Acculaders voor 12 volt

“Ik zoek een acculader 12 volt”

Het opladen van een voertuig met accu op 12 volt, vereist vanzelfsprekend een bijpassende acculader. Accu’s op 12 volt komen voornamelijk voor bij auto, motor en de meeste brommers en scooters. Ook de motors van boten en bestelbussen draaien op een batterij van 12V, net als enkele kleinere vrachtwagens. Maar neem ook een wat specialer apparaat zoals de caravan mover.

“Wanneer heb ik een lader nodig voor mijn 12 volt accu?” Een uitgebreid antwoord vindt u onder meer op deze pagina: ‘Ik zoek een acculader voor mijn auto’. Samengevat: uiteraard als de accu is leeggeraakt. Voorkom in dat geval verder en diep ontladen, want dan is de accu onherstelbaar beschadigd. Veel beter is te zorgen voor preventief accu-onderhoud.

Gebruik zeker een 12V acculader/druppellader bij koudere temperaturen en langere tijd stilstaan van uw voertuig of apparaat. Want het is veel beter voor de accu als u deze volgeladen houdt, meestal met onderhoudsfunctie. Op termijn gaat de accu zo beduidend langer mee. Al helemaal als het gaat om een wat oudere (12V-)accu. Het goed onderhouden van uw accu kan hét verschil zijn tussen ‘gewoon kunnen starten’ of kosten moeten maken voor de aanschaf van een nieuwe.

Meerdere genoemde voertuigen met accu op 12 volt staan per definitie vaak stil en vereisen daarom een goede druppellader. Bijvoorbeeld een boot of caravan mover wordt vaker niet gebruikt dan wel, en dus ook vaker niet geladen dan wel. Tenzij u een druppellader gebruikt, ofwel een onderhoudslader. Dit wordt vaak ook bedoeld als iemand het simpelweg over een ‘acculader’ heeft.

> Let bij uw keuze voor een sterke 12 volt acculader goed op het type accu! Ook in de categorie 12 volt zijn er laders voor alle soorten accu’s: zoals lithium, loodzuur, AGM, Ca/Ca, EFB, Gel en MF. Er is voor uw voertuig of ander betreffende apparaat maar één type accu en één juiste bijbehorende type 12 volts-lader. Daarbij zijn overigens de laders voor een lithium accu een categorie apart.


Verder is er bij de lineaire acculaders (de niet-druppelladers, zonder onderhoudsfunctie) vaak een onderscheid in natte 12V-accu’s en de Gel- of MF (onderhoudsvrije) accu’s. Gebruik een lader die bestemd is voor een natte accu inderdaad níet voor het laden van een Gel- of MF-accu! Het laadprogramma ervan is specifiek afgesteld en kan bij verkeerde toepassing uw accu beschadigen.

Op Acculaders.nl vindt u alleen betrouwbare 12V druppelladers / acculaders. Deze zorgen jarenlang voor een soepele start van de motor. We verkopen alleen topmerken (Telwin, Tecmate Optimate, CTEK, Cellpower) en hebben altijd (!) aandacht voor een goede verhouding prijs-kwaliteit.

 

Lees meer
Filter uw producten


Einhell CE-BC 1 M Acculader / Druppellader
6V en 12V accu's tot ± 40Ah

Slimme acculader/ druppellader voor 6V en 12V accu's van motoren, kleine auto's, grasmaaiers, kleine boten en meer. Een volledig automatische acculader en tevens makkelijk te bedienen.
Einhell CE-BC 2 M Acculader / Druppellader
12V accu's tot ± 60Ah

Slimme acculader/ druppellader voor 12V accu's van motoren, auto's, grasmaaiers, boten, caravans en meer. Een volledig automatische acculader en tevens makkelijk te bedienen.
ABSAAR PRO 1.0 1A 6/12V
6V / 12V accu's tot ± 40Ah

Slimme acculader/ druppellader voor 6V en 12V accu's van motoren en kleinere auto's. Deze Absaar acculader is volledig automatisch met een vermogen van maximaal 1A.
GYS druppellader ARTIC 800
12V accu's tot ± 70 Ah

De GYS ARTIC 800 (0.8A) is een microprocessor gestuurde druppellader voor 12V loodzuur accu's. Compact en licht, bestemd voor 1.6 - 25Ah accu's voor laden en accu's tot 80Ah voor druppelladen. Met Auto Restart, 100% automatisch.
Telwin acculader Defender 8 - Nieuw
6V/12V accu's tot ± 20Ah

De nieuwe Telwin acculader Defender 8 is een intelligente acculader en onderhoudslader met elektronische regeling van de laadstroom en automatische onderbreking en herstart (TRONIC) voor het opladen van all types 6V en 12V loodzuur accu’s.
Aanbieding Noco Genius G750 acculader/ druppellader
Noco Genius G750 acculader/ druppellader
6V en 12V accu's tot ± 30 Ah

De Noco Genius G750 acculader/ druppellader is een geavanceerde, processorgestuurde acculader bedoeld voor accu’s van 2Ah tot en met 30Ah. De Genius G750 is geschikt voor alle soorten loodzuur accu's.

€35,95 €29,95

Informatie
Black & Decker druppellader ChargeIt BDV090 6V/12V
6V/12V accu's tot ± 30Ah

De Black & Decker druppellader BDV090 is een intelligente hoogfrequent acculader en onderhoudslader met elektronische regeling van de laadstroom voor het opladen van alle types 6V en 12V natte, gel en AGM accu’s.
ABSAAR AB-4 druppellader
6V / 12V accu's tot ± 80Ah

Slimme acculader/ druppellader voor 6V en 12V accu's van motoren, auto's, boten, caravans accu's. Deze Absaar acculader is volledig automatisch met een vermogen van maximaal 4A.
Einhell CE-BC 4 M Acculader / Druppellader
12V accu's tot ± 120Ah

Slimme acculader/ druppellader voor 12V accu's van motoren, auto's, grasmaaiers, boten, caravans en meer. Een volledig automatische acculader met een vermogen van maximaal 4A.
Noco Genius 1 Acculader/ Druppellader
6V en 12V accu's tot ± 30 Ah

De Noco Genius 1 acculader/ druppellader is een geavanceerde, processorgestuurde acculader bedoeld voor accu’s van 2Ah tot en met 30Ah. De Genius 1 is geschikt voor alle soorten loodzuur accu's en tevens voor lithium accu's.
Telwin Acculader Touring 11 Tronic
Laden: 6V accu's tot ± 30Ah
12V accu's tot ± 55Ah


De acculader en onderhouder Telwin Touring 11 Tronic is geschikt voor het laden van WET, GEL, Pb-Ca, AGM, MF, EFB 6V accu’s tot een capaciteit van 30Ah en 12V accu's tot 55Ah. Onderhouden tot respectievelijk 60/110Ah. Voor scooter, tractor, auto.
Tecmate Optimate 1
12V accu's tot ± 30 Ah

De nieuwe Optimate 1 - Slim onderhoud van 12 V-accu’s. Een volledig automatische lader voor alle types 12 V-loodzuuraccu’s, accu's met STD-vuldoppen, gesloten accu's (MF), onderhoudsvrije accu's en GEL accu's. Nieuw: 4-staps laadprogramma.
*Incl. btw
Pagina 1 van 11