Windmolen laadregelaar

Een windmolen laadregelaar voor thuis is een onmisbare schakel om met de windmolen een accu te laden of onderhoudsladen. Een laadregelaar voor de windmolen fungeert als omvormer van de opgewekte energie naar de juiste spanning (12 volt, 24 volt) van en voor de accu. Alleen met zo’n omvormer kunt u de windmolen voor thuis inzetten als acculader of druppellader na het opwekken van windenergie. Met het vaste tandem ‘windmolen en laadregelaar’ kunt de accu van bijvoorbeeld de boot, motor, auto, camper of het strandhuisje veilig én optimaal laden of bijladen.

Een goede tip, wanneer u zoekt naar op maat gemaakte manieren om duurzaam energie op te wekken? Zie hier: behalve de grote windmolens zoals u die onderweg veel tegenkomt, zijn er eveneens compacte windmolens voor thuis. Een mini windmolen is geschikt voor het onderhouden (druppelladen) van kleinere en middelgrote accu’s. Met een iets grotere variant daarvan is ook het opladen van de accu heel goed mogelijk. Klik op de link om meer te weten te komen over druppelladen en acculaden op windenergie en welke windmolens voor particulier gebruik er zijn.

Windmolen laadregelaar 12V en 24V

Een omvormer voor de windmolen is er zoals vermeld onder meer voor 12 volt en 24 volt. Met onze windmolen laadregelaars kunt u óók zonne-energie omvormen tot de juiste spanning, zodat ook die energie leidt tot een geschikt voltage voor de accu. Die combi komt veel voor: windmolens die parallel worden geschakeld met één of meerdere zonnepanelen, generatoren of andere laders.

Wat doet een laadregelaar voor duurzame energie?

De laadregelaar, onmisbaar als tussenstation voor windmolen en accu, moet zijn afgestemd op de betreffende windmolen. De beste omvormers voor de windmolen hebben onder meer een ingang specifiek bestemd voor aansluiting van zonnepanelen, waarmee de genoemde combinatie van het tegelijkertijd opwekken van windenergie en zonne-energie mogelijk wordt. Een goede laadregelaar / omvormer levert verder via een trapsgewijze laadregeling het gewenste vermogen en voltage. Zo stemt u deze perfect af op het bereiken van maximaal, duurzaam laadresultaat én onderhoudsresultaat voor de batterij van de boot, camper, auto, motor of soortgelijke 12V of 24V toepassing. De windmolen laadregelaars op Acculaders.nl zijn uitgerust met veel functionaliteiten. Denk aan de PWM (Pulse Width Modulation) technologie, het automatisch controleren en bewaken van de batterijspanning, het geautomatiseerd verdelen van opgewekte piekspanningen (zoals bij windvlagen), LED indicatie, geoptimaliseerde laadsnelheden en dito veiligheidsmechanismen.

Windmolen laadregelaar kopen

Beste windmolen omvormers

Op deze pagina vindt u de windmolen omvormers van hoge kwaliteit. Acculaders.nl heeft hiermee óók de beste laadregelaars voor windgeneratoren voor particulier gebruik. Deze helpen u de opgewekte schone energie maximaal te benutten. Samen met de windmolen voor thuis die het best bij uw wensen past, behaalt u zo het beste rendement. Advies nodig over welke windmolen en/of windmolen omvormer te kopen? Over hoe een zonnepaneel en windmolen te combineren? Of tips om de turbine op bijvoorbeeld een lantaarnpaal of camerasysteem het meest efficiënt te plaatsen? Voor alle kleine én grote windmolenprojecten is Acculaders.nl dé betrouwbare expert.

 

Lees meer
Filter uw producten


Rutland HRSi laadregelaar
Deze Rutland HRSi laadregelaar is bedoeld om tussen uw windturbine en uw accu te plaatsen. Deze laadregelaar is o.a. geschikt voor de Rutland 504, 914i en FM910-4 Furlmatic windladers. Bevat tevens ingang voor 160 Watt aan zonnepanelen.

€129,95

Informatie
Rutland HRDi laadregelaar - Loodzuur
Deze Rutland HRDi laadregelaar is bedoeld om tussen uw windturbine en uw accu te plaatsen. Deze laadregelaar is o.a. geschikt voor de Rutland 504, 914i en FM910-4 Furlmatic windladers. Bevat tevens ingang voor 160 Watt aan zonnepanelen.

€234,95

Informatie
Rutland HRDi laadregelaar
Deze Rutland HRDi laadregelaar is bedoeld om tussen uw windturbine en uw accu te plaatsen. Deze laadregelaar is o.a. geschikt voor de Rutland 504, 914i en FM910-4 Furlmatic windladers. Bevat tevens ingang voor 160 Watt aan zonnepanelen.

€249,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1