Tablet AC adapters / opladers

Opladers voor de tablet, AC adapters voor de tablet. Alle acculaders vindt u op Acculaders.nl, zo ook de tablet laders. Van en voor alle merken. In alle wattages, en in alle tablet voltages. Universele tablet opladers, compatibel (op zijn Engels: compatible) tablet laders, en merkladers speciaal voor de tablet. Acculaders.nl heeft de juiste lader, met de juiste connector, het voltage en wattage (laadvermogen) voor uw tablet, op voorraad. Van budgetlader tot originele lader - iets duurder maar met nog hogere kwaliteit, hoewel onze vele goedkope laders van budgetmerken ook een uitstekende kwaliteit bieden, dus lang meegaan, hun oplaadwerk goed doen én bovendien prijsvoordelig zijn.

Aan u de keus, voor beide valt veel te zeggen. En hier vindt u alle soorten: snelladers, gewone opladers, allemaal voor de tablet. Met en zonder USB-aansluiting, wel of niet onderdeel van een multifunctionele, universele oplader met meerdere meegeleverde plugs? De mogelijkheden zijn bijna letterlijk eindeloos. Voor thuis (thuisladers), op kantoor en op reis.

Tablet thuisladers, reisladers, autoladers, snelladers | alle tablet opladers

Zie op deze pagina's al onze thuisladers én reisladers voor tablets: opladers / AC adapters met stroomkabel voor tablets van Apple - dus ook voor de i-Pad - Samsung, Microsoft, voor Windows-, Apple en Android-apparaten.

U vindt ze hier met en zonder USB power of micro USB. Of met USB Type C (USB-C, de dunnere, snellere USB-variant). Voor in het gewone stopcontact 220-230 Volt of voor in de auto in de sigarettenaansteker. Met speciale merkplug of andere plug / connector. We hebben alles: gewone én mobiele opladers en auto opladers - auto chargers. Ook voor de tablet.

Direct u nieuwe tablet adapter vinden en kopen

Acculaders.nl vermeldt bij elk product de merken en modellen tablets waarvoor de AC adapter in kwestie geschikt is. U kunt op deze manier eenvoudig en snel zoeken én vinden: de juiste oplader die past in uw tablet. Dat laatste is naast het voltage en het gewenste laadvermogen nog het meest belangrijk: de plug van de tablet oplader / adapter moet simpelweg passen in het apparaat, zoals in dit geval de tablet. Let daarbij wel op: ga niet zomaar af op alleen het uiterlijk van de plug. Bij USB is het vaak wel duidelijk, maar zeker bij bijvoorbeeld laptops geldt dat zeker de ronde pinnen op het oog nauwelijks van elkaar verschillen. Echter wel in maat, en daarbij gaat het slechts om millimeters. Zie daarvoor ook onze informatiepagina Soorten Adapters Plugs en Connectoren.

 

Tablet opladers, tablet adapters AC

 

Volledige assortiment tablet laders

Vind hier het volledige assortiment tablet opladers / tablet AC adapters. Met laadstroom van gemiddeld minimaal 2 Ampère. Acculaders.nl biedt bovendien de meeste lichtnet adapters inclusief een voedingskabel aan. Zo wordt prijsvoordelig al helemáál prijsvoordelig!

Een AC adapter wordt ook wel aangeduid als AC/DC-adapter of AC/DC-converter. Andere veelgebruikte termen zijn de netadapter, het adapterblok of de voedingsadapter. Wat AC adapters in alle gevallen doen, is ervoor zorgen dat het elektronische apparaat bij het opladen het juiste voltage stroom krijgt toegediend, afkomstig uit het vaste stroomnetwerk. Dat betreft een voltage vanuit wisselstroom van 110-240 volt; de AC adapter zet dit om naar een voltage gelijkstroom van bijvoorbeeld 5 volt, 12 volt, 18 volt of 19 volt: in het geval van een tablet doorgaans 5V (USB) of 12V. Letterlijk komt daar ook het Engelse woord ‘adapter’ vandaan: dat betekent immers feitelijk ‘omzetter’ of ‘aanpasser’, in dit geval van het soort stroom.

Hoe de juiste tablet oplader vinden?

Tip: weet u niet zeker welke tablet adapter u nodig heeft? Kijk dan op het etiket van uw tablet, of beter nog: op het etiket van de oude, originele oplader van de tablet of i-Pad, als u die nog beschikbaar heeft althans. Gebruik vervolgens de zoekfunctie zoals Control F op onze productpagina's met tablet AC adapters.

Batterij van de tablet laden?

De batterij opladen van uw tablet? Of zelfs snelladen met een quick charger? Met de juiste AC adapter en dus het juiste voltage en de juiste connector voor de tablet? Wilt u deze online kopen en direct in huis hebben? Dan geldt: Acculaders. Punt NL!

 

Lees meer
Filter uw producten

Samsung Reislader Micro USB 2.0A Zwart
Simpele, kleine, handige Samsung reislader voor meerdere smartphones, GSM's, eReaders, PDA's en tablets van dit merk. Met USB-A uitgang en USB-kabel van 1 meter plus Micro USB connector voor in het (op te laden) Samsung apparaat.
Aanbieding Laptop lader USB-C AC Adapter 65W
Laptop lader USB-C AC Adapter 65W
Universele oplader met USB Type C voor laptops, chromebooks, tablets en smartphones met dit type USB aansluiting. Laadvermogen: max. 65W. Met uitgangsvoltages DC van 5V, 9V, 12V, 15V, 18V, 20V en 20,2V.

€34,95 €21,95

Informatie
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 45W voor Asus
Compatibel oplader voor de voeding van een Asus laptop, netbook of tablet. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 45W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Inclusief voedingskabel!
HTC USB-C snellader 2,5A - Zwart
Lichtgewicht HTC snellader voor (in elk geval) HTC U Play, HTC U Ultra en HTC 10 apparaten. Adapter met USB-A uitgang plus USB-kabel van 1 meter met USB-C plug voor in het betreffende HTC apparaat. Max. laadvermogen: 12,5W.
Laptop lader USB-C AC Adapter 87W
Universele oplader met USB Type C voor laptops, chromebooks, tablets en smartphones met dit type USB aansluiting. Laadvermogen: max. 87W. Met uitgangsvoltages DC van 5V, 9V, 12V, 15V, 18V, 20V en 20,2V.
Blu-Basic Tablet lader AC Adapter 45W voor Microsoft
Compatibel oplader voor de voeding van een Microsoft Surface tablet. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 45W. De uitgangsspanning voor de tablet is 12V. Met voedingskabel! Connector: MS Surface Pro.
Blu-Basic Tablet lader AC Adapter 36W voor Microsoft
Voordelige, compatibel oplader voor een Microsoft Surface tablet: Microsoft Surface Pro 3, Surface Pro 4, Surface Pro (2017) en Surface Go. Vermogen van de AC Adapter: 36W. Bestemd voor 12V tablet. U ontvangt de stroomkabel erbij! Connector: MS Pro3.
Aanbieding Laptop lader USB-C AC Adapter 45W Universeel
Laptop lader USB-C AC Adapter 45W Universeel
Universele oplader met USB Type C voor laptops, chromebooks, tablets en smartphones met dit type USB aansluiting. Laadvermogen: max. 45W. Met uitgangsvoltages DC van 5V, 9V, 12V, 18V, 20V. Automatische voltdetectie.

€34,95 €29,95

Informatie
Apple USB adapter 12W Wit
Losse, Apple universele AC (reis)adapter 5V/2,4A (12W). Geschikt voor gebruik in combinatie met een USB kabel. Lichtnetadapter voor vele modellen Apple Watch, iPhone, iPad en iPod. Mini adapter in vierkant formaat (twee delen) met USB-A uitgang.
CoreParts Laptop / notebook lader AC Adapter 45W Compatibel
Compatibel adapter/oplader voor de voeding van meerdere modellen Dell, Compaq/HP en HP/HPE laptops, notebooks en tablets. Het vermogen van deze CoreParts AC Adapter is 45W. Uitgangsspanning voor laptop: 19.5V. Laadsnelheid ruim 2A.
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 90W Universeel - met 8 plugs
Universele laptop oplader (AC adapter) voor eReader, laptop, netbook en tablet van merken als Acer, Asus, Dell, Fujitsu Siemens, HP, Lenovo, Medion, Packard Bell, Samsung, Sony en Toshiba. Vermogen 90W, output voltage 15-20V. Met 8 plugadapters én kabel.
Laptop lader USB-C AC Adapter 90W Universeel
Universele oplader / AC adapter met USB Type C voor laptops met dit type USB aansluiting. Laadvermogen: max. 90W. Voor DV voltages van 5V, 9V, 12V, 15V, 18V, 20V. Met vaste stekker (zonder kabel) aan de adapter voor in het reguliere stopcontact.
*Incl. btw
Pagina 1 van 2