Laadpaal voor thuis of op het werk

Laadpaal
Een laadpaal is een laadstation gemonteerd op een paal. De paal dient voor de montage en dient ervoor dat het laadstation eenvoudig toegankelijk is. Een laadpaal wordt geplaatst op plekken waar geen muur of andere montage mogelijk is.

Laadpaal vs laadstation
In de volksmond worden laadpalen en laadstations veel met elkaar verward. Een laadpaal is een laadstation dat gemonteerd is op een paal. Samen maakt dat een "laadpaal". In onderstaande overzicht van producten tonen we u laadstations/ laadboxen en daarnaast bieden we enkele mooie roestvrijstalen laadpalen aan waarop u uw laadstation kunt monteren. De aangeboden laadpalen zijn bedoeld voor Ratio laadstations.

Laadpaal of laadstation kopen?
Laadpaal voor thuis of op het werk kopen? Acculaders.nl biedt eenvoudig te monteren en zeer betaalbare laadpalen voor thuis of op het werk.

Ratio
Vooral de laadpalen van Ratio Electric zijn zeer scherp geprijsd en eenvoudig te monteren.

Installatie laadstation
Installeren van uw laadpaal of laadstation? Wij kunnen het voor u regelen. U kunt ook gemakkelijk een lokale installateur vragen dit voor u te doen of u kunt het zelf doen natuurlijk. Bij alle laadstations worden duidelijke handleidingen en installatie-instructies meegeleverd.

Outlet of vaste laadkabel?
Een outlet is een laadbox of laadstation zonder vaste kabel. U kunt dus met een eigen losse laadkabel uw auto aansluiten op het laadstation. Het voordeel hiervan is dat u zowel type 1 of type 2 elektrische auto's kunt laden op het laadstation. Een laadbox met vaste laadkabel kan alleen geladen worden met het type stekker dat aan de vaste kabel is gemonteerd. Kiest u voor een outlet en heeft u een laadkabel nodig? Klik dan hier voor onze laadkabels voor elektrische auto's.

Accessoires
Deze categorie toont alleen laadpalen voor thuis of op het werk. Heeft u hierbij een uitbreiding of accessoire nodig zoals een haspel, een adapter, stekker of andere accessoire, klik dan hier.

Mobiele thuislader
Soms is een laadstation niet nodig of zoekt u juist een flexibele oplossing waarbij u geen laadstation of laadpaal hoeft te installeren. Als u een goed stopcontact heeft voor 220V en als dat voldoende is voor uw auto dan kunt u prima kiezen voor een mobiele thuislader. Sommige mobiele thuisladers kunnen zelfs met 3 fase 16A of zelfs met 3 fase 32A laden. Dit zijn de zogenaamde CEE thuisladers. Klik hier voor een overzicht van onze mobiele thuisladers.

Lees meer
Filter uw producten

Ratio Laadpaal voor Ratio laadstation
Roestvrijstalen laadpaal voor Ratio laadstation. De montage op een paal vergroot de toegankelijkheid van het laadstation, met name op plaatsen waar montage op een muur niet mogelijk is.

€299,00

Informatie
Ratio Laadpaal voor Ratio laadstation - dubbel uitgevoerd
Roestvrijstalen laadpaal bedoeld voor 2 Ratio laadstations. De montage op een paal vergroot de toegankelijkheid van het laadstation, met name op plaatsen waar montage op een muur niet mogelijk is.

€349,00

Informatie
Ratio EV Laadstation type 2 Outlet 16A
Hoge kwaliteit EV Laadstation type 2 Outlet 16A geschikt voor 1 fasig 16A opladen van uw elektrische auto met een type 1 of type 2 laadkabel.

€519,95

Informatie
Ratio EV Laadstation type 2 Outlet 16A 3 fase
Hoge kwaliteit EV Laadstation type 2 Outlet 16A geschikt voor 3 fasig 16A opladen van uw elektrische auto met een type 1 of type 2 laadkabel.

€549,95

Informatie
Ratio EV Laadstation type 1, 16A, rechte laadkabel
Hoge kwaliteit EV laadbox met vaste type 1 laadkabel geschikt voor 1 fasig 16A opladen van uw elektrische auto.

€549,95

Informatie
Ratio EV Laadstation type 2, 16A, rechte laadkabel
Hoge kwaliteit EV laadbox met vaste type 2 laadkabel geschikt voor 1 fasig 16A opladen van uw elektrische auto.

€554,95

Informatie
Ratio EV Laadstation type 2 Outlet 32A
Hoge kwaliteit EV Laadstation type 2 Outlet 32A geschikt voor 1 fasig 32A opladen van uw elektrische auto met een type 1 of type 2 laadkabel.

€559,95

Informatie
Ratio EV Laadstation type 2, 16A, laadkabel spiraal
Hoge kwaliteit EV laadbox met vaste type 2 coiled laadkabel (spiraal) geschikt voor 1 fasig 16A opladen van uw elektrische auto.

€574,95

Informatie
Ratio EV Laadstation type 2 Outlet 16A + KWh meter
Hoge kwaliteit EV Laadstation type 2 Outlet 16A (inclusief KWh meter) geschikt voor 1 fasig 16A opladen van uw elektrische auto met een type 1 of type 2 laadkabel.

€579,95

Informatie
Ratio EV Laadstation type 1, 16A, laadkabel spiraal
Hoge kwaliteit EV laadbox met vaste type 1 coiled (spiraal) laadkabel geschikt voor 1 fasig 16A opladen van uw elektrische auto.

€579,95

Informatie
Ratio EV Laadstation type 2, 16A, 3 fase, laadkabel spiraal
Hoge kwaliteit EV laadbox met vaste type 2 coiled laadkabel (spiraal) geschikt voor 3 fasig 16A opladen van uw elektrische auto.

€584,95

Informatie
Ratio EV Laadstation type 2 Outlet 32A 3 fase
Hoge kwaliteit EV Laadstation type 2 Outlet 32A geschikt voor 3 fasig 32A opladen van uw elektrische auto met een type 1 of type 2 laadkabel.

€589,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 4