Omschakelautomaat/ Transfer Switch

Een omschakelautomaat is ontwikkeld voor het schakelen van aangesloten apparatuur van de ene AC bron naar de andere. De voorkeursvoeding zal meestal een generator of walstroom zijn en de alternatieve voeding een omvormer.

Lees meer
Filter uw producten


BEP Marine AC omzetter
AC omvormer voor o.a. CZone, inclusief drie spanningstrafo's voor maximaal drie spanningsingangen. Voor AC spanningsmeting Meter Interface.

€124,95

Informatie
Mastervolt Masterswitch 5 kW
Omschakelsysteem 5 kW

De Mastervolt Masterswitch 5 kW is een omschakelsysteem dat het stroomaanbod van elektriciteitsnet, generator of omvormer regelt. Het selecteert automatisch de juiste energiebron op het juiste moment.

€279,95

Informatie
Victron Transfer Switch 5kVA/230V
Deze Victron Transfer Switch is een snelle omschakelautomaat die is ontwikkeld voor het schakelen van apparatuur van de ene AC bron naar de andere. De voorkeur voeding zal meestal een generator of walstroom zijn en de alternatieve voeding een omvormer.

€298,95

Informatie
Mastervolt Soft Start 13 kW
Soft Start 13 kW

De Soft Start is een automatische schakelaar die de inschakelpiek bij aansluiten aan de walstroom onderdrukt. Hiermee wordt het doorslaan van de walzekering voorkomen.

€349,95

Informatie
Victron Transfer Switch 10kVA/230V
Deze Victron Transfer Switch is een snelle omschakelautomaat die is ontwikkeld voor het schakelen van apparatuur van de ene AC bron naar de andere. De voorkeur voeding zal meestal een generator of walstroom zijn en de alternatieve voeding een omvormer.

€368,95

Informatie
Aanbieding Victron Filax-2 230V/50Hz-240V/60Hz omschakelautomaat
Victron Filax-2 230V/50Hz-240V/60Hz omschakelautomaat
De Victron Filax is een ultrasnelle omschakelautomaat die is ontwikkeld voor het omschakelen van gevoelige apparatuur, zoals bijvoorbeeld een computer, van de ene AC bron naar de andere. Uw computer blijft probleemloos werken tijdens omschakelen.

€399,95 €369,95

Informatie
Mastervolt Soft Start 22 kW
Soft Start 22 kW

De Soft Start 22 kW is een automatische schakelaar die de inschakelpiek bij aansluiten aan de walstroom onderdrukt. Hiermee wordt het doorslaan van de walzekering voorkomen.

€449,95

Informatie
Mastervolt Masterswitch 10 kW
Omschakelsysteem 10 kW

De Mastervolt Masterswitch 10 kW is een omschakelsysteem dat het stroomaanbod van elektriciteitsnet, generator of omvormer regelt. Het selecteert automatisch de juiste energiebron op het juiste moment.

€549,95

Informatie
Mastervolt Masterswitch 25 kW
Omschakelsysteem 25 kW

De Mastervolt Masterswitch 25 kW is een omschakelsysteem dat het stroomaanbod van elektriciteitsnet, generator of omvormer regelt. Het selecteert automatisch de juiste energiebron op het juiste moment.

€1.149,95

Informatie
Mastervolt Mass Systemswitch 16 kW
Omschakelsysteem 16 kW

De Mastervolt Mass Systemswitch 16 kW is een omschakelsysteem dat het stroomaanbod van elektriciteitsnet, generator of omvormer regelt. Het selecteert automatisch de juiste energiebron op het juiste moment.

€1.449,95

Informatie
Mastervolt Omschakelsysteem met Soft Start 6 kW
Omschakelsysteem 6 kW

Dit Mastervolt omschakelsysteem met Soft Start 6 kW zorgt ervoor dat de stroom uit het elektriciteitsnet aangepast wordt aan het boordsysteem. De Soft Start onderdrukt de inschakelpiek waardoor doorslaan van de zekering wordt voorkomen.

€1.499,95

Informatie
Mastervolt Omschakelsysteem met Soft Start 9 kW
Omschakelsysteem 9 kW

Dit Mastervolt omschakelsysteem met Soft Start 9 kW zorgt ervoor dat de stroom uit het elektriciteitsnet aangepast wordt aan het boordsysteem. De Soft Start onderdrukt de inschakelpiek waardoor doorslaan van de zekering wordt voorkomen.

€2.499,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1