Acculader elektrische fiets | pin aansluiting: 4-polig

Vind op deze pagina's 4-polige acculaders voor de elektrische fiets. Het aantal pinnen aan de stekker van de oplader correspondeert uiteraard met de gaatjes in de e-bike accu. Ook aan de hand van uw originele fietsacculader ziet u voor welke aansluiting uw nieuwe lader geschikt moet zijn. Er zijn natuurlijk ook andere type stekkers.

Welke plug of stekker past er in de accu van uw elektrische fiets. Is dat een stekker met 4 pinnen? Dan komen de acculaders op deze pagina in beeld. Het type connector kan onder meer ook zijn:

  • 1-polig
  • 3-polig
  • 5-polig
  • Tulip stekker

Let op: kijk bij het kiezen van een fietslader ook naar andere filters

Let op: ook al past de lader qua aansluiting op de accu van de elektrische fiets, toch is het mogelijk niet de juiste. Zorg dat de eigenschappen van de nieuwe fietsacculader ook overeenkomen met:

  • Het voltage van de accu
  • De capaciteit van de accu ofwel het amperage
  • Het type fietsaccu (zoals lithium)

Gebruik dus niet zomaar de lader van bijvoorbeeld iemand anders in huis, als het exemplaar van u kapot is. Ook al past deze óók op de e-bike van u. Tenzij het natuurlijk gaat om precies dezelfde lader (merk, type en uitvoering) en dezelfde elektrische fiets. In het andere geval raden we aan goed verder te kijken. Want het gevaar van een acculader die niet goed werkt of zelfs kortsluiting veroorzaakt, is dan namelijk reëel. En daarmee automatisch ook de kans op brand.

4 pins acculader voor de fiets kopen

Een 4-polige fietsacculader kopen? We verkopen originele fietsladers. Maar ook niet originele laders van een goed merk. Dat is vaak een goedkopere, en in dit geval evengoed verantwoorde keus. De kwaliteit van deze laders is prima tot zeer goed. Bij vragen: lees en bekijk de informatie bij het product. Resteert er nog twijfel? Neem contact met ons op en we helpen u verder. Zo vindt u snel de nieuwe 4 pins acculader voor de batterij van uw elektrische fiets.

 

Lees meer
Filter uw productenFiets acculader 36V 2A - XLR 4-pins Neutrik
Hoge kwaliteit fiets acculader geschikt voor een 36V fietsaccu voor o.a Qwic 36V Li-Ion batterijen met een XLR 4-pins Neutrik stekker. Deze lader geeft een laadvermogen van 2A bij 36V.
BMZ fiets acculader 42V 2A XLR 4-polig
Oplader voor impulse systeem fietsaccu's van meerdere merken en modellen 36V e-bikes. E-bike acculader met laadspanning van 42V en laadcapaciteit van 2A. Met 4-polige stekker (XLR).
Acculader XLR 4-pins Neutrik 36V 2A PMU3 - o.a. Koga, Sparta, Batavus, ION
Hoge kwaliteit fiets acculader o.a. geschikt voor o.a. Koga, Ghost, Hercules, Koga, Sparta en Batavus elektrische fiets. Deze lader geeft een laadvermogen van 2A bij 36V.
Sparta PMU4 36V 2A 4-polige stekker
Hoge kwaliteit fiets acculader o.a. geschikt voor uw Sparta, Batavus of Koga elektrische fiets. De lader is geschikt voor 36V fietsaccu's met 4-pins XLR aansluiting vanaf 2014, en vanaf de ION 300 accu's. Het laadvermogen is 2A bij 36V.
BMZ fiets acculader Li-ion 42V 3A XLR 4-polig
Oplader Derby Cycle voor impulse systeem fietsaccu's van meerdere merken en modellen 36V e-bikes. E-bike acculader 42V met laadcapaciteit van 3A. Met 4-polige stekker.
Giant fiets acculader 26V 2A XLR 4-polig
Originele Giant oplader met 4-pins XLR connector geschikt voor de 26V Sanyo accu's. Deze lader is geschikt voor onder andere de Giant Twist modellen van 2006-2013. E-bike acculader met laadspanning van 29,2V en laadcapaciteit van 2A.
Sparta PMU4 Snellader 36V 4A 4-polige stekker
Hoge kwaliteit fiets acculader o.a. geschikt voor uw Sparta, Batavus of Koga elektrische fiets. De lader is geschikt voor 36V fietsaccu's met 4-pins XLR aansluiting vanaf 2014, en vanaf de ION 300 accu's. Het laadvermogen is 4A bij 36V.

€119,95

Informatie
Gazelle Panasonic Acculader 42V 4A 4-polige stekker
Hoge kwaliteit fiets acculader o.a. geschikt voor uw Gazelle elektrische fiets. De lader is geschikt voor 36V fietsaccu's met specifieke 4-pins aansluiting. Het laadvermogen is 4A bij 42V.

€122,95

Informatie
Acculader XLR 4-pins Neutrik 36V 2A PMU3 - o.a. Koga, Sparta, Batavus, ION
Hoge kwaliteit fiets acculader o.a. geschikt voor o.a. Koga, Ghost, Hercules, Koga, Sparta en Batavus elektrische fiets. Deze lader geeft een laadvermogen van 2A bij 41,2V geschikt voor 36V accu's.

€169,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1