USB CAN

USB CAN producten in bijgaand assortiment bestaan uit interfaces en adapters. Hiermee is de aansluiting (en herkenning) te maken tussen een apparaat, zoals laptop, en een CAN protocol, met behulp van USB. Dit in combinatie met een BMS.

Met een USB CAN interface of adapter is de connectie te maken tussen de pc en een netwerk, voor configuratie en systeem set-up. Denk aan het programmeren van het maritieme CZone netwerk of de monitoring van een VE.Can apparaat.

 

Lees meer
Filter uw producten

Aanbieding MG USB CAN Interface
MG USB CAN Interface
Met de MG Energy USB CAN Interface kan het MG Master BMS worden aangesloten op een laptop of pc. De MG Energy USB CAN Interface is benodigd voor het instellen en updaten van het MG Master BMS met de MG Master BMS-tool op laptop of pc.

€311,95 €294,95

Informatie
Aanbieding Victron Octo GX
Victron Octo GX
De Victron Octo GX biedt een ultramoderne monitoring voor uw Victron systeem. De Octo GX is met name geschikt voor installaties met veel MPPT Solar laadregelaars omdat deze 10 VE.Direct-poorten heeft.

€436,95 €352,95

Informatie
CZone USB CAN adapter
Met deze CAN adapter met USB maakt u de connectie met uw PC aan het CZone netwerk, voor configuratie en systeem set-up.

€499,95

Informatie
Aanbieding Victron CANUSB Interface
Victron CANUSB Interface
Met de Victron CANUSB Interface kunt u een connectie maken met uw laptop op een VE.Can apparaat zoals bijvoorbeeld een Skylla-i lader van Victron.

€660,95 €524,95

Informatie
Aanbieding Victron CANvu GX
Victron CANvu GX
De Victron CANvu GX is een waterdichte afstandsbediening/ controlepaneel voor Victron-stroomsystemen met VE.Direct interfaces zoals omvormers, multi's, quattro's, MPPT-zonneladers, BMV-accumonitors, Shunts en meer.

€1.129,95 €814,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1