary Contact voor Eurostekker Air 160A - Vrouwelijk
Dit REMA extra contact/ auxiliary contact is geschikt voor de vrouwelijke REMA Eurostekker type Air 160A. Bedoeld voor gebruik als reserve-onderdeel of ter vervanging van een kapot contact.
REMA Extra Contact/ Auxiliary Contact voor Eurostekker Air 80A - Vrouwelijk
Dit REMA extra contact/ auxiliary contact is geschikt voor de vrouwelijke REMA Eurostekker type Air 80A. Bedoeld voor gebruik als reserve-onderdeel of ter vervanging van een kapot contact.
REMA Extra contact set/ auxiliary contact kit voor REMA Euro 160A Mannelijk
Met deze extra contact set/ auxiliary contact kit voor REMA Eurostekker 160A mannelijke stekkers kunt u een extra aansluiting maken op uw REMA stekker. De aansluiting kan aangesloten worden met 1 tot 4mm2 kabels.
REMA Contact voor Eurostekker FT80 - Vrouwelijk - 25mm2
Dit REMA contact is geschikt voor de vrouwelijke REMA Eurostekker type FT80. De diameter van het contact t.b.v. de kabelaansluiting is 25mm2. Bedoeld voor gebruik als reserve-onderdeel of ter vervanging van een kapot contact.
REMA Contact voor Eurostekker FT80 - Vrouwelijk - 16mm2
Dit REMA contact is geschikt voor de vrouwelijke REMA Eurostekker type FT80. De diameter van het contact t.b.v. de kabelaansluiting is 16mm2. Bedoeld voor gebruik als reserve-onderdeel of ter vervanging van een kapot contact.
*Incl. btw
Pagina 1 van 4