Opbergkoffer/ bescherm case voor acculader of jumpstarter

Uw acculader of jumpstarter netjes en veilig opbergen? Dat kan met een opbergkoffer of bescherm case. In deze categorie tonen we u opbergkoffers en beschermcases voor uw acculader en/of jumpstarter.

Twijfelt u of uw lader in de koffer of case past? Mail ons dan even om welk model het gaat met eventueel de afmetingen erbij. Wij kijken het graag voor u na.

Lees meer
Filter uw producten

Aanbieding Victron Opbergkoffer voor acculader
Victron Opbergkoffer voor acculader
Met deze opbergkoffer/ draagkoffer/ opberg case voor lader en accessoires kunt u uw Victron IP65 acculader of ander merk acculader en uw accessoires hiervoor netjes opbergen en makkelijk meenemen.

€34,95 €27,95

Informatie
Noco Genius beschermende koffer GBC017 voor GB50
Beschermkoffer voor Genius GB50

Met deze beschermende koffer GBC017 voor uw Noco Genius GB50 zorgt u voor een goede bescherming tijdens opslag en meenemen van uw jumpstarter. Uw Genius blijft schoon, droog en valt niet per ongeluk stuk.
Noco Genius beschermende koffer GBC013 voor GB20 en GB40
Beschermkoffer voor Genius GB20 en GB40

Met deze beschermende koffer GBC013 voor uw Noco Genius GB20 en GB40 zorgt u voor een goede bescherming tijdens opslag en meenemen van uw jumpstarter. Uw Genius blijft schoon, droog en valt niet per ongeluk stuk.
Noco Genius beschermende koffer GBC014 voor GB70
Beschermkoffer voor Genius GB70

Met deze beschermende koffer GBC014 voor uw Noco Genius GB70 zorgt u voor een goede bescherming tijdens opslag en meenemen van uw jumpstarter. Uw Genius blijft schoon, droog en valt niet per ongeluk stuk.
Charge Amps Beam Bag Opbergkoffer voor uw laadkabel
De Charge Amps Beam Bag Opbergkoffer voor uw laadkabel is bedoeld om uw Charge Amps Beam goed en netjes op te bergen en mee te nemen. U kunt de opbergkoffer natuurlijk ook gebruiken voor een ander merk laadkabel.
Noco Genius beschermende koffer GBC015 voor GB150
Beschermkoffer voor Genius GB150

Met deze beschermende koffer GBC015 voor uw Noco Genius GB150 zorgt u voor een goede bescherming tijdens opslag en meenemen van uw jumpstarter. Uw Genius blijft schoon, droog en valt niet per ongeluk stuk.
CTEK Opbergtas voor uw CS FREE of Acculader
Met deze nette opbergtas kunt u uw CTEK CS FREE netjes opbergen en meenemen. De tas beschermt tegen vallen en de interne vakindeling kan plat gemaakt worden zodat u 1 groot vak heeft. Hierdoor kunt u ook andere laders opbergen in de tas.
GYS Opbergkoffer voor GYSFlash laders
Mooie robuuste opbergkoffer voor GYSFlash laders. Berg uw GYSFlash lader veilig op of neem hem gemakkelijk mee in deze robuuste opbergkoffer. Ook geschikt voor enkele modellen lasapparaten, de GYS GYSMI en PROGYS.

€153,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1