Interface accessoires

Interface accessoires helpen twee (of meer) elektrische apparaten met elkaar te verbinden. Zoals binnen een (uitgebreid) stroomnetwerk of laadsysteem. Voorbeelden van protocollen waarvoor op deze pagina interface accessoires staan, zijn CANbus, VE.Direct en NMEA. Zoek en vind hier interface connectoren, adapters, stekkers, schakelaars en méér onmisbare interface elementen.

Op Acculaders.nl vindt u naast interfacekabels en kabelsets ook alle onderdelen en accessoires voor succesvolle netwerksystemen, zoals voor stroomvoorziening en laden. Denk behalve aan de genoemde CANbus, VE.Direct en (CZone) NMEA ook aan bijvoorbeeld VE.can en BlueSolar.

Interface accessoires kopen

Een interface accessoire kopen? Kies snel de juiste benodigdheid uit het ruime aanbod op Acculaders.nl. Bij elk interface onderdeel staan de toepassingen duidelijk beschreven. Elke bestelling handelen we snel (want vanuit eigen voorraad), goed verpakt en zorgvuldig af. Direct klaar voor verzending.

 

Lees meer
Filter uw producten


CZone Plug 5 mm voor SCI kabelwartel
Plug (5 mm) voor de kabelwartels van de CZone Switch Control Interface (SCI). Let op: betreft één enkele plug.
CZone Plug 3,2 mm voor SI en MI kabelwartels
Plug (3,2 mm) voor de kabelwartels van de CZone Signal Interface (SI) en Meter Interface (MI). Het betreft één enkele plug.
CZone Kabelwartel voor Signal Interface (SI)
Siliconen kabelwartel (zwart), bestemd voor de CZone Signal Interface (SI). Bedoeld als reserveonderdeel of als u de SI koopt zonder afdichting.
CZone Klemmenblok 6-wegs voor MI
Klemmenblok (6-wegs) bestemd voor de CZone Meter Interface (MI). Bedoeld als reserveonderdeel of als u de MI koopt zonder deze aansluiting.
CZone Afdichtingshuls voor OI en MOI
Siliconen afdichtingshuls (6-draads) voor de CZone Output Interface (OI) en Motor Output Interface (MOI). Als reserveonderdeel of als u de OI of MOI koopt zonder deze afdichting.
CZone Kabelwartel voor Meter Interface (MI)
Siliconen kabelwartel (zwart), bestemd voor de CZone Meter Interface (MI). Bedoeld als reserveonderdeel of als u de MI koopt zonder afdichting.
CZone Kabelset 0,5 meter SCI RJ45 Rocker
Kabelset 0,5 meter voor CZone Switch Control Interface en Digital Switch Breakout, bestemd voor Rocker schakelaars.
CZone Reservekit onderdelen waterdichte keypad
De 'Waterproof Keypad Spare Parts Kit' van CZone: een setje reserveonderdelen voor de waterdichte keypad (voor zowel de staande als de liggende variant).
CZone Klemmenblok 8-wegs voor SI en MI
Klemmenblok (8-wegs) bestemd voor de CZone Signal Interface (SI) en Meter Interface (MI). Bedoeld als reserveonderdeel of als u de SI of MI koopt zonder deze aansluiting.
CZone Kabelwartel voor Switch Control Interface (SCI)
Siliconen kabelwartel (zwart), bestemd voor de CZone Switch Control Interface (SCI). Bedoeld als reserveonderdeel of als u de SCI koopt zonder afdichting.
CZone Kabelset 1 meter SCI RJ45 Rocker
Kabelset 1 meter voor CZone Switch Control Interface en Digital Switch Breakout, bestemd voor Rocker schakelaars.
CZone Kabelwartel voor Contact 6
Kabelwartel voor de CZone Contact 6 interface, het digitale schakelmodule met zes onafhankelijke kanalen voor positief of negatief geschakelde verbruikers.
*Incl. btw
Pagina 1 van 6