WIFI / 4G accessoires: routers, modules, antennes & overig rondom acculaden

WIFI accessoires: antennes en modules voor WIFI. Producten die hier zoal te vinden (kunnen) zijn: een WIFI internet router, een antenne voor een laadapparaat, of een module voor de verbinding tussen een Victron remote en een beveiligd netwerk. Wij verkopen WIFI accessoires in relatie tot acculaden, acculaders en bijbehorende apparaten, waarbij de draadloze verbinding met het internet een rol speelt. Op deze pagina's staan ook 3G, 4G en 5G accessoires.

 

Lees meer
Filter uw producten
Charge Amps Wifi Antenne plus connector met kabel
Deze Charge Amps Wifi Antenne met aansluitkabel kunt u gebruiken als reserve antenne of als vervanging van uw antenne op uw Charge Amps Halo laadstation.
Aanbieding Victron CCGX WiFi module (Nano USB)
Victron CCGX WiFi module (Nano USB)
De Victron CCGX WiFi module (Nano USB) kunt u gebruiken om het Victron Color Control GX afstandsbedieningspaneel te verbinden met WEP-, WPA- en WPA2-beveiligde netwerken waarna de informatie ook kan worden doorgezonden naar het Victron Energy VRM Online

€30,95 €25,95

Informatie
TooLit Wireless accu laadindicator voor 12/24V
Draadloze laadindicator voor 12V en 24V loodaccu's van 7 tot 230Ah. Biedt een zeer volledig testrapport, eenvoudig af te lezen, ruimte voor testhistorie en alle resultaten zijn per e-mail verzendbaar, in combinatie met de bijbehorende App.
Aanbieding Victron Outdoor 2G, 3G en 4G GSM Antenne
Victron Outdoor 2G, 3G en 4G GSM Antenne
Deze Victron Outdoor 2G, 3G en 4G GSM Antenne kunt u gebruiken voor uw Victron GX GSM internet dongle en zorgt ervoor dat u een goede verbinding heeft met het GSM netwerk. De eigen interne GSM antenne van de GX GSM schiet veelal te kort in bereik.

€37,95 €31,95

Informatie
Victron Externe antenne LoRaWAN Module
Deze externe antenne is bedoeld voor de LoRaWAN Module. De antenne heeft een 3 meter lange kabel. Deze externe antenne is met name van belang bij toepassing op locaties zoals in containers en grote gebouwen bijvoorbeeld.
3G Internet Router/ Wi-Fi mobiele hotspot
Met deze 3G mobiele/ wireless router kunt u een mobiele hotspot maken waarmee u WiFi-apparaten op het internet kunt aansluiten. Een SIM-kaart is nodig om verbinding te maken met internet. De bediening is eenvoudig via een browser of app.
Victron CCGX WiFi Module Long Range - N300 USB-N14
Deze Asus USB 2.0 WiFi adapter N300 kunt u gebruiken voor de koppeling van de Victron Color Control GX met een WiFi-netwerk. Deze krachtige adapter is compact, krachtig en snel.
4G Internet Router
Met deze 4G mobiele/ wireless router kunt u een mobiele hotspot maken waarmee u WiFi-apparaten op het internet kunt aansluiten. Een SIM-kaart is nodig om verbinding te maken met internet. De bediening is eenvoudig via een browser of app.
CZone Wireless Interface MasterBus Connector
Deze Wireless Interface stekker is benodigd voor de MasterBus aansluiting met CZone.
Aanbieding Victron GX GSM 4G internet dongle
Victron GX GSM 4G internet dongle
De Victron GX GSM 4G dongle is een mobiel modem voor Venus-apparaten waarmee u uw Victron systeem voorziet van mobiel internet. U kunt vervolgens gebruik maken van het VRM (Victron Remote Management) waarop u uw systeem altijd en overal kunt monitoren.

€278,95 €209,95

Informatie
Aanbieding Victron GlobalLink 520
Victron GlobalLink 520
De Victron GlobalLink 520 voegt 4G LTE-M-connectiviteit toe aan alle VE.Direct-apparaten zonder maandelijkse kosten of abonnementen gedurende de eerste vijf jaar van gebruik.

€399,95 €219,95

Informatie
Victron Wireless Sensor Gateway
De Victron Wireless Sensor Gateway meet en berekent de stroom (A), voltage (V), het vermogen (W) en de energie (kWh) van een grid PV-omvormer en laat dit zien op de Victron Color Control GX en in de VRM portal.

€239,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 2