Laadstation Jaguar

Een laadstation voor een Jaguar kopen? Hier vindt u direct de laadbox voor uw elektrische of hybride automodel van Jaguar. Acculaders.nl heeft de laadpalen en wandladers voor dit merk elektrische auto op voorraad, net als de laadkabels voor deze auto's. Vind hier uw laadstation voor Jaguar, voor óók nog eens de laagste prijs. Het onderstaande overzicht leidt u snel en doeltreffend naar het juiste model.

Per model auto vindt u de daarvoor meest geschikte laadstations. Zo heeft Jaguar twee volledig elektrische auto: de I-Pace.

  • De Jaguar I-Pace heeft een accu met een capaciteit van 90 kWh (85 kWh bruikbaar). De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 28,5A.
  • De Jaguar I-Pace heeft een accu met een capaciteit van 90 kWh (85 kWh bruikbaar). De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A. De lader in de auto kan ook laden via 1 fase met maximaal 32A.

Laadstations voor Jaguar

  • De Jaguar I-Pace heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 32A. Hiervoor is een laadstation type 2, 1 fase, 32A geschikt. Een zeer geschikt laadstation voor uw Jaguar I-Pace is de EV Transformer Charger.
  • De Jaguar I-Pace (vanaf juli 2020) heeft upgrade gehad op de boordlader en is hierdoor geschikt voor het laden van 3 fase 16A (11 kW). De I-Pace heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 32A. Hiervoor is een laadstation type 2, 3 fase, 16A geschikt.

Kies hieronder het model van Jaguar en u vindt de meeste geschikte laadstations!

 

Lees meer