Laadstation Fisker

Een laadstation voor een Fisker kopen? Hier vindt u direct de laadbox voor uw elektrische of hybride automodel van Fisker. Acculaders.nl heeft de laadpalen en wandladers voor dit merk elektrische auto op voorraad, net als de laadkabels voor deze auto's. Vind hier uw laadstation voor Fisker, voor óók nog eens de laagste prijs. Het onderstaande overzicht leidt u snel en doeltreffend naar het juiste model.

Per model auto vindt u de daarvoor meest geschikte laadstations. Zo heeft Fisker één plug-in hybride auto: de Karma. Fisker heeft ook een volledig elektrische auto: de Ocean.

  • De Fisker Karma heeft een accu met een capaciteit van 20 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.
  • De Fisker Ocean heeft een accu met een capaciteit van 75 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 16A. De lader in de auto kan ook laden via 1 fase met maximaal 32A.

Laadstations voor Fisker

  • De Fisker Karma heeft een type 1 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadstation type 1, 1 fase, 16A geschikt.
  • De Fisker Ocean heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 3 fase met 16A. Hiervoor is een laadstation type 2, 3 fase, 16A geschikt.

Kies hieronder het model van Fisker en u vindt de meeste geschikte laadstations!

 

Lees meer