Laadpaal voor thuis of op het werk

Laadpaal
Een laadpaal is een laadstation gemonteerd op een paal. De paal dient voor de montage en dient ervoor dat het laadstation eenvoudig toegankelijk is. Een laadpaal wordt geplaatst op plekken waar geen muur of andere montage mogelijk is.

Laadpaal vs laadstation
In de volksmond worden laadpalen en laadstations veel met elkaar verward. Een laadpaal is een laadstation dat gemonteerd is op een paal. Samen maakt dat een "laadpaal". In onderstaande overzicht van producten tonen we u laadstations/ laadboxen en daarnaast bieden we enkele mooie roestvrijstalen laadpalen aan waarop u uw laadstation kunt monteren. De aangeboden laadpalen zijn bedoeld voor Ratio laadstations.

Laadpaal of laadstation kopen?
Laadpaal voor thuis of op het werk kopen? Acculaders.nl biedt eenvoudig te monteren en zeer betaalbare laadpalen voor thuis of op het werk.

Ratio
Vooral de laadpalen van Ratio Electric zijn zeer scherp geprijsd en eenvoudig te monteren.

Installatie laadstation
Installeren van uw laadpaal of laadstation? Wij kunnen het voor u regelen. U kunt ook gemakkelijk een lokale installateur vragen dit voor u te doen of u kunt het zelf doen natuurlijk. Bij alle laadstations worden duidelijke handleidingen en installatie-instructies meegeleverd.

Outlet of vaste laadkabel?
Een outlet is een laadbox of laadstation zonder vaste kabel. U kunt dus met een eigen losse laadkabel uw auto aansluiten op het laadstation. Het voordeel hiervan is dat u zowel type 1 of type 2 elektrische auto's kunt laden op het laadstation. Een laadbox met vaste laadkabel kan alleen geladen worden met het type stekker dat aan de vaste kabel is gemonteerd. Kiest u voor een outlet en heeft u een laadkabel nodig? Klik dan hier voor onze laadkabels voor elektrische auto's.

Accessoires
Deze categorie toont alleen laadpalen voor thuis of op het werk. Heeft u hierbij een uitbreiding of accessoire nodig zoals een haspel, een adapter, stekker of andere accessoire, klik dan hier.

Mobiele thuislader
Soms is een laadstation niet nodig of zoekt u juist een flexibele oplossing waarbij u geen laadstation of laadpaal hoeft te installeren. Als u een goed stopcontact heeft voor 220V en als dat voldoende is voor uw auto dan kunt u prima kiezen voor een mobiele thuislader. Sommige mobiele thuisladers kunnen zelfs met 3 fase 16A of zelfs met 3 fase 32A laden. Dit zijn de zogenaamde CEE thuisladers. Klik hier voor een overzicht van onze mobiele thuisladers.

Lees meer
Filter uw producten
Alfen Grijs Front voor Eve Single Pro-line
Met dit grijze front voor de Eve Single Pro-line kunt u van een witte lader een grijze maken of u kunt het gebruiken als vervanging van uw grijze front. Kleur: Grijs (RAL 7043)
Ratio Laadpaal Square voor Ratio laadstation
Roestvrijstalen laadpaal rechthoekig voor Ratio laadstation. De montage op een paal vergroot de toegankelijkheid van het laadstation, met name op plaatsen waar montage op een muur niet mogelijk is.

€299,00

Informatie
EVHUB Laadstation type 1, 16A, 1 fase, rechte laadkabel - Wit
Deze 16A (3,7kW) EVHUB is een hoge kwaliteit EV laadbox met vaste type 1 laadkabel van 5 meter lang. Deze lader is geschikt voor 1 fasig 10A of 16A opladen van uw elektrische auto. Deze variant is uitgevoerd in het wit.

€549,95

Informatie
EVHUB Laadstation type 1, 16A, 1 fase, rechte laadkabel - Zwart
Deze 16A (3,7kW) EVHUB is een hoge kwaliteit EV laadbox met vaste type 1 laadkabel van 5 meter lang. Deze lader is geschikt voor 1 fasig 10A of 16A opladen van uw elektrische auto. Deze variant is uitgevoerd in het zwart.

€549,95

Informatie
Ratio EV Home Box Laadstation type 1, 1 fase 16A, rechte laadkabel
Hoge kwaliteit EV Home Box met vaste type 1 laadkabel geschikt voor 1 fasig 16A opladen van uw elektrische auto.

€549,95

Informatie
Ratio EV Home Box Laadstation type 2, 1 fase 16A, rechte laadkabel
Hoge kwaliteit EV Home Box laadbox met vaste type 2 laadkabel geschikt voor 1 fasig 16A opladen van uw elektrische auto.

€554,95

Informatie
Ratio EV Home Box Laadstation type 2 Outlet 1 fase 32A
Hoge kwaliteit EV Home Box Laadstation type 2 Outlet 32A geschikt voor 1 fasig 32A opladen van uw elektrische auto met een type 1 of type 2 laadkabel.

€559,95

Informatie
EVHUB Laadstation type 2, 16A, 1 of 3 fase, Outlet - Zwart
Deze 16A (3,7kW) EVHUB is een hoge kwaliteit EV laadbox met een type 2 outlet. Deze lader is geschikt voor zowel 1 fasig als voor 3 fasig 16A opladen van uw elektrische auto. Geschikt voor alle typen elektrische auto's. Deze lader is uitgevoerd in het zwa

€564,95

Informatie
EVHUB Laadstation type 2, 16A, 1 of 3 fase, Outlet
Deze 16A (3,7kW) EVHUB is een hoge kwaliteit EV laadbox met een type 2 outlet. Deze lader is geschikt voor zowel 1 fasig als voor 3 fasig 16A opladen van uw elektrische auto. Geschikt voor alle typen elektrische auto's.

€564,95

Informatie
EVHUB Laadstation type 2, 16A, 1 of 3 fase, rechte laadkabel - Zwart
Deze 16A (3,7kW) EVHUB is een hoge kwaliteit EV laadbox met vaste type 2 laadkabel van 5 meter lang. Deze lader is geschikt voor zowel 1 fasig als voor 3 fasig 16A opladen van uw elektrische auto. Deze variant is uitgevoerd in het zwart.

€564,95

Informatie
EVHUB Laadstation type 2, 16A, 1 of 3 fase, rechte laadkabel
Deze 16A (3,7kW) EVHUB is een hoge kwaliteit EV laadbox met vaste type 2 laadkabel van 5 meter lang. Deze lader is geschikt voor zowel 1 fasig als voor 3 fasig 16A opladen van uw elektrische auto.

€564,95

Informatie
Ratio EV Home Box Laadstation type 2, 16A, laadkabel spiraal
Hoge kwaliteit EV Home Box met vaste type 2 coiled laadkabel (spiraal) geschikt voor 1 fasig 16A opladen van uw elektrische auto.

€574,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 9