Jumpstarter/ startbooster Praxis

Jumpstarter Praxis kopen? Zoekt u een jumpstarter voor uw auto of motorfiets? En zoekt u een goedkoop alternatief bij de Praxis? Wij zijn niet de Praxis, maar we hebben wel voor u de juiste jumpstarters en portable/ mobiele startboosters. En mogelijk zelfs hebben we alternatieven die beter aansluiten bij uw wensen.

In deze categorie tonen we de jumpstarters met een interne accu, dat zijn dus de portable startboosters/ boosters. Ze worden portable jumpstarters genoemd omdat ze makkelijk zijn mee te nemen. We hebben geen specifieke jumpstarters van het merk Praxis. Wel hebben we dezelfde jumpstarters als die de Praxis ook aanbiedt. Dat is een aanbod van goedkope jumpstarters. Naast dat aanbod bieden we een aantal meer (en veelal betere) alternatieven. Die betere alternatieven zijn wel wat duurder dan de boosters van de Praxis, maar ze zijn ook echt wel krachtiger en beter dan de goedkopere alternatieven.

Alternatieven op de Praxis startboosters/ jumpstarters
De startboosters die ook de Praxis aanbiedt zijn de goedkopere startboosters/ jumpstarters. Het voordeel is de lagere prijs, het nadeel is dat deze boosters vaak bedoeld zijn voor wat kleinere motoren en ze zijn vaak niet zo krachtig. Dus als u een keer met een zeer lege accu staat en u heeft een dieselmotor in de auto, dan wordt het al twijfelachtig of u het voertuig met de goedkope startbooster zou kunnen starten. Of u heeft een keer meer startvermogen nodig omdat u een vriend of een buurman wil helpen starten, dan is meer startvermogen prettig om te hebben. Alternatieven die iets hoger zijn qua prijs, maar die wel echt beter zijn, zijn de jumpstarters van Noco Genius. Voor de wat kleinere motoren en benzinemotoren adviseren we u de Noco Genius GB20 en voor de dieselmotoren adviseren we u de Noco Genius GB40. Nog krachtiger jumpstarter nodig? Kies dan de Noco Genius GB70. Deze startboosters van Noco Genius hebben een interne lithium accu. De voordelen daarvan leggen we u uit in de volgende paragraaf.

Zoekt u een krachtige startbooster voor auto en kleine vrachtwagen (12V en 24V) dan kunt u ook de Telwin Prostart 2824 overwegen. Dit is een zware 12V en 24V jumpstarter met een interne AGM accu.

Lithium startbooster
Een lithium startbooster/ jumpstarter heeft veel voordelen. De interne accu van een lithium jumpstarter is een lithium accu en geen gel of AGM accu. Het grootste voordeel is de levensduur en het benodigde onderhoud van de lithium accu. De levensduur van de lithium accu is langer en het benodigde onderhoudt minder intensief. Verder is een voordeel dat de jumpstarter met lithium accu lichter is qua gewicht en daarmee makkelijker om mee te nemen.

Hieronder treft u de lijst aan met jumpstarters die de Praxis ook aanbiedt en daarnaast de genoemde betere alternatieven van Noco Genius en Telwin.

Lees meer
Filter uw producten
Aanbieding Carpoint Jumpstarter 12V - 250A
Carpoint Jumpstarter 12V - 250A
Booster / Starthulp / Jumpstarter

Deze jumpstarter van Carpoint is een startbooster, geschikt voor 12V voertuigen zoals grasmaaiers, jetski's, motoren, en kleine auto's.

€79,00 €54,95

Informatie
Black & Decker Jumpstarter BDJS350 12V - 350A
Booster / Starthulp / Jumpstarter

Deze jumpstarter van Black & Decker is een startbooster geschikt voor 12V voertuigen zoals grasmaaiers, jetski's, motoren, en auto's. Het startvermogen is 350A met 700A piekvermogen.
Aanbieding Carpoint Jumpstarter 12V - 400A
Carpoint Jumpstarter 12V - 400A
Booster / Starthulp / Jumpstarter

Deze jumpstarter van Carpoint is een startbooster, geschikt voor 12V voertuigen zoals grasmaaiers, jetski's, motoren, en auto's.

€99,95 €82,95

Informatie
Noco Genius GB20 Lithium Sport Jumpstarter 400A
Jumpstarter/ Powerbank

De Noco Genius GB20 Lithium Sport Jumpstarter 400A is een compacte, handige starthulp en powerbank in één. U kunt prima uw auto of motorfiets starten met deze GB20. U kunt ook telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen.
Noco Genius GB40 Lithium Plus Jumpstarter 1000A
Jumpstarter/ Powerbank

De Noco Genius GB40 Lithium Plus Jumpstarter 1000A is een compacte, handige starthulp en powerbank in één. U kunt prima uw auto of zelfs kleine vrachtauto starten met deze GB40. U kunt ook telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen.
GYS GYSpack Auto - Jumpstarter en 12V voeding
Booster / Starthulp / Jumpstarter

Deze jumpstarter van GYS is een startbooster, geschikt voor 12V voertuigen zoals grasmaaiers, motoren en auto's. Tevens is de GYSpack Auto een 12V voeding. Het startvermogen van deze booster bedraagt 480A.

€118,95

Informatie
GYS GYSpack 400 - Jumpstarter en 12V voeding
Booster / Starthulp / Jumpstarter

Deze jumpstarter van GYS is een startbooster, geschikt voor 12V voertuigen zoals grasmaaiers, motoren en auto's. Tevens is de GYSpack 400 een 12V voeding. Het startvermogen van deze booster bedraagt 480A.

€118,95

Informatie
Noco Genius GBX45 Noco Boost X Lithium Jumpstarter 1250A
Jumpstarter/ Powerbank

De Noco Genius GBX45 Noco Boost X Lithium Jumpstarter 1250A is een compacte, handige starthulp en powerbank in één. U kunt prima uw auto of zelfs kleine vrachtauto starten met deze GBX45. U kunt er ook telefoons, iPads en laptops mee opladen.

€149,95

Informatie
Noco Genius GB50 Lithium Plus Jumpstarter 1500A
Jumpstarter/ Powerbank

De Noco Genius GB50 Lithium Plus Jumpstarter 1500A is een compacte, handige starthulp en powerbank in één. U kunt prima uw auto of zelfs kleine vrachtauto starten met deze GB50. U kunt ook telefoons, iPads, fototoestellen en laptops opladen.

€159,95

Informatie
GYS GYSpack 600 - Jumpstarter en 12V voeding
Booster / Starthulp / Jumpstarter

Deze jumpstarter van GYS is een startbooster, geschikt voor 12V voertuigen zoals grasmaaiers, motoren en auto's. Tevens is de GYSpack 600 een 12V voeding. Het startvermogen van deze booster bedraagt 550A.

€176,95

Informatie
GYS GYSpack Pro - Jumpstarter en 12V voeding
Booster / Starthulp / Jumpstarter

Deze jumpstarter van GYS is een startbooster, geschikt voor 12V voertuigen zoals grasmaaiers, motoren en auto's. Tevens is de GYSpack Pro een 12V voeding. Het startvermogen van deze booster bedraagt 600A.

€184,95

Informatie
The Power Booster Universele Jumpstarter 600A
Met deze Power Booster heeft een mooie compacte universele jumpstarter met een startvermogen van 600A waarmee u prima een auto, motorfiets, scooter, grasmaaier, quad of soortgelijk voertuig kunt helpen starten.

€189,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 2