Laadstation Citroën

Een laadstation voor een Citroën kopen? Hier vindt u direct de laadbox voor uw elektrische automodel van Citroën. Acculaders.nl heeft de laadpalen en wandladers voor dit merk elektrische auto op voorraad, net als de laadkabels voor deze auto's. Vind hier uw laadstation voor Citroën, voor óók nog eens de laagste prijs. Het onderstaande overzicht leidt u snel en doeltreffend naar het juiste model.

Per model auto vindt u de daarvoor meest geschikte laadstations. Zo heeft Citroën drie volledig elektrische auto's: de C-Zero, de E-Berlingo Multispace en de e-C4.

  • De Citroën C-Zero heeft een accu met een capaciteit van 16 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.
  • De Citroën E-Berlingo Multispace heeft een accu met een capaciteit van 22,5 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.
  • De Citroën e-C3 heeft een accu met een capaciteit van 45 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A of via 1 fase met maximaal 32A.
  • De Citroën e-C4 heeft een accu met een capaciteit van 45 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A.

Laadstations voor Citroën

  • De Citroën C-Zero heeft een type 1 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadstation type 1, 1 fase, 16A geschikt.
  • De Citroën E-Berlingo Multispace heeft een type 1 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadstation type 1, 1 fase, 16A geschikt.
  • De Citroën e-C3 heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 3 fase met 16A. Hiervoor is een laadstation type 2, 3 fase, 16A geschikt. Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadbox kiezen van 7,4kW (1 x 32A) of 22kW (3 x 32A waarvan de e-C3 3 1 x 32A zal gebruiken) aan laadvermogen.
  • De Citroën e-C4 heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 3 fase met 16A. Hiervoor is een laadstation type 2, 3 fase, 16A geschikt.

Kies hieronder het model van Citroën en u vindt de meeste geschikte laadstations!

 

Lees meer